Slik tømmer du hurtigbufferen i Safari på Mac for å få den siste siden

Du har kanskje lagt merke til at bestemte nettsteder fortsetter å foreslå deg en eller annen ting du har sjekket tidligere. Dette er fordi du ser på en hurtigbufret versjon av websiden. Du kan tømme historie, informasjonskapsler og andre data. Men ved å gjøre det, blir alle Safari-dataene slettet. Det er et avansert alternativ i Safari der du bare kan slette hurtigbufrede data.

Menyen er skjult som standard og trenger et par klikk for å låse den opp. Utviklings-menyen på Safari i Mac OS X inneholder utviklerfokuserte funksjoner. Vi har fått deg dekket; sjekk guiden nedenfor for en detaljert trinnvis veiledning.

Slik tømmer du hurtigbuffer i Safari i Mac OS X

Trinn 1. Først må du åpne Safari- nettleseren på Mac-en.

Steg 2. Hvis du ikke har utviklingsmenyen, kan du gå til InnstillingerAvansert og "Sjekk""Vis utvikle- menyen i menylinjen ."

Trinn 3. Lukk nå Innstillinger-vinduet og klikk på "Utvikle" -menyen.

Trinn 4. Fra listen over opsjoner klikker du på “Tomme buffer” og venter i noen sekunder.

Voila! Alle hurtigbufferfilene på Safari er slettet, og nå når du besøker et nettsted, vil Safari be om websider direkte fra serveren. Etter å ha tømt hurtigbufferfilen, vil du ikke motta noen advarsel eller bekreftelse.

Jobben gjøres i bakgrunnen. Det er også en snarvei tilknyttet denne funksjonen som du kan sjekke i Utvikle-menyen.

Likte du dette tipset? Vi verdsetter tilbakemeldinger, del dem med oss ​​i kommentarer eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar