Beste iPhone File Manager-apper fra 2020: Organiser filene og dokumentene dine med absolutt presisjon

Håndtering av hundrevis av filer og dokumenter krever strukturert planlegging og effektiv mekanisme. Derfor betaler det enormt utbytte å ha fullt utstyrte verktøy som er i stand til ikke bare å gjøre oppgaven enkel, men også bringe en ny dimensjon i hele prosessen.

Det er mange apper som er spesielt designet for å la deg organisere filene dine i samsvar med dine krav. Fra å være fleroppgaver til å skryte av å definere funksjoner, de er utviklet for å gi deg en perfekt løsning for å administrere filer. Imidlertid er ikke alle kuttet til oppgaven. Villig til å se på noen av de beste iPhone-filhåndteringsappene? Vi har servert deg noen gode.

De beste iPhone File Manager-appene fra 2019

#1. Dokumenter 5

Document 5 er en komplett app med flere oppgaver best egnet for forbrukere og bedrifter. Du kan redigere tekstfilene dine, lese så vel som kommentere PDF-filer og enda viktigere raskt søke i dokumenter.

Du kan lagre favorittwebsidene dine for å lese dem senere etter behov. Det lar deg også beskytte filer eller dokumenter med passord. Med mange alternativer for å synkronisere filene dine med sky som iCloud og Dropbox, gjør det oppgaven din veldig enkel.

Hvis du leter etter en app for å holde filene dine bedre organisert, kan det være en levedyktig løsning på det.

Pris: Gratis

Last ned dokumenter 5

# 2. FileMaster

Bortsett fra at du lar deg utføre flere filhåndteringsaktiviteter effektivt, lar FileMaster deg fikse glemte passord og unngå mulig tap av data. Du kan opprette nye mapper, importere bilder / videoer og spille av alle mp3-filer i en mappe.

Avhengig av kravet, kan du gi et passord til en app, mappe, eller om nødvendig kan du til og med bruke Wi-Fi-godkjenning. Det lar deg også skjule filene og mappene dine for å ha mer privatliv.

Pris: Gratis

Last ned FileMaster

# 3. Filbehandler

File Manager hjelper deg med å organisere filene og dokumentene dine på en smart måte. Du kan også kalle det en virtuell USB-stasjon, takket være i stor grad kvalitetseffektiviteten for å overføre filer fra Mac eller PC til iPhone.

Med en integrert PDF-leser og musikkspiller har du friheten til å lese filer og lytte til musikk med relativ komfort. Videre har den støtte fra Microsoft Office, Powerpoint og Excel.

Med flere skysupporter som Dropbox, OneDrive og mer, gjør denne appen det ekstremt praktisk å administrere filene dine riktig. Den innebygde søkefunksjonen lar deg søke noe raskt. Du kan også bruke en passord for å beskytte filer.

For å hjelpe deg med å beholde filene dine på en bedre måte, kan du til og med sortere dem etter dato, navn, størrelse eller type.

Pris: Gratis

Last ned File Manager

# 4. FileApp

FileApp er en effektiv fil- og dokumentbehandler. Den lar deg spille av multimediainnhold. Akkurat som Windows Utforsker eller Finder på Mac, lar denne appen lagre iOS-filer og mapper på iPhone.

Med bruk av den innebygde bildeditoren kan du designe bilder slik du ønsker. Du kan øyeblikkelig dele bilder via Twitter og Facebook. Du kan sende flere bilder via e-postvedlegg eller lage et nydelig lysbildefremvisning.

For å holde personvernet til filene dine grundig sikret, kan du gjøre kryptering med iOS-databeskyttelse. Dessuten kan du bruke en passord eller til og med bruke trådløst overføringspassord for å gi filene dine størst sikkerhet.

Pris: Gratis

Last ned FileApp

# 5. iFiles

iFiles er en så allsidig filbehandling som du noen gang kan få. Med den innebygde taleopptakeren kan du lage dine egne stemmenotater. Bare trykk og hold på hvilken som helst fil for å se filoperasjonene. Som per krav, kan du endre egenskapene til enhver fil, for eksempel en fargeetikett, ikon og til og med gi nytt navn til den.

Den støtter mange filformater som PDF og online skytjenester som Dropbox.

Pris: $ 0, 99

Last ned iFiles

# 6. Files United

Files United lar deg glede deg over ditt digitale innhold og administrere filene dine uten problemer. Filleseren kan utføre en rekke oppgaver, for eksempel lage nye mapper, tagge favoritter, kopiere og flytte dokumenter, passordbeskyttelse, delingsfunksjoner og mange flere.

Hvis du er en Windows-bruker, kan du få tilgang til filen din via SMB-protokoll. For å overføre filer, er alt du trenger å gjøre bare å dra og slippe fra Mac til iPhone. Ved hjelp av Wi-Fi-tilkobling vil det gjøre det mulig for deg å administrere innholdet. Det gir også mye tilgang til skytjenester som Dropbox.

Pris: $ 4.99

Last ned filer United

# 7. iexplorer

iExplorer er en kvalitetsbokbokleser, mediespiller, fotovisning og på toppen av alt en veldig god arbeidsassistent. Du kan overføre filer med Bluetooth mellom iOS-kompatible enheter. Men du må bruke USB-kabel hvis du vil overføre filer mellom telefonen og Mac-en.

Du kan se filmer og spille musikk uten å måtte kopiere dem til din iPhone. Dessuten gjør det det veldig enkelt å se store bilder, redigere regneark på Google Dokumenter og lagre dem som forskjellige formater.

Denne appen kan se ut til å være litt dyr, men den har egenskapene til å gå fint med prisen.

Pris: $ 4.99

Last ned iExplorer

# 8. Files Pro

Files Pro har full integrasjon med Google Drive, Dropbox og OneDrive. Med den innebygde nettleseren kan du laste ned alle filer og dokumenter umiddelbart. I tillegg kan du sikre lokal såvel som ekstern tilgang til filene dine via passord.

Takket være støtte fra zoom og panorering kan du lage attraktive lysbildefremvisning og miniatyrbilder. Med muligheten til å tillate deg å flytte, kopiere, slette, gi nytt navn og opprette mapper inne i appen, gjør det filredigering ganske enkel.

Selv om alt om denne appen høres ganske kul ut, ser det ut som om prisen tynger litt på funksjonene.

Pris: $ 4.99

Last ned filer Pro

# 9. Fil n mapper

Files n Folders er en av de beste appene som lar brukere overføre filer og mapper, bilder / videoer mellom datamaskiner og din iPhone / iPad med letthet. Du kan enkelt laste opp bilder og videoer fra telefonen til Mac eller PC.

Denne appen lar deg åpne alle typer iOS-støttede filer som MS Office, PDF, tekst, HTML, zip og mer. Det gir deg forbedrede mediefunksjoner, for eksempel lysbildefremvisning, lyd / video-spilleliste med en auto-loop.

Du kan laste ned denne appen gratis, men etter å ha åpnet og lastet ned / lastet opp 11 filer, må du kjøpe den til $ 1, 99 hvis du vil laste opp flere filer.

Pris: Gratis

Last ned File n mapper

# 10. iStorage 2HD

iStorage 2 HD lar deg se et dokument, administrere filer på en mer organisert måte. Det anses å være en utmerket kodeditor. Du kan lagre filer på din iPhone for å lese dem på din egen fritid.

Du kan utføre flere filoverføringer og redigeringsøkter samtidig. Dessuten kan du åpne passordbeskyttede PDF-, ZIP- og Rar-filer. Med den innebygde nettleseren kan du ikke bare få tilgang til, men også lagre filer fra nettet direkte til telefonen din.

Pris: $ 4.99

Last ned iStorage 2HD