Beste iPad-flerspillerspill fra 2020 som kan være vanedannende

Vi er alle for spill, spesielt hvis det fremmer verdensfred. Vel, i tillegg til det, er spilling på iPad (med Retina Display) og iPad Mini noe som får frem den sanne kraften til disse dingsene. Med utrolige prestasjoner og responsive funksjoner, forvandles iPad faktisk til en kraftspill-gadget øyeblikkelig.

En uber-kul ting som Apple forpliktet seg til, med oppdateringen på iOS-plattformen, var Game Center. Og med det har vi nå mange flerspillerspill klare til å gjøre deg avhengig av Game Center til alle tider av døgnet. Nylig ble denne redaktøren koblet helt til Letterpress på sin iPhone.

Det er mange multiplayer-spill for iPad, men her er redaktørens valg:

Beste flerspillerspill for iPad i 2019

#1. PUBG Mobil

PUBG har allerede tatt verden med storm, og den trenger neppe en introduksjon. Bare hvis du ikke har spilt det ennå, la meg si at du bør gjøre det akkurat nå. Det er helt gratis å spille med mindre du ønsker å kjøpe spesielle ting. Det er forskjellige spillmoduser som klassisk, arkade og krig.

I tillegg til det kan du spille i solo-, duo- eller troppsmodus. Gameplayet er ekstremt vanedannende; 100 spillere på nettet blir tatt av et fly og falt på en øy. Rush til husene i nærheten, finn våpen, hjelmer, omfang, medisinske sett, og se deretter etter en motstander for å drepe dem. Denne forklaringen er bare toppen av isfjellet, last ned og spill for å oppleve den virkelige adrenalinøkningen.

Pris: Gratis (valgfrie kjøp i appen)

nedlasting

# 2. Worms 2: Armageddon

Worm 2: Armageddon er et turnbasert flerspillerspill som vil gjøre deg gal med sin fantastiske grafikk. Forbered våpnene og granatene dine for ormene og start ødeleggelsen.

Du har mange forskjellige spillmodi tilgjengelig, enten gå solo eller kjempe mot venner, valget er ditt. Spillet er ikke gratis, men verdt prisen hvis du liker å spille strategiske spill med flere spillere.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 3. Flammegutt og vannjente

Jeg har hatt glede av å gå på “Fireboy og Watergirl.” Selv om spillet til å begynne med er litt tregt, øker det tempoet når man går videre. Og det kommer en tid der du kan se ut til å være helt slått av den.

Du må spille smart for å hjelpe Watergirl og Fireboy som er fanget i en vanskelig situasjon. Og du må hjelpe dem med å komme til avkjørselen gjennom skogstemplet. Gutten må holde vannet borte og jenta må unngå brann for å forbli i live. Så, hvert av trekkene dine betyr mye.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bowling King

Flaunt bowlingferdighetene dine med dine venner eller familie med dette 1-mot-1-spillet. Kontrollene er enkle å tilpasse og tar knapt noen svinger for å bli vant til grensesnittet. Det er forskjellige valgfrie kjøp, men samlet sett er spillet gratis å spille. Bortsett fra det har spillet mange forskjellige skålalternativer sammen med forskjellige typer pinner. Så prøv det, for det er et flott tidsdrepsspill.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Blockheads

Ikke døm spillet ut fra 2D-grafikken, ettersom det er en sterk historie og flotte funksjoner. Det er nattetid, og du er tom for ild, uten husly og sitter igjen med en spade, litt ved og noen få pinner. Valget er ditt, hva du bygger med disse materialene.

Du kan lage din egen verden eller bli med venner eller familie. Bortsett fra det, kan du også bli med spillerne over hele verden. Som alle andre spill er det gratis å spille med valgfrie kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Doodle Army 2: Mini Militia - Online flerspiller

Det er et intensivt spill med flere spillere som støtter både offline og online modus. Du kan enten koble deg til Internett for online spilling eller bruke Wi-Fi eller Bluetooth for å koble opp til seks spillere lokalt.

Som navnet antyder er det et hærspill der du kjemper motstanderne dine med våpen og granater. Det er gratis å spille, så prøv det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. fortnite

Her kommer den siste sensasjonen Fortnite som har tatt App Store i storm! Hvis du er begeistret av actionspill, må du ta et skudd på dette.

Styrke deg selv og tropp deg opp for å ta del i en livsfarlig 100-spiller PvP for å vise frem dyktigheten din som en topp spiller. Kjemp så lenge som mulig, ødelegg rivalene dine og ta den hardt opptjente seieren.

Sørg for å bygge dekket ditt i løpet av slaget slik at du kan overleve angrepet. Ikke unnlatt å samle utstyr og andre viktige ressurser for å holde deg foran.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. School of Chaos Online MMORPG

Navnet sier alt; du kan gjøre alle tingene du hadde forbudt å gjøre mens du gikk på skolen. Lærerne blir spist av zombier, og det er ingen som kan fortelle deg noe. Bli med mange spillere over hele verden i dette sanntidsspillet.

Det er overlevelsen av de vakreste, så utstyr opp, forbered deg hardt, da det ikke er noen lærere som skal ta seg av mobberne. Spillet er gratis å laste ned og installere, men det tilbyr valgfrie kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Super Stickman Golf 2

Super Stickman Golf 2 har fått nok golfbaner, power-ups, karakterer og forskjellige prestasjoner til å holde deg oppkoblet i veldig lang tid. Det er to modus for flerspillerspill - Turnbasert flerspiller og rasemodus flerspiller.

Du kan enkelt få kontakt med vennene dine eller andre spillere over hele verden. Til slutt er spillet gratis å spille.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Payback 2 - The Battle Sandbox

Payback 2 er et GTA-stil, men veldig intenst. Spillet har en rekke kampanjer som du bør fullføre og holde deg foran verden. Du kan også kjempe mot vennene dine eller andre spillere over hele kloden.

Spillet gir deg utfordringer hver dag, hver dag og ukentlig for å holde adrenalinkickingen i gang. Spillet er nesten 100 MB stort, så vurder å laste ned det via Wi-Fi.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Fantastisk 4 på rad

Hva med den vanlige rutinen 4 på rad med flerspillerfunksjon på iPad? Gjør det desto mer interessant. I en annen verden var dette et av favorittspillene mine da jeg først ble introdusert for det i 4. klasse - siden har spillet hatt en dyp attraksjon.

Nye oppdateringer til Fantastic 4 in a Row inkluderer toppliste og prestasjoner for Game Center.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt, venner!

Hva er din favoritt?

Nå som du har utforsket en rekke spennende flerspillerspill for iOS, fortell oss om det som har bestått syretesten din. Og hvis oppdateringen har gått glipp av noen av favorittene dine, gi oss beskjed om navnene deres.

Ikke gå glipp av:

  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad
  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste Math Puzzle-spill for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar