Beste Apple TV 4K-tilbehør i 2020: Hold TV-seopplevelsen oppe

Du har sett på favorittfilmene dine, spilt spill og hørt på musikken din på Apple TV. Men bryr du deg om premium-enheten din? Hvis ikke, tenk på Apple TV-tilbehøret. Dette tilbehøret beskytter ikke bare smart-TV-en din, men forbedrer også seeropplevelsen.

Jeg har passet nok på å velge en periferiutstyr som samsvarer med kvaliteten på premium set-top-boksen. Nå kan du heve hjemmeunderholdningen til neste nivå med det beste Apple TV 4K-tilbehøret.

2019 beste tilbehør til Apple TV 4K

#1. 4K HDMI-kabel fra Belkin

Koble Apple TV til TVen din med en 4K HDMI-kabel fra Belkin. Du kan også bruke denne kabelen med strømmenheter, spillkonsoller, Blu-ray-spillere, projektorer og mer. Denne kabelen støtter 4K / 120Hz oppløsning og bildefrekvens.

Nyt overføringshastigheter opptil 48 Gbps og Dolby-visjon og HDR 10-kompatibilitet. Denne to meter høye HDMI-ledningen har to års garanti.

USP: 48 Gbps overføringshastighet

Sjekk ut på Amazon

# 2. SteelSeries Nimbus Wireless Game Controller

Denne spillkontrolleren er spesialdesignet for Apple TV. Kontrolleren kan skryte av 40+ timers oppladbar batterilevetid, som lar deg spille dine favorittspill i timevis sammen på Apple TV.

Kontroller at menyknappen på kontrolleren; denne knappen hjelper deg med å navigere innholdet umiddelbart. Har du en partner, som kan leke med deg? Nå kobler du to kontrollere for flerspillerspill.

USP: 40+ timers oppladbart batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 3. AirPods 2

Hvis du ikke vil forstyrre andre mens du ser filmen din på Apple TV, kan du koble AirPods 2 til Apple TV. Apple lanserte sin andre generasjons AirPods med H1-brikke og trådløst ladeanlegg.

I tilfelle AirPods 2 ikke er i budsjettet, kan du også gå for den første generasjonen AirPods. Alternativt kan du plukke opp en trådløs ladetaske alene og bruke dine nåværende AirPods.

USP: Trådløs ladetui

Ta en titt på Apple

# 4. Siri Remote

Siri Remote er den beste følgesvennen for deg mens du ser på Apple TV. Få fullstendig kontroll over Apple TV 4k og Apple TV HD med Siri. Du kan utforske hva du ønsker å se med stemmen din.

Du kan bruke berøringsflaten til å samhandle med Apple TV raskt. Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi kobler fjernkontrollen til Apple TV. Det innebygde, oppladbare litium-ion-batteriet kan lades via USB til et datasystem eller strømadapter.

USP: Fullstendig kontroll

Ta en titt på Apple

# 5. Sony X9000F 2.1ch Soundbar med Dolby Atmos

Å se filmer med 3D-surroundlyd er en utrolig opplevelse for deg og din familie. Du kan glede deg over dette på Sony Sound Bar med Dolby Atmos og trådløs subwoofer. De syv lydmodusene gir deg full glede av filmer, musikk, spill, nyheter og sport.

For å koble denne lydlinjen til Apple TV, trenger du en HDMI, HDMI ARC eller HDMI eARC. Når forbindelsen mellom Apple TV og lydfelt er opprettet, vil du ha ubegrenset moro. Med et klikk på knappen på fjernkontrollen kan du konvertere hvilken som helst lyd til den oppslukende surround.

USP: 71, 2 surroundlyd

Sjekk ut på Amazon

# 6. Beats Studio 3 trådløse hodetelefoner

Ren adaptiv støykansellering (ANC) er en av de blendende funksjonene i Beats Studio 3 trådløse hodetelefoner. Når du konsumerer ditt valg av innhold, lytter du bare til dialoger og musikk, og ikke støy. Med en sterk batterilevetid på opptil 22 timer, kan du fortsette å se filmer og TV-serier på Apple TV.

Apple har installert W1-brikke i disse trådløse hodetelefonene. Denne brikken sikrer sømløs konfigurering og bytte av Apple-enhetene dine.

USP: 22 timers batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 7. Anker Bluetooth-tastatur

Anker er et av de ledende merkene av Apple-tilbehør. Dette Bluetooth-tastaturet er ergonomisk designet for å redusere smerter i håndleddet mens du skriver. Nyt kabelfri og rotfri forbindelse med Apple TV.

QWERTY-oppsettet har dedikerte funksjonstaster for å øke skrivehastigheten. Det er automatisk søvn / vekke-funksjon som sparer batteriets levetid.

USP: Langvarig batteri

Sjekk ut på Amazon

# 8. ReliaMount Apple TV Mount

Fest Apple TV rett bak TV-en din og nyt filmer og TV-serier. ReliaMount er et perfekt Apple TV-feste du kan feste på baksiden av TV-en din med et spesielt lim.

Denne holderen er kompatibel med alle Apple TV-er inkludert de nyeste Apple TV 4K og andre, tredje og fjerde Apple TV generasjoner.

USP: Kompatibel med alle Apple TV-er

Sjekk ut på Amazon

# 9. elago R1 Intelli-sak

Denne Apple TV Siri fjernkontrollen er laget av slitesterk og myk silikon. Den passer perfekt til din fjerde og femte generasjons TV-fjernkontroll. Denne Intelli-saken gir det beste grepet og slippbeskyttelsen til fjernkontrollen.

Du kan koble TV-fjernkontrollen til alle metall- og TV-overflater, ettersom saken er utstyrt med magnetteknologi. Selv etter at du har installert saken, kan du raskt få tilgang til alle fjernfunksjonene.

USP: Magnetteknologi

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Pakk inn ...

Apple TV er en flott kilde til underholdning, og derfor krever den spesiell forsiktighet. Selv om ikke alt tilbehør kan beskytte din "hobbyenhet", kan de absolutt forbedre TV-seopplevelsen din.

Relaterte innlegg:

  • Liste over apper som er tilgjengelige på Apple TV i USA, Storbritannia og andre land
  • Beste 4K-skjermer for Apple TV 4K
  • Beste spillkontrollere for iPhone, iPad og Apple TV
  • Beste projektorer for Apple TV 4K: Forbruke livslignende visuelle innhold

Hvilket av Apple TV-tilbehøret ovenfor liker du mest? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom flere Apple TV-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar