AirWeb: iPhone / iPad-app for å gjøre iPhone til en kraftig Apple TV-fjernkontroll

Hva om du kunne lese nettsider på TV-en din via Apple TV? Ved første øyekast kan dette virke som en funksjon som du kanskje ikke er spesielt interessert i, men tenk deg all den tid du leser nettsteder på iPhone eller iPad, og ønsket at du hadde en større skjerm å lese på.

Det er nettopp det AirWeb gjør. Gjennom AirPlay lar AirWeb koble iPhone eller iPad til TV-en din via Apple TV. Og gjennom dette kan du se nettsider på TV-en i stedet for den mindre skjermen. Det er mye med dette enn det som møter øyet.

AirWeb iPhone / iPad-app

Det høres ikke veldig kult ut å lese nettsteder på TV, men mulighetene er fantastiske. I stedet for at mange hoder troner over en webside på Amazon, kan familien sitte foran TV-en mens du alle velger handlelisten din. Bare med en iPhone eller iPad koblet til TV-en via Apple TV.

AirWeb er designet for å gjøre det veldig enkelt å bla gjennom websider på TV-en din ved å kontrollere den gjennom din iPhone eller iPad. Berørings- og bevegelsesbaserte kontroller gjør det veldig enkelt å navigere og kontrollere nettstedene du leser / ser.

AirWeb kommer med full støtte for medieavspilling som inkluderer videoer på nettsteder. Så i utgangspunktet kan du bla etter YouTube-innhold på iPhone eller iPad og deretter få det sømløst strømmet til TV-en. Apple TV fungerer bare som en kontakt, og det er ingenting i form av konfigurasjon. Når du er klar, går alt greit.

Her er noen funksjoner som AirWeb støtter:

#1. Bildeopplastinger på websider fungerer.

# 2. Støtter liggende modus på iPad.

# 3. Styreflate og kontroller for enkel grensesnitt

Selv om det er designet for en nettleseropplevelse på TVen din, og med mange apper som går "online" i disse dager, kan du utvide appens funksjonalitet til å opprette / redigere dokumenter på nettet mens utdataene er synlige på TVen din.

AirWeb støtter:

  • iPad mini (original) og iPad mini m / Retina
  • iPad 2 og nyere inkludert iPad Air
  • iPhone 4s og over
  • iPhone 4 med kabler
  • iPod Touch 5. generasjon
  • Du trenger Apple TV 2 eller 3 for at AirWeb skal fungere.
  • Du må ha iOS 7 for å bruke AirWeb.

Pris: $ 0, 99

Last ned AirWeb