Beste iOS 11 konseptdesign: Skulle ønske Apple gjør dem sanne!

Selv om 28. WWDC er rett rundt hjørnet, kan jeg ikke la være å ta en fantasi. Mange konseptdesign for iOS 11-funksjoner har gjort rundene; gjør meg mer nysgjerrig på hva slags funksjoner som er stilt opp for den kommende iOS-versjonen. Primært basert på innovative ideer, er dette de beste iOS 11-konseptdesignene som har fanget øyebollene mine - helt fra begynnelsen!

Med forbedrede varsler, forhånd Control Center, til allsidig Lockscreen, er disse konseptdesignene for iOS virkelig verdt å ta en alvorlig oppmerksomhet. Jeg er sikker på at du vil ha dem i den kommende iOS-versjonen. La oss ta en titt på dem alle!

Beste iOS 11 konseptdesign

Advance Control Center i iOS 11

Det som skiller seg ut i dette iOS 11-konseptet er forhåndskontrollsenteret. Den viser 3D Touch med sin topp funksjonalitet i Kontrollsenter. Som for eksempel kan du bare trykke og holde på Wi-Fi-knappen for å få tilgang til en snarveismeny med muligheten til å slå av / på eller bytte til et annet nettverk. Det er også et alternativ å omorganisere ikoner.

Fantastisk ser mørk modus, delt skjerm for iPhone i iOS 11

Jeg er virkelig sjarmert av dette iOS 11-konseptdesignet fra Jacek Zieba. Det viser nydelig mørk modus som ryktes å ankomme det neste generasjons økosystemet. Det viser også muligheten til å sette opp flere kontoer på iPad, en knapp for å låse opp skjermorientering. Enda bedre, forestiller konseptet også delt skjermmodus for iPhone som gjør at du kan utføre flere handlinger på en gang.

Awesome Touch Bar i iOS 11

Den ene tingen som gjør dette konseptet fra AGVideos så interessant er den iPhone-optimaliserte Touch Bar. Den viser hvordan den ryktede Touch Bar i iOS 11 lar deg veksle mellom apper. Og ved å bruke funksjonaliteten på full skjerm, ser det ut til å være en morder-funksjon. Dessuten har den også delt skjermfunksjon for iPhone.

Elegante varslinger i iOS 11

ConceptsiPhone sitt konseptdesign fokuserer ikke bare på iOS 11, men gir også innsikt om iPhone. Videoen viser frem skjermbildet til smarttelefonen. Det er fingeravtrykksskanner innebygd i skjermen. Når vi snakker om iOS 11, forestiller konseptet seg mer funksjonelt varslingssenter og kontrollsenter.

Andre imponerende konsepter av iOS 11

Dette pene konseptet danner Birchlers forestillinger om varslinger om bunter. Hvis det tilfeldigvis stemmer, vil hver app bare ha ett kort på skjermen. Med bruk av 3D Touch vil du kunne dele varsler i separate kort.

Birchlers andre konsept gir brukere rask tilgang til sine mest brukte apper rett fra låseskjermen. En bruker kan velge hvilken app som skal vises på låseskjermen. Bannere over appene vil gi brukerne beskjed om at nye varsler venter på dem. Med 3D Touch kan de starte appen rett fra låseskjermen.

Concept Art har også kommet med “Smart Notifications.” En slik type varsler vil bli aktivert av sted, aktiviteter eller tid på døgnet.

Et annet iOS 11-konsept fra MacStories-fokus fokuserer på en rekke funksjoner som vil gjøre iPad mer brukervennlig. Den snakker om mer kompetente Split View-appvelger som vil la brukere ordne sine mest brukte apper på et rutenett.

Det integrerte Spotlight-alternativet vil gjøre det lettere å søke etter apper og åpne dem direkte i Split View. Det understreker også behovet for å ha et hendig filsystem - veldig i tråd med Finder på Mac.

Pakk sammen

Har du designet noe konsept for iOS 11? Det ville være interessant å vite det. La oss også vite hvilken ønske du ønsker for neste generasjons iOS-økosystem.

Du vil gjerne se gjennom disse historiene også:

  • iPhone 8 har forventning
  • Siri Speaker funksjoner

Last ned appen vår og følg med på Twitter, Google Plus og Facebook for å utforske flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar