Beste tredjeparts Apple TV-fjernkontroller: Effektive alternativer til Siri Remote

Ikke alle velger et produkt av samme grunn, gjør de ikke? Det som kan være bra for mange, kan se ut til å være middelmådig for noen. Så hvis du ikke er imponert over Siri og er villig til å utforske de viktigste tredjeparts fjernkontrollene for Apple TV, kan dette innlegget tjene formålet ditt.

Jeg har valgt ut både high-end fjernkontrollene og de rimelige som kan gi rimelig god ytelse. Derfor bør det ikke være en stor sak å velge en fin til TV-en din. Å ja, jeg har også valgt den som er fullt utstyrt for å kontrollere spill på Apple TV. La oss ta en titt på dem uten å gjøre noe for det!

Tredjeparts fjernkontroller for Apple TV

#1. Inteset

Etter å ha mottatt fire og en halv stjerner av over 1400 kundevurderinger, er Inteset en av de fineste tredjeparts fjernkontrollene for Apple TV.

LED-bakgrunnsbelysningsknappene sikrer at du ikke har noe problem med å kontrollere TV-en din selv i mørket.

Vil du ikke at noen skal endre volumet uten din tillatelse? Vel, du har muligheten til å låse både kanalen og volumet for å forhindre at noen endrer dem.

Gjør best mulig bruk av etikett-klistremerker for å tilpasse fjernkontrollen til dine spesifikke enheter og knapper. Dessuten støtter den ikke bare Apple TV, men også Xbox One, Roku, Media Center / Kodi og Nvidia Shield.

USP: Etikett-klistremerker

Sjekk ut på Amazon

# 2. Coolux

Når det gjelder funksjonalitet, kan Coolux leve opp til oppgaven beundringsverdig. Du kan raskt parre den med Apple TV for å ha enkel kontroll over volum og kanaler.

Med de enkle og responsive knappene gjør det det enkelt å kontrollere Apple TV. På grunn av den ergonomiske designen glir den ikke ut av hendene. Dessuten kan du velge Coolux i flere farger som sort og sølv.

USP: Responsive knapper

Sjekk ut på Amazon

# 3. GE 33709

Til tross for at de er priset mye mindre enn rivalene som er nevnt ovenfor, kan “GE 33709” gi dem et langt løp. Den har lett design med børstet finish, og har et imponerende utseende.

Med denne praktiske fjernkontrollen kan du enkelt styre så mange som fire enheter samtidig. Det gir deg ønsket kontroll over volumet.

Ved hjelp av de vanligste knappene som Menu, Home / Guide, DVR LIST, Info, Navigation, Advanced DVR og Digital Dot, kan du raskt få tilgang til noen av favorittkanalene dine. Takket være det omfattende kodebiblioteket fungerer det med store merker.

USP: Omfattende kodebibliotek

Sjekk ut på Amazon

# 4. Beyution

Sist, men ikke minst, er Beyution en enkel fjernkontroll som ser ut. Det mangler teft og funksjonalitet til high-end fjernkontrollene som er nevnt i denne oppstillingen. Det kan imidlertid hjelpe deg å seile gjennom de nødvendige oppgavene.

Jeg synes knappene er veldig følsomme for pressen. Det innebygde batteriet er sterkt nok til å vare lenge. Når det gjelder bygd opp, tror jeg det er opp til merket.

USP: Ryddig design

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Din favoritt?

Nå som du har tatt en titt på de øverste fjernkontrollene for Apple TV, gi oss beskjed om valget ditt. Fortell oss dessuten om den du synes er verdt å inkludere i ovennevnte roundup.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste Apple TV-veggfester
  • Hvordan kontrollere Apple TV ved hjelp av Apple Watch

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de nyeste tilbehørsoppdateringene våre.