Slik bruker du privat surfing i Safari på Mac OS X Yosemite

Safari har vært med Apple i ganske lang tid, men det var noe nettleseren trengte - en forbedret privat nettlesingsfunksjon. Nå er imidlertid Safari i OS X Yosemite mye raskere enn noen annen gang og har en pakke med oppgraderinger, inkludert kapasiteten til å aktivere privat surfing i separate vinduer.

Tidligere, ved bruk av privat nettlesingsmodus som brukes til å endre over alle faner og vinduer til privat modus, men dette er ikke situasjonen nå. For øyeblikket tillater programmet deg å åpne et annet vindu og bruke privat modus for det.

Her er det igjen verdt å spesifisere at hver fane i et aktivt vindu for personvernmodus har sin egen spesielle private økt, i mellomtiden vil andre andre Safari-vinduer kjøre ordinære økter.

Slik aktiverer du privat surfing i Safari for OS X Yosemite

Vel, dette er det rette å spørre, og vi har riktig svar også. Mens du er på OS X Yosemite, kan du starte et nytt privat Safari-vindu på to enkle måter, enten med et menyelement eller alternativt ved å bruke snarveier. Vi har begge kursene nedover listen over trinn inkludert.

Trinn 1. Start Safari og klikk på File- menyen og velg New Private Window .

Steg 2. Alternativt kan du gjøre det med et tastetrykk, trykke på Kommando + Skift + N for å starte et nytt privat søkevindu.

Boom! Privat surfing aktivert.

Var det ikke så enkelt? Når dette er aktivert, kan du bekrefte det i skyggen av adressefeltet. En hvit stolpe betyr en normal økt mens en mørk bekrefter at du har gått inkognito.

Hva er nytt, og hvorfor skal jeg bruke privat modus?

Dette er et spørsmål om en million dollar. Vi kan opprette deg om hvordan den nye private modusen blir desto bedre, og det er ingen mulighet for noe privat informasjonsbrudd mens du bruker det.

Det er som det måtte være, det er opp til deg, og hvordan du opptrer for å holde deg beskyttet på Internett.

En ting jeg må legge merke til er at bruk av privat modus holder Safari fra å holde seg orientert om hvilke nettsteder du besøker, hvilke passord du oppgir og mye mer.

Det er ikke noe forvirring med privat surfing med Safari i OS X Yosemite, fremdeles like pålitelig, vil du få svarene dine. Bare rop av i kommentarene nedenfor.

Likte du disse tipsene? Ønsker du å ta igjen flere slike hvordan? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar