5 tips og triks for iPhone-kalkulator-appen

Husker du de vitenskapelige kalkulatorene du brukte på skole- eller høyskoledagene? Det var livredderne da du måtte løse noen komplekse matematiske ligninger. Er det ikke? Slike kalkulatorer avtok sakte i denne smarttelefon-æraen som kommer som en vanlig kalkulator i aksje-appene til iPhone. Men hva hvis jeg sier at du fremdeles kan få den vitenskapelige kalkulatoren på iPhone-en din? Ja, du har hørt det riktig!

I dag skal jeg vise deg noen av de enkleste tipsene og triksene for iPhone-kalkulatoren som du ikke er klar over! Selvfølgelig er det ingenting skjult, det er bare at du ikke prøvde noen sveiper og trekk i kalkulator-appen din. Så la oss se dem!

5 iPhone-kalkulator-tips og triks

Disse triksene er enkle å bruke selv om du ikke er vant til kalkulator-appen på iPhone. Værsågod!

Rask tilgang:

  • Slett sifre i iPhone-kalkulator-appen
  • Kopier eller lim inn tall i kalkulator-appen
  • Kopier siste resultat fra Kontrollsenter i iOS Calc-app
  • Få tilgang til vitenskapelig kalkulator på din iPhone
  • Bruk iPhone-søk for umiddelbar beregning

Tips nr. 1. Slett sifrene med en sveip

Rett når du skriver inn et stort tall, blir det ofte observert at du ikke stemmer overens med sifrene. For å slette et bestemt siffer trykker du på det og bruker bakrommet. Men det er mye enklere med en sveip til høyre eller venstre.

Bare sveip fra høyre eller venstre (uansett hvilket siffer du vil slette) av tallet, og sifrene blir slettet. Så enkelt er det å slette sifrene bare med sveip.

Tips nr. 2. Enkel kopi innliming!

Vel, de fleste av dere er kanskje klar over denne funksjonen, men det er få som er nye på iPhone og de jakter alltid etter nye ting som kan gjøres på en iPhone. Det er enkelt å kopiere og lime inn nummeret fra andre applikasjoner og omvendt.

Trykk lenge på nummeret du har tastet inn, og trykk på kopier / lim inn hva du vil. Det er det, alt er gjort i løpet av en brøkdel av sekunder.

Tips nr. 3. Kopier siste resultat fra Kontrollsenter i iOS Calc-app

Hvor ofte lukker du kalkulatoren fra nylige apper etter å ha gjort en perfekt beregning for de lange regningene? Vel, hvis du gjør det, kan det slette resultatet av beregningene dine. For å unngå dette kan du enkelt kopiere det siste resultatet på din iPhone som kjører på iOS 13/12 med dette enkle trikset.

Sveip opp (eller sveip ned) og dra over til kontrollsenteret, trykk langt på kalkulatorikonet fra kontrollsenteret. Det viser deg nå det siste resultatet, trykk på det for å kopiere, og det er gjort!

Tips 4. Få tilgang til vitenskapelig kalkulator på din iPhone

Til å begynne med visste de fleste av brukerne ikke at iPhone leveres med en vitenskapelig kalkulator i sin kalkulator-app. Faktisk lurer kanskje mange av dere fortsatt på hvordan du får en vitenskapelig kalkulator på en smarttelefon som kjører på iOS, er det ikke? Vel, det er ganske enkelt!

Vipp ganske enkelt iPhone til liggende modus, og du vil nå se en vitenskapelig kalkulator på skjermen i stedet for en vanlig kalkulator.

Hvis det ikke vises, må du sannsynligvis deaktivere portrettorienteringslås fra kontrollsenteret og deretter prøve å implementere dette trikset! Det skal fungere greit etter det.

Så med dette kan du nå bli kvitt de iPhone-kalkulator-appene som du brukte til vitenskapelige beregninger, og komme deg ut av den mørke siden ved å tro at iPhone ikke kommer med en vitenskapelig kalkulator.

Tips # 5. Bruk iPhone-søk for umiddelbar beregning

Selv om ikke mange foretrekker å bruke iPhone-søkealternativet til å gjøre beregninger, men det er et nyttig alternativ hvis du ikke vil åpne kalkulator-appen for en liten beregning. Det sparer litt mengde batteri hvis du ikke åpner en app. Så her kan du gjøre beregninger via iPhone-søk på iOS 13/12!

Gå over til iPhone-søk ved å sveipe skjermen fra venstre til høyre fra startskjermen . På den øverste linjen kan du se et søkealternativ. Nå kommer den vanskeligste delen fordi du trenger å legge inn tall og matematiske operasjoner manuelt. Si for eksempel “340X23” som tilsvarer 7 820 vises rett under søkefeltet.

I dette tilfellet er multiplikasjonssymbolet som er alfabetet "X", og alternativene for minus og deling er allerede tilgjengelig på selve tastaturet. Selvfølgelig er dette en langvarig prosess, men det kan spare en god mengde batteri hvis du gjør beregninger regelmessig og du ikke bruker kalkulator-app for det samme.

Oppsummering ...

Så dette var noen av de beste tipsene og triksene for iOS-kalkulatoren som du må prøve på iPhone. Hvis du kjenner til noe annet triks du kjenner til kalkulator-appen som ikke er inkludert i listen vår? Gi oss beskjed i kommentarene, så legger vi den sikkert til i listen vår hvis den fungerer nøyaktig!

Relaterte innlegg du må lese nå!

  • Slik bruker du kalkulator-appen på Apple Watch
  • Slik bruker du papirbånd i kalkulator-appen på Mac
  • Beste kalkulator-apper for iPad Pro
  • Beste Apple Watch-kalkulator-apper

Likte du disse tipsene og triksene? Hvis ja, del det med dine kjære fra våre Facebook-, Twitter- og Instagram-profiler. Ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å få de nyeste iOS-tipsene og -triksene til fingerspissene!

 

Legg Igjen Din Kommentar