De beste eksterne CD / DVD-stasjonene for Mac i 2020: Overfør dataene dine fra hvilken som helst datamaskin til Mac

Apple har begynt å slutte å installere CD / DVD-stasjoner siden introduksjonen av MacBook Air i januar 2008. Senere sluttet Apple å produsere MacBook og iMac med optiske stasjoner i henholdsvis 2016 og midten av 2011. Med de nye Mac-enhetene dine kan du ikke kjøre CDer eller DVDer. For dette formålet må du stole på eksterne CD / DVD-stasjoner.

Dessuten trenger du en ekstern stasjon for å importere filmer og musikk til iTunes. Hvis du har fått den nyeste MacBook eller iMac (utgitt etter 2012 og 2016), må du kjøpe de beste eksterne CD / DVD-stasjonene. La oss sjekke ut listen.

Beste eksterne CD / DVD-stasjoner for Mac - 2019

Rask tilgang:

 • Apple USB SuperDrive
 • VersionTECH
 • LG Electronics
 • Cocopa
 • Gipow
 • Rioddas
 • ISKE
 • Botee
 • ivkey
 • VicTsing

#1. Apple USB SuperDrive

Apple hevder at USB SuperDrive har alt du trenger i en optisk stasjon. Forenklet har denne eksterne stasjonen moderne teknologi. Du kan koble denne SuperDrive til MacBook Pro med retina-skjerm, MacBook Air, iMac eller Mac mini med en enkelt USB Type A-kabel, som er innebygd i denne SuperDrive.

Designen på denne stasjonen er kompakt, ettersom den er litt større enn en CD-etui. Du kan ta denne SuperDrive hvor som helst i reiseveske eller laptop-veske. Bruk denne stasjonen på skrivebordet eller brettet ditt. Sjekk ut de kompatible enhetene.

USP: Kompakt design

Ta en titt på Apple

# 2. VersionTECH

VersionTECH er et av de ledende merkene innen produksjon av høykvalitets CD / DVD-stasjoner for Mac. Den mest nyttige funksjonen på denne stasjonen er at det ikke er noen utløserknapp. Og du skal ikke bruke noe driverprogram eller ekstra strømforsyning, da det kan drives av USB-porten.

VersionTECH har skapt et stilig design som har en slitesterk metallfinish med et elegant sølv lokk. Den ultra-slanke stasjonen er praktisk å ha med hvor som helst. Blant andre bemerkelsesverdige funksjoner, har denne stasjonen innebygd kabel, premium trådtegningsmateriale, lav støy og høy holdbarhet.

USP: Ultra-tynt design

Sjekk ut på Amazon

# 3. LG

LG er et kjent merke i elektronikkens verden. Merket har også produsert førsteklasses tilbehør som strømbanker, Bluetooth-hodetelefoner, tastaturer, pekepenn med mer. For din Mac har LG en ultra-slank ekstern DVD-stasjon. Med sin 8X DVD-R skrivehastighet kan du raskt overføre data fra DVD eller CD til MacBook eller iMac.

Under stilutviklingen har LGs optiske stasjon oppnådd en ny status fra slankere til det slankeste. Produktet tar liten plass på skrivebordet ditt og gir den beste ytelsen hver gang du setter inn en CD eller DVD.

USP: Overlegen databeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. Cocopa

Med sitt høyhastighetsgrensesnitt på USB 3.0 kan Cocopa raskt overføre dataene dine med maksimal hastighet på 5GBPS. Dette gjør Cocopa til et utmerket valg av markedsførere som må holde presentasjoner på kontorer. Den sterke feiltoleransen gir en stabil ytelse.

For fashion-forward brukere har Cocopa brukt børstet teksturskall som gir deg en god berøringsfølelse. Med sin lille størrelse kan du ta med deg denne bærbare DVD-stasjonen med den bærbare datamaskinen din hvor som helst.

USP: Stabil ytelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. Gipow

Slår USB 2.0 og USB 1.0, har Gipow designet en USB 3.0 ekstern stasjon for din Mac. Enten det er filmene, videoene eller lydinnholdet ditt, kan du raskt overføre alt til Mac-en. Hvis du ikke vil overføre lyd / visuelt innhold, kan du se eller lytte til innholdet direkte fra stasjonen.

Denne CD / DVD-stasjonen er kompatibel med flere operativsystemer, bortsett fra macOS. Det er en plug-and-play-stasjon du kan installere og bruke uten programvare eller driver.

USP: Fasjonabel design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Rioddas

Da jeg åpnet pakken, lurte jeg på at det ikke var noen kabler festet til denne stasjonen. Da innså jeg at kabelen er smart innebygd i bunnen av denne stasjonen. Dette intelligente designet kan imponere enhver bruker. Dette er den beste bærbare stasjonen for Mac-eiere, som må reise mye. Stasjonen tar ikke plass i reiseveske eller laptop-veske.

For bedre stabilitet på en hvilken som helst blank overflate, har Rioddas lagt en sklisikker pute på bunnen. Denne sklisikre puten forhindrer at stasjonen faller fra bordet eller skrivebordet. Den multifunksjonelle CD / DVD-stasjonen kan brenne filmer og musikk.

USP: innebygd kabeldesign

Sjekk ut på Amazon

# 7. ISKE

I motsetning til andre eksterne CD / DVD-stasjoner som viser utløserknapp, har ikke ISKE den utløserknappen. Når du vil ta ut en CD eller DVD fra stasjonen, kan du utføre denne handlingen fra Mac-en.

ISKEs eksterne stasjon kan skryte av intelligent design ettersom den tilbyr innebygd kabeldesign; brukere bør ikke undervurdere denne funksjonen, da den kan beskytte kabelen og gjøre stasjonen din mer bærbar.

USP: Ingen utløserknapp

Sjekk ut på Amazon

# 8. Botee

Botee har kommet med en unik funksjon: spenningsstabiliseringssystem. Dette systemet unngår høyspenning eller lavspenningsledning. Dermed kan den beskytte datamaskinen mot skader. Bootee tilbyr deg gratis produktgaranti, 30-dagers produkterstatning eller refusjon.

Universell kompatibilitet av denne stasjonen gjør at den kan arbeide med flere operativsystemer bortsett fra macOS. Dette betyr at du enkelt kan overføre dataene dine fra Windows-datamaskinen til Mac eller omvendt.

USP: Spenningsstabilisering

Sjekk ut på Amazon

# 9. ivkey

ivkey presenterer unik design i sin eksterne CD-stasjon som fungerer med USB 3.0 høyhastighetsgrensesnitt. For raskere dataoverføringshastighet, bruk dette produktet og oppnå en maksimal hastighet på opptil 5GBPS. Sammen med hastighet får du stabil ytelse og sterk feiltoleranse.

Ivkey har uovertruffen intelligent brennteknologi og helt ny brikke for å rette opp feilene. Du kan spille av lyd / visuelt innhold uten logg eller forvrengning.

USP: Intelligent brennende teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 10. VicTsing

VicTsing bringer en ekstern CD / DVD-stasjon med flere funksjoner som du kan se på DVD-filmer, brenne filer, musikk, videoer til en annen CD eller DVD. Du kan også installere programvare og lage backup-plater osv.

VicTsing tilbyr robust anti-sjokk og støyreduserende teknologi. Stasjonen bruker lite strøm, og den kan drives av USB-porten; du skal ikke bruke noen ekstern adapter. Ikke gå glipp av det slanke og lette designet ditt, som gir et stilig utseende.

USP: Feilkorreksjonsevne

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Oppsummering ...

For jevn, problemfri, rask og sikker overføring av dataene dine, er ekstern CD / DVD-stasjon den beste løsningen for din Mac. Merk at du kan kjøpe hvilken som helst CD eller DVD med maksimal datalagringskapasitet og deretter overføre dataene fra en datamaskin til en annen.

Du kan også henvise til:

 • Beste MacBook Pro / Air Stands
 • De beste eksterne USB-C-harddiskene for Mac 2018
 • Beste USB-huber for MacBook Pro
 • Beste ekstern SSD for MacBook Pro

Hvilken ekstern CD / DVD-stasjon vil du kjøpe for Mac-en? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å laste ned appen vår for å utforske annet Mac-tilbehør.