Slik oppretter du en avstemning i iMessage Group Chat på iPhone og iPad

Blant de flere chat-appene som er tilgjengelige i dag, har iMessage på en iOS-enhet beholdt sin verdi når brukere stoler på privatlivet og sikkerheten. Fra tid til annen har Apple introdusert nye funksjoner til sin populære iMessage. Imidlertid har gruppepratbrukere enstemmig bedt om funksjonen for oppretting av avstemninger i iMessage. Forhåpentligvis vil Apple introdusere denne funksjonen i den kommende iOS 13. Inntil det blir en realitet, kan du bruke en tredjeparts-app for å lage en avstemning i iMessage-gruppechat.

Det er ekstremt enkelt å lage en avstemning i iMessage-gruppechat. Du må bruke en tredjepartsapp fra iMessage App Store. Når en gruppe opprettes på iMessage, diskuterer medlemmene mange ting: planlegger en film eller middag, dato for en produktlansering, mening for en ny hårklipp og andre ting. Fra alvorlige til ikke-så-alvorlige ting, kan du be folk stemme ved å lage en avstemning i iMessage-gruppechat på din iPhone eller iPad.

Slik oppretter du en avstemning i iMessage Group Chat

Siden avstemningsappen fungerer i en gruppechat, må du først opprette en gruppe på iPhone eller iPad. For dette formålet har vi laget en nybegynnerguide for bruk av iMessage-grupper på iPhone og iPad.

Når du har opprettet en iMessage-gruppe, følg denne metoden for å lage en avstemning.

Trinn 1. For det første må du laste ned Polls-app i iMessage App Store.

Merk: Denne appen er utviklet av Jeff Hanna. Hvis du ikke finner denne appen i resultater, kan du søke etter navnet på denne utvikleren i iMessage App Store.

Nedlasting av en app i iMessage App Store krever en annen prosess enn å laste ned en app i iPhone App Store.

Trykk på gruppenavnet i iMessage → Trykk på App Store-ikonet fra listen over ikoner sett nederst → Trykk på søkeikonet → Finn avstemminger → Last ned.

Steg 2. Start deretter Meldinger-appen og trykk på navnet til en iMessage-gruppe du har opprettet.

Trinn 3. Nå åpner pollingen-appen fra listen over ikoner nederst.

Halvparten av skjermen til enheten din blir okkupert av Polls-appgrensesnittet.

Trinn 4. Trykk eller sveip opp på den nedre halvdelen av enheten.

Trinn 5. Gi en passende avstemningstittel.

Trinn 6. Trykk på (+) legg til element for å legge til alternativer for avstemningen, og trykk deretter på legg til avstemning. Trykk på (+) legg til element for å inkludere alternativer og trykk på legg til avstemning.

Trinn 7 Når elementene er lagt til, trykk på knappen Opprett avstemning .

Avstemningen din er klar til å deles. Før du trykker på Send-knappen, kan du legge til en kommentar til avstemningen.

Til slutt trykker du på Send- knappen for å dele denne avstemningen i iMessage-gruppechatten din.

Legg merke til at personen du har sendt avstemningen må laste ned denne appen på iPhone eller iPad. Først etter å ha lastet ned Polls-appen, kan de registrere stemmen.

Det er det!

Din stemme ...

Det er andre tredjeparts avstemninger som lager apper for iMessage. Du kan bruke avstemninger av Ingolf Koch og TinyPoll av Josh Pyles. Det er obligatorisk for alle gruppemedlemmer å laste ned tredjeparts meningsapper på iOS-enhetene sine for å opprette og delta i avstemningen.

Relaterte innlegg:

  • Hvordan deaktivere iMessages-varsler fra ukjente avsendere på iPhone
  • Hvordan konfigurere, aktivere og bruke iMessage på iPhone og iPad
  • iMessage venter på aktivering: Slik løser du problemet på iPhone eller iPad
  • Slik sender du iMessage med skjermeffekt på iPhone og iPad

Har du laget noen avstemning på iPhone-en din? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese andre informative artikler.