Beste iMessage iPhone- og iPad-apper i 2020: Kos deg med meldinger som aldri før

iMessage har sin egen pene, lille App Store. Når du laster ned en app som allerede har en medfølgende iMessage-app, er den dessuten synlig på chat-skjermen, og du kan bare begynne å bruke den mens du snakker med venner og familie. I dette innlegget har vi valgt de beste iMessage-appene for din iPhone og iPad. Listen her er ikke begrenset til bare en kategori av apper, men disse er generelt de beste appene for iMessage som jeg synes du bør bruke. La oss komme igang….

De beste iMessage-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. Youtube

YouTube er nummer én på denne listen fordi vi alle elsker å se på videoer. Og når vi finner en morsom eller informativ en, ønsker vi å dele den med familie og venner. Eller, noen ganger må vi raskt finne en romantisk sang og sende lenken til den kjære vi snakker med. YouTubes iMessage-app lar deg gjøre det veldig raskt uten å forlate meldingsruten.

Trykk på YouTube-ikonet så kan du se anbefalingene dine og også søke. Det er enkelt og fungerer som tiltenkt. Med et enkelt trykk får sangen eller videoen plass i skriveboksen klar til å sendes. Bare trykk på den blå send-pilen, så sendes den. Jeg bruker dette og synes det er praktisk.

Pris: Gratis (medlemskap: $ 11.99)

nedlasting

# 2. Shazam

Anta at du chatter med familie og venn i stuen din og ser på sanger på TV-en. Noe dukker opp som du synes vennen din også burde høre. Bare trykk på Shazam-ikonet i iMessage-ruten. Den vil raskt identifisere sangen, og du er klar til å trykke på den blå sendeknappen.

Jeg brukte Shazam først i 2013. Nå eies Shazam av Apple. Til tross for sanggjenkjenning som er innebygd rett i SIRI, fortsetter Shazam-appen å være tilgjengelig i forskjellige app-butikker, inkludert Google Play. Det fungerer like bra som det pleide å gjøre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Open

OpenTable lar deg søke, reservere og administrere restaurantreservasjoner med optimal bekvemmelighet direkte fra Messages-appen. Så hvis du noen gang bestemmer deg for å behandle vennene dine med spesiell middag, trenger du ikke å bruke mye tid på å reservere et hotell takket være støtte fra mer enn 43 000 restauranter rundt om i verden.

Appen lar deg finne restauranter etter beliggenhet og mat. Den tilbyr også tilpassede anbefalinger basert på dine preferanser. Sjekk ut bilder, menyer og anmeldelser for å veilede valgene dine. I tillegg tilbyr OpenTable noen gode belønninger når du bestiller og spiser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Sjekkliste for iMessage

Nå er denne lille hendige iMessage-appen behagelig og grei. Den gjør som navnet antyder - lar deg lage enkle, funksjonelle sjekklister og dele dem i iMessage.

Det er veldig enkelt å lage en. Du trykker bare på Ny sjekkliste og gir den en sjekkliste-tittel. Etter det legger du til elementer. Det er forståelig og raskt. Gratisversjonen er begrenset til bare en sjekkliste. Den betalte versjonen er den du skal ha. Det koster mindre enn en kaffe.

Pris: Gratis (Ubegrenset sjekkliste-oppretting: $ 0, 99)

nedlasting

# 5. Geni

Påstått å ha verdens største samling av sangtekster, kan Genius være bra for iMessage. Når du kommuniserer med vennene dine, kan du dele favorittlåtene dine med vennene dine for å gjøre meldinger mer morsomme.

Ettersom appen kan skryte av et enormt bibliotek med mer enn 1, 7 millioner sanger, vil du aldri gå tom for alternativer. Ta en titt på interessante fakta om spor, og finn også opp hva som synes om Genius. Bli med i det stadig voksende samfunnet for å samhandle med likesinnede. Dessuten tilbyr appen også kommenterte tekster for alle favorittlåtene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. GamePigeon

Hva med å spille et spill med vennene dine mens du chatter? Med GamePigeon har du en stor samling utmerkede flerspillerspill å spille. Noen av favorittspillene mine inkluderer tanks, sjøslag, cup pong, mancala, knockout, sjakk, brikker, sjøslag, poker, Gomoku, etc.

Alle spillene er veldig spennende, og du vil like å spille dem med vennene dine. Dessuten gjør støtten for flere språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk, denne appen mer brukervennlig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. ESPN

Hvis du er glad i sport, bør du ikke gå glipp av ESPN! Appen tilbyr live score og nyheter fra en rekke idretter som MLB, NFL, College Football, NBA, NHL, College Basketball, MLS og Esports.

Med iMessage-appen kan du dele live-score med vennene dine og til og med se videohøydepunkter uten å måtte avslutte samtalen. Dra full nytte av Handoff for å forbli tilpasset favoritthistoriene dine sømløst. I tillegg er ESPN kompatibel med tre språk, inkludert engelsk, portugisisk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Google

Vi vet hva Google er og hva det gjør. Elsker dem eller hater dem, Google bygger noen av de beste programvarene og appene som brukes av milliarder. Denne enkle iMessage-appen står på Googles løfte. Den er hendig og kraftig. Appen lar deg søke etter noe uten å forlate meldingsappen.

Det finnes også raske søkesnarveier som Vær, Mat, Nærliggende, Trending og Videoer. Du kan dele all informasjon fra disse med bare ett trykk. Appen føles ikke og oppfører seg som om den kjører i meldinger. Det føles som en fullt funksjonell, kompetent frittstående app. Google iMessage-appen vil hjelpe deg med å dele noe med kollegaene og vennene dine mens du chatter. Det er ganske pent. Gi det et forsøk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Google Kart

Google Maps trenger ingen introduksjon, ikke sant? Med den mest populære navigasjonsappen bare en tøff vei, kan du nå et hvilket som helst sted raskere ved å bruke trafikkoppdateringene i sanntid.

Oppdag de flotte stedene og bli kjent med dem mer. Appen lar deg lage en liste over favorittstedene dine, slik at du kan planlegge reisen din på en smart måte. Street View og innendørs bilder for restauranter, butikker og museer tilbyr den realistiske utsikten.

Del turene dine og til og med sanntidsplassering med dine venner og kjære. Og ja, du kan også laste ned kart for å navigere uten Internett.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er ditt valg?

Så hvilken av disse iMessage-appene har du installert på iPhone-en din? Vil du fortelle oss om favorittappene dine?

Ikke gå glipp av:

  • Hvordan tilpasse iMessage-appskuffen
  • Beste WhatsApp-alternativer
  • Beste videochat-apper
  • Hvordan sende / motta Apple Pay Cash

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar