Hvordan møte ansiktsbytte i Snapchat på iPhone

Noen gang drømt om å bytte ansiktet ditt med Brad Pitt eller din eviggrønne superhelt / heltinne? Hvis du noen gang hadde trodd at det ikke vil være mulig eller sett på det med forferdelse, tenk på nytt. Du kan enkelt skifte ansikt med Snapchat på din iPhone og raskt finne ut hvordan du ser ut hvis ansiktet ditt noen gang vil bli slått sammen med din elskverdige venn eller noen andre du beundrer.

Så hva trenger du for å bytte ansikt i Snapchat? Bare få et kult bilde av personen du ønsker å bytte ansiktet ditt med, og du er klar for dette spennende eksperimentet!

Hvordan møte ansiktsbytte i Snapchat på iPhone

Trinn 1. Start Snapchat på iOS-enheten din.

Steg 2. Deretter trykker du på den lille kameraknappen i høyre hjørne for å bytte til frontvendt kamera.

Trinn 3. Nå, trykk og hold på skjermen. Et hvitt transplantat vises på ansiktet ditt. (For bedre resultat, vil jeg anbefale deg å møte kameraet uten briller.)

En rekke rare linsealternativer dukker opp langs bunnen av skjermen.

Trinn 4. Neste opp, sveip venstre fra høyre på linsene-alternativet til du finner alternativet “Face Swap”.

Trinn 5. Trykk på sirkelen med to smileys og pil nedover samt en pil oppover for å bytte ansiktet med vennen din. Deretter kan du justere ansiktet og vennen din perfekt på skjermen. Når ansiktene er byttet ut, trykk på lukkerknappen for å ta bildet.

Hvis du vil bruke et av bildene fra kamerarollen, trykker du på sirkelen med kameraknappen og smileyikonet. Bla deretter gjennom bildene dine for å velge det du vil bytte ansikt med. Trykk til slutt på lukkerknappen.

Nå kan du drible deg i ansiktet; skriv tekst på den og lagre den til og med i kamerarollen. For å gjøre det, trykk på Lagre-knappen nederst og velg deretter Minner og kamerarull i popup-menyen og trykk på Lagre igjen for å bekrefte. For å dele den med vennen din, trykk på send-knappen nederst til høyre på skjermen.

Du vil gjerne se på disse interessante innleggene, for eksempel, Hvordan bruke Snapchat-briller med iPhone, Lag dine egne geofiltre for Snapchat, hvordan låse opp Snapchat-trofeer osv.

Liker du denne artikkelen? Skyt gjerne dine synspunkter i kommentarfeltet.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned iGeeksBlog iPhone-appen.

 

Legg Igjen Din Kommentar