De beste iPhone-appene du kan bruke for å lære et fremmedspråk i 2020

Enten du ønsker å være flerspråklig eller planlegger å besøke et fremmed land for forretningsformål, kan språkopplæringsapper for iOS være enormt nyttige for deg. De tilbyr mange lyd- og videotimer, slik at du kan lære alle aspektene ved et språk når som helst og hvor som helst.

Disse appene følger dessuten nøye med på din praksis og gir mye etterlengtet tilbakemelding. Så du vet om du er til høyre eller ikke klarer å prestere som forventet.

Det er ikke alt; kan du sammenligne uttalen din med de som morsmålene for å finne ut den riktige måten å snakke flytende på. Og mange av disse topplæringsappene for fremmedspråk lar deg også bli med i et stadig voksende fellesskap av elever, slik at du kan samhandle med dem og også stille spørsmål. Uten å gjøre mye forferdelig, la oss oppdage mer!

12 beste fremmedspråklige lærings-apper fra 2019

#1. Duolingo

Duolingo er fortjent rangert som nummer-appen i utdanningskategorien, og er et must for folk som ønsker å være flerspråklige. Det som skiller denne appen ut er de gjennomtenkte leksjonene.

Bittstimene krever ikke mye tid. Derfor, selv om du ikke har mye tid til å lære, vil du kunne komme sammen med dem i ditt eget tempo.

Du kan øve på samtalen med smartbåtene. Dessuten lar det deg også overvåke hvor bra du presterer, slik at du holder deg på kurs.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Memrise

"Memrise" er unik i sitt eget aspekt. Denne appen har svært interaktive økter som gjør det å lære språk ikke bare ganske enkelt, men også morsomt.

Appen tilbyr en nyttig uttaleveiledning for å sikre at du kan snakke like flytende som en morsmål. Du har muligheten til å spille inn talen din og deretter sjekke ut hvordan den stabler seg opp mot lokalbefolkningen.

Dessuten lar Memrise deg sette deg daglige mål avhengig av hvor mange ord du vil huske og presser deg til å fullføre dem.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. busuu

Busuu er en gratis app tilgjengelig på flere forskjellige språk som tilbyr den unike funksjonen ved å koble elever med morsmål. Etter at du har brukt tid på å lære deg de 3000 ordene og nøkkeluttrykkene, kan du samhandle med over 80 millioner brukere for å øve på det du har lært.

Appen bruker også lyd / visuelle teknikker for å lære med bilder og stemme. Hvis du ønsker å lære fransk, russisk eller til og med tysk, er Busuu-appene et must.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Dråper

Det som er veldig nyttig spesielt når du vil beherske et språk, er øyeblikkelig tilbakemelding og personlig veiledning. Og med Drops får du en assistent som ikke bare hjelper deg å lære over 30 språk, men som også motiverer deg til å gi ditt beste ved å tilby de ideelle tipsene for å bli kvitt hindrene.

Denne appen gir en ganske enkel undervisningsmetode. For eksempel kan du spille med mange vanlige ord og finne ut hvordan du kan bruke dem bedre. Dessuten spiller karakterlæringen en viktig rolle i å hjelpe deg med å skrive riktig.

Takket være den daglige fremgangen med en detaljert rapport, gir Drops perfekt innsikt i ytelsen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Babbel

Enten du vil lære polsk, indonesisk, nederlandsk eller et annet populært språk, kan Babbel være veldig nyttig når det gjelder å la deg få en god kommando på det. Du kan velge leksjonene du vil fokusere på og lære grunnleggende eller avanserte språkkunnskaper for å passe til nesten alle samtalebehov.

Med overlegen teknologi for talegjenkjenning, sikrer appen at du snakker ordene riktig. Alle timene er korte, slik at du enkelt kan spare tid til dem. Smart review manager hjelper deg å holde et øye med fremdriften, og tilbyr også bedre innsikt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. HelloTalk

Hvis du har en forkjærlighet for å lære noe fremmedspråk og ønsker å lære det enkelt, er HelloTalk verdt et forsøk. Akkurat som Tandem kobler den deg til morsmål på andre språk som engelsk, fransk, tysk, spansk, osv. Ta kontakt med mennesker og bytt språk for å lære.

Du kan søke etter personer som trenger kampen med deg og øve språket med ham / henne. Med muligheten til å kommunisere via tekst / lyd / video tilgjengelig, har du ikke noe problem med å utveksle tankene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Nyskapende 101

Det som gjør "Innovative 101" bemerkelsesverdig er den enorme katalogen for lyd- og videotimer. Avhengig av hvilket mål du kan, kan du lytte til eller se klippene som er utarbeidet av eksperter for å forbedre lese-, skrive-, tale- og lytteevnen din.

Dessuten har Innovative 101 kategorisert leksjoner som introduksjon, absolutt nybegynner, nybegynner, mellomliggende og avansert. Så det blir veldig enkelt for deg å velge det kurset som ideelt sett passer dine behov.

Enda bedre, appen tilbyr også en frakoblet modus der du vil kunne fange opp alle nedlastede leksjoner i ditt eget tempo.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Mondly

“Mondly” er designet for å være en smart veileder. Grunnen til at jeg synes denne appen er veldig effektiv er at den kommer med en avansert teknologi for talegjenkjenning. Så det er i stand til å lytte til talen din komfortabelt og gir mer intuitiv tilbakemelding som spiller en avgjørende rolle i å hjelpe deg å snakke flytende.

Mondly guider hvordan du uttaler riktig ved å la deg lytte til samtalene mellom morsmål. Det tilbyr kjerneord og uttrykk som sikrer at du kan kommunisere komfortabelt.

Dessuten viser den avanserte statistikken deg virkelig fremgang, og peker også på områdene der du trenger å jobbe hardere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Mangospråk

“Mangospråk” kan være enormt nyttige i å la deg beherske ethvert fremmedspråk. Det gir deg enkel tilgang til mer enn 60 fremmedspråkkurs. Appen tilbyr 17 engelskkurs som blir undervist på morsmålets morsmål.

Hver leksjon fokuserer på fire viktige samtalekomponenter som ordforråd, uttale, grammatikk og kultur. Med tanke på hvor viktige disse komponentene er, gir appen deg nok trening for å få et godt tak over dem.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Tandem

Den beste måten å lære noe nytt språk på er ved å snakke. Men hvem ville du snakket med hvis ingen av familiemedlemmer eller kolleger snakker det fremmedspråket du prøver å lære i hjemmet, høgskolen, kontoret eller samfunnet?

Det er der en app-app som Tandem kan ødelegge sjaklene. Det som gjør denne appen så spesiell er at den lar deg kommunisere med morsmålene. Du kan kommunisere ved hjelp av lydmelding, video / lydanrop, tekst osv.

De mest populære språkene det lar deg snakke, og praktisere er engelsk, spansk, kinesisk, japansk, russisk, etc. Dessuten dekker Tandem språkinnlæringsappen mer enn 150 språk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. HiNative

Med mindre du kommuniserer med morsmål, har du ikke en ide om hvordan du behersker et språk. Med HiNative får du muligheten til å bli med i et stort globalt spørsmål og svar-samfunn med lidenskapelige språkelever.

Du kan samhandle med andre elever og dele tankene dine. Ettersom det er flere måter å stille spørsmål på, er det ingenting som hindrer deg i å uttrykke tankene dine.

I tilfelle du skal til en ny destinasjon, kan du be om noen nyttige tips om lokale skikker og landemerker.

På toppen av alt har HiNative støtte for over 110 språk, slik at ønsket om å være flerspråklig aldri har noen begrensning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Lingo Vocabulary Trainer

Lingo er ganske enkelt, men svært effektivt for å hjelpe deg å lære et nytt språk. Det inkluderer mer enn 600 engelsktimer. Med en rekke forskjellige emner som vitenskap, sport, næringsliv, mat, skjønnhet osv., Gir det deg mange muligheter å utforske.

Det er mer enn 4000 ord og over 350 setninger å lære. Med flere tester forbedrer det kunnskapen din systematisk. Dessuten kan du også delta i turneringen og vinne sertifikater.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er det, folkens!

Hva er din favoritt?

Nå som du har tatt en titt på de beste språklæringsappene for iOS, la oss vite hvilken som er tidsbestemt for dine behov. Husk å fortelle oss om de du vil se i ovennevnte oppdatering.

Det kan være lurt å utforske:

  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste oversettelsesapper for iPhone og iPad
  • Beste presentasjonsapper for iPhone og iPad
  • Beste prosjektlederapper for iPhone og iPad

Liker du denne appoppdateringen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar