Kule og funky tastaturetui / dekaltaster for MacBook din i 2020

Etter en stund blir MacBook Pro / Air litt kjedelig - og litt kjedelig fysisk. Det skyldes hovedsakelig regelmessig bruk. For å sikre at det bærbare tastaturet mitt ikke bare ser stadig attraktivt ut, men også beholder toppdrevet funksjonalitet, bruker jeg et tastaturskinn. Blant en mengde alternativer er disse kule og funky tastaturetui / merketaster for MacBook Pro / Air min favoritt.

Så hva gjør disse MacBook-tastaturetui forskjellig fra resten? De er klargjort med det beste materialet og den nyeste designen. Tastene er støpt for å se på sitt aller beste. Dessuten er tastaturdekslene veldig fleksible og øker skriveopplevelsen. Vil du kommunisere med dem alle! La oss ta en titt på de beste MacBook Pro / Air-tastaturskinnene!

De beste MacBook Pro- og MacBook Air-tastaturdeksler / merketaster i 2019

Rask tilgang

 • Mosiso
 • Debbie
 • Litop
 • Morder
 • XSKN
 • HDE
 • Masino
 • topcase
 • Kuzy
 • Herngee

#1. Mosiso

Mosiso tastaturdeksel, som er et fargerikt stykke tilbehør, kan legge til den virkelige, fargerike varianten du kanskje tenker på. Fargeovergangene er ikke veldig uskarpe, men det er sjarmen på tastaturet. Huden er laget med den fineste giftfri silikon. Det gir ønsket beskyttelse til MacBook-tastaturet mot støv. Det er ikke alt, denne sjarmerende tastaturhuden er tilgjengelig i mer enn 25 fargealternativer.

Kompatibilitet: MBP 13 og 15-tommers, MacBook Air 13-tommers

USP: Ikke-giftig silikon

Sjekk ut på Amazon

# 2. Debbie's Designs

Debbie's Designs har laget et vakkert tastaturdekal for din MacBook. Temaet for dekalen skaper et inntrykk som om du spiller piano. For musikkelskere kan dette være den beste dekalen, noe som også gir en flott gave. Selv om du ikke er Prime-medlem, vil du få rask levering av produktet. Det er på tide å legge til litt musikk i skriveopplevelsen.

Kompatibilitet: 13, 15, 17-tommers Mac Book Air / Pro / Retina

USP: Musikalsk tema

Sjekk ut på Amazon

# 3. Litop

Unødvendig å si, dette er for Photoshop-nerdene som jobber med massevis av snarveier. Tastaturvesken vil være nyttig selv for en avansert Photoshop-bruker som mestrer mesteparten av tastatursnarveiene og husker dem utenat. Den har en iøynefallende profil og kommer i mange fargealternativer. Dessuten er huden ikke kostbar, noe som er bra, og det kommer med alle nødvendige snarveier.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Snarveier for hurtigtaster

Sjekk ut på Amazon

# 4. Killer Duck-dekaler

Det ene ordet som best kan beskrive denne tastaturskinnet fra Killer Duck Decals er "strålende." Tilberedt med topp kvalitet 3M vinyl og laminat, har den styrken til å vare lenge. Det har en fin følelse. Grunnet hovedsakelig den glatte overflaten, gir det liv til skriveopplevelsen. I tillegg er det fullt i stand til å tilby det essensielle skjoldet til det bærbare tastaturet ditt fra vanlig slitasje.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Slitesterk laminat

Kjøp det fra Amazon

# 5. XSKN

Med snarveisdesign fra Lightroom ser XSKN-tastaturhud virkelig behagelig ut for øynene. Laget av silikonmateriale av høy kvalitet, det er enormt mykt og fleksibelt. Når det varmestøpes, passer huden perfekt på tastaturet på MacBook-en. Den er ultratynn og vaskbar. For alle er så sofistikerte, er huden svært holdbar.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Heat Molded

Sjekk ut på Amazon

# 6. HDE

HDE produserer holdbart silikon gummi tastaturdeksel for MacBook Pro. Når du skriver noe på den bærbare datamaskinen, vil du føle deg fantastisk komfort på silikongummi-tastene. Dekalene forhindrer lett at skitt og søppel kommer inn i datamaskinen.

En gang i uken kan du rengjøre dekalene ved å fjerne den fra MacBook og tørke av den med en fuktig klut. Når du er ferdig med å tørke av dekselet, må du tørke det helt og deretter bruke på MacBook.

Kompatibilitet: Macbook Pro Non Retina 13/15

USP: Støpt nøkkeldeksel

Sjekk ut på Amazon

# 7. Masino

Denne tastaturhuden fra Masino er designet for å forbedre skrivingen din. Det som gjør det ganske spesielt er silikonmateriale av topp kvalitet. Hver av tastene er spesialstøpt og trykt på klar silikon. Det forhindrer å skrive lyd for å sikre at du er i stand til å gjøre jobben din uten noen distraksjon. Dessuten er huden tilgjengelig i mer enn 40 fargealternativer.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Flere fargevalg

Sjekk ut på Amazon

# 8. topcase

Det som gjør denne tastaturhuden fra TopCase til en skikkelig avtale, er de ultra-glatte tastene. Det kule mønsteret gir enda en sjarm til det. Ettersom hver nøkkel er blitt støpt til perfeksjon, vil du ha en behagelig tid mens du skriver. Huden er veldig fleksibel. Derfor vil du kunne bruke og fjerne den uten problemer. Tilgjengeligheten av mange farger lar deg håndplukke det ideelle valget for den bærbare datamaskinen.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Ultra-glatte nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 9. Kuzy

Kuzy tastaturhud har et lite profilert design. Det er essensielle løgner i å være ekstremt glatt høflighet av det topp silikonmaterialet. Alle tastene er støpt for å sikre at de kan tilby den ønskede bekvemmeligheten mens du skriver. Alle er så slanke, og mister ikke funksjonaliteten på lenge. Det beste av alt, det er tilgjengelig på flere språk sammen med engelsk.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Ultra-Slim

Sjekk ut på Amazon

# 10. Herngee

Herngee tastaturdeksel er levende og gir mye appell til det bærbare tastaturet. Jeg er virkelig imponert over den jevne konstruksjonen. Det er ganske elegant og sport et pent design. En annen viktig kvalitet som denne huden har, er silikonmaterialet av høy kvalitet. Tastene er grunnet for å fremskynde skrivingen.

Kompatibilitet: MacBook Pro / Air

USP: Vibrant Design

Sjekk ut på Amazon

Over til deg

Så, hvilke merketaster har vært i stand til å sjarmere deg? Ettersom hvert tastaturhud er ganske spesielt, må det ha vært litt vanskelig å velge en til MBP-en. Uansett er det alltid deilig å ha et stort problem.

Jeg liker kvalitetsmaterialet og den myke teksturerte designen til tastaturhuden. De er utrolig fleksible og glatte. Dessuten er den svært holdbar og forbedrer skriveopplevelsen.

Det kan være lurt å se på:

 • Beste MacBook Pro-ermer
 • Beste MacBook Pro-vesker
 • Beste MacBook Pro-stativer

For å lese flere slike topplister for MacBook-tilbehør, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar