Beste Bluetooth FM-sendere for iPhone i 2020

Hvis du er en iPhone-bruker, er du kanskje kjent med nettradio. Du kan finne mange online radioapper i App Store, og noen blir betalt, og noen er gratis. Imidlertid velger mange iPhone-brukere FM-sendere. Hver gang du har lyst til å lytte til musikk i fravær av Internett, kommer FM-sendere godt med, spesielt når du er ute og reiser. Når du planlegger å reise, i stedet for å bruke penger på Internett-dataplaner eller Wi-Fi, kan du bruke FM-sendere. Det er en utmerket måte å lytte til spillelistene dine direkte fra din iPhone.

FM-sendere er veldig kompatible med iOS, faller godt innenfor budsjettet ditt og gir mange avanserte verdifulle funksjoner. Nedenfor er noen av de beste FM-sendere som er kompatible med iPhone. Det er en fin måte å lytte til dine personlige spillelister direkte fra din iPhone. FM-sendere er veldig kompatible med iOS, faller godt innenfor budsjettet ditt og gir mange avanserte verdifulle funksjoner. Nedenfor er noen av de beste Bluetooth FM-sendere som er kompatible med iPhone 6 og 6 Plus.

2019 topp 10 Bluetooth FM-sendere for iPhone

#1. Lihan

Velsignet med betydelig lydkvalitet er LIHAN god nok til å krydre musikktiden din. Den innebygde mikrofonen leveres med støydempingsteknologi for å holde bakgrunnen usikker under telefonsamtalene.

To USB-porter, det sikrer at du kan lade flere enheter samtidig. En annen bemerkelsesverdig funksjon er den ønskede sikkerheten den tilbyr mens du slår på enheten. Å være ganske kompakt, det er lett å bære.

USP: Mikrofon av topp kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Nulaxy KM18

Nulaxy KM18 utmerker seg som en bil-FM-sender, Bluetooth-mottaker eller bilradioadapter. Den oppdager raskt batterispenningsnivået og vises på LCD-skjermen. Dermed blir du oppdatert om batterispenningen. 5V-2.1A ladeport lar deg trygt lade enheten.

Avansert interferens og støykanselleringsteknologi øker din samtaleopplevelse ved å gi klar lyd. En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til KM18 er den brede kompatibiliteten. For eksempel fungerer det med iOS-enheter, MP3- og MP4-spillere, etc. Dessuten er KM18 tilgjengelig i seks fargealternativer som svart, kaffe, gylden, grønn, etc.

USP: Krystallklar lyd

Sjekk ut på Amazon

# 3. AMIR

AMIR krysser av for de fleste bokser for å være din pålitelige FM-sender. Det tilbyr FM-radiofrekvensområde fra 87, 5 til 108, 0 MHz. Som et resultat har du en mer stabil frekvens.

High-Fi stereolyd beriker musikken din. Den støtter flere formater som MP3 / wma / wav / flac for å sikre at du liker glede av musikkopplevelsen uten problemer. Plassering av to USB-porter hjelper deg med å holde enhetene dine påslått med letthet.

USP: High-Fi stereolyd

Sjekk ut på Amazon

# 4. Comsoon

"Comsoon" er en fullt utstyrt FM-sender. Du kan bruke denne Bluetooth-enheten til å streame stereomusikk. Den har støtte for flere musikkformater som MP3 / WMA / FLAC / WAV / APE osv.

Dra nytte av den innebygde mikrofonen for å like håndfri samtale på stasjonen. På grunn av støydempende teknologi leverer Comsoon krystallklar lyd.

Dessuten har FM-senderen en dual USB-port slik at du kan slå på enheter om gangen.

USP: Støydempende teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 5. LDesign

LDesign FM-sender ser litt annerledes ut. Med en ultrakompakt design, er den mer bærbar og kan lett smyge seg inn til og med en liten lomme.

Senderen leverer HI-FI stereolydkvalitet. I tillegg tillater støyreduksjonsteknologien deg å glede deg over fredelige håndfrie ringer. Enda bedre, LDesign kommer i flere farger som svart, gull, grå, etc.

USP: Ultrakompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 6. VicTsing

VicTsing kommer med fire musikkavspillingsmodus for å begeistre musikktiden: USB-avspilling, Bluetooth, TF-kort (opptil 32 GB) og Aux-spill. Den har to USB-porter og fungerer som en meget kompetent lader for enheten din. Med CVC-støykanselleringsteknologi ombord vil bakgrunnsstøy aldri hemme anropet ditt.

Du kan svare, henge på, avvise en samtale eller gjenopprette det siste nummeret uten problemer. LCD-skjermen kan roteres opp til 270 grader for bedre synsvinkel. Bortsett fra behagelig seeropplevelse, har du to imponerende fargevarianter å velge mellom: svart og grått.

USB: Fire avspillingsmodus for musikk

Sjekk ut på Amazon

# 7. GOgroove FlexSMART X2

Det største høydepunktet på GOgroove FlexSMART X2 er Bluetooth-tilkoblingen med flere punkter. Derfor kan du koble den til to enheter samtidig slik at du kan streame musikk og ta anrop fra begge enhetene.

Mikrofonen er utstyrt med høy kvalitet støyreduksjonsteknologi. Det betyr at samtalene dine ikke blir avbrutt av klirren. Når det gjelder lading av enheten din, kan du forvente at den skal leve opp til oppgaven effektivt. Til slutt støttes FlexSMART X2 av tre års garanti.

USP: Multipoint Bluetooth-tilkobling

Sjekk ut på Amazon

# 8. Criacr

Med flere spillemodus, kan Criacr leve opp til musikkstrømmebehovet ditt ganske bra. Evnen til å gi Hi-Fi stereolyd forbedrer profilen ytterligere.

En annen kvalitet som gjør det til et fint alternativ er den avanserte støydempingsteknologien. Så du kan forvente at den lange samtalen din forblir uavbrutt.

Videre er Criacr pakket med doble porter for å slå opp enhetene dine på en god måte.

USP: Hi-Fi stereolyd

Sjekk ut på Amazon

# 9. IMDEN

IMDEN Bluetooth FM-sender har to USB-porter lader støtte; du kan lade iPhone og iPad samtidig mens du er på en lang kjøretur. Senderen leverer utmerket ytelse med støyundertrykkelse (CVC) teknologi og gir deg krystallklar samtale.

Den multifunksjonelle enheten lar deg svare, gjenoppringe, avslå eller avslutte en samtale med et klikk på en knapp. Du kan kjøre trygt, da denne senderen støtter stemmeneavigering på din iPhone. IMDEN har pakket sikkerhetsfunksjoner for å beskytte enheten din mot overstrøm, overspenning og kortslutning.

USP: Mikrofon med høy ytelse

Sjekk ut på Amazon

# 10. Roav

Roav har produsert en FM-sender som er mindre enn størrelsen på kreditt- eller debetkortet ditt. I denne kompakte senderen har Roav med suksess pakket fantastiske funksjoner og MP3-billader med to USB-porter, PowerIQ og AUX Output. Siden Roavs sender leverer stabil overføring, kan du glede deg over solide Bluetooth- og FM-tilkoblinger.

Anker har levert sin avanserte teknologi for å levere høyhastighetslading i sine doble USB-porter. Bluetooth 4.2 sikrer stabil tilkobling og ekko-kansellering for å redusere bakgrunnsstøy.

USP: Statisk avlysningsteknologi

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Jeg er sikker på at du har lyktes med å velge ut en fin FM-sender til iOS-enheten din. Vil du fortelle oss noe om det?

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone solenergibanker
  • Beste iPhone 6/6 Plus billader
  • Vesentlig iPhone 6 Plus-tilbehør
  • Beste iPhone 6/6 Plus Bluetooth-høyttalere

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av slike historier.