Beste ringeholdervesker for iPhone 7 Plus i 2020: Showcasing Enviable Design & Enhanced Grip

Enten du ønsker beskyttelse, grep, bekvemmelighet eller et håndfritt stativ, kan du ha alt dette og mer fra bare ett tilfelle. Det er riktig. Noen av de beste sakene til iPhone 7 Plus ringholder kan ha mange slike hatter. Fra å tilby beskyttelse mot skrap og støt til å forhindre utilsiktet glippe.

Tenk deg det øyeblikket du tar ut iPhonen din fra lommen for å fange en fantastisk selfie ved bredden av en bemerkelsesverdig vakker innsjø, og telefonen glir ut av hendene. Oops! denne ulykken kunne vært unngått hvis du har hatt en ringholder-sak. Så hvorfor vente? Bla nedover for å plukke ut den perfekte saken.

Beste iPhone 7 Plus ringetasjer i 2019

Rask tilgang:

 • J.west silikon ringholder
 • Ultra Thin Ring Holder Case fra i-Dawn
 • JETech Ringholder Kickstand Veske
 • Ringholder Clear Case av DAUPIN
 • ICONFLANG Ringholderveske med magnetisk bilmontering
 • Støtsikkert Ringstativdeksel fra JAZ
 • ATUSIDUN Soft TPU Anti-skraping ringholder
 • Magnetisk bilmontering ringgrep fra Procase
 • WATACHE Ringholder Kickstand Veske
 • Metal Ring Holder Bumper Case fra Qissy

#1. J.west silikon ringholder

Den ultra-tynne og ultralette iPhone 7 Plus ringholderholderen gir tilstrekkelig beskyttelse og utmerket grep. Støtfangeren er laget av fleksibel termoplastisk polyuretan (TPU), og beskytter mot riper, støt og annen daglig skade.

En IMD-teknologi (In-Mold-Decoration) holder utskriften levende, og den vil ikke falme ved bruk. Skygradienteffekten vil forbli vakker selv etter daglig bruk. Jeg liker spesielt godt den smarte designen til ringholderen; det ser ut som en elegant, elegant ring i fingrene.

USP: Ekte ringemønster

Sjekk ut på Amazon

# 2. i-Dawn Ultra Thin Ring Holder Case

i-Dawn har en ringholderveske med flytende flytende, som lar deg bevege iPhone fritt på fingeren. For beskyttelse gir denne saken 360-graders sikkerhet; din iPhone er beskyttet mot alle sider og hjørner. Sjekk den hevede kanten som beskytter berøringsskjermen på mobiltelefonen.

i-Dawn har brukt hardplast og TPU-støtfanger for å lage en lett veske. Du kan vri ringen 360 grader for å få flere synsvinkler.

USP: Flytende luksus

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ringholder Kickstand Case fra JETech

JETech har en avansert teknologi for støtdemping, og er enda en ringetui av førsteklasses kvalitet for din iPhone 7 Plus. Ringetui har en kompakt design som ser behagelig ut på smarttelefonen. Saken er klargjort med kvalitets PC og TPU materiale som gjør det veldig holdbart.

Den har luftdempede hjørner som beskytter enheten mot støt. Den klare ryggen sikrer at iPhonen din fortsetter å glød selv med denne saken. Svart og HD klart er de eneste to fargealternativene som er tilgjengelige.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. DAUPIN Ringholder Klar Veske

Hvis du liker å flagre iPhone, så er denne en utmerket valg. Den klare harde PC-ryggen og den myke TPU-støtfangeren gir 360 ° kroppsbeskyttelse for telefonen. Spesielt forbedrede fire hjørner ser uanstrengt vakre ut og på plussiden absorberer også effektivt støt.

Den roterbare ringen på 360 og 180 grader fungerer som en innebygd fleksibel kickstand. Takket være dette kan du glede deg over flere vinkler for å se på videoer og filmer. Følsomme knapper gir avslappet tilgang til alle porter, knapper, kameraer, høyttalere og mikrofoner.

USP: Superfleksibel roterbar ring

Sjekk ut på Amazon

# 5. ICONFLANG Ringholderveske med magnetisk bilmontering

Presentere din iPhone denne stilige saken for å enkelt fange oppmerksomhet. Kombinasjonen av TPU og PC-materiale forsterker holdbarheten og kvaliteten. Den myke strukturen gir bedre grep.

Du kan stole på denne ringetasjen for å slå ned virkningen av støt. Den består av metallplasteret på baksiden som gjør den fullstendig kompatibel med magnetisk bilholder. Videre kommer ICONFLANG ringholderveske i seks attraktive farger.

USP: 360-graders roterende ringholder

Sjekk ut på Amazon

# 6. JAZ Støtsikker ringstativdeksel

La phableten din gløde i fullverdig form med Jaz. Laget med det myke TPU-materialet, er denne ringetasjen veldig fleksibel. Den passer godt på iPhone og er fullt i stand til å motstå riper.

Den glatte overflaten føles ganske fin å ta på. Pent utklipp og responsive knapper sikrer at du får en bedre brukeropplevelse. Denne saken kommer med et vakkert design på baksiden som gir skjønnheten til enheten din.

USP: Elegant og stilig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 7. Myk TPU Anti Scratch Ring Holder Veske fra ATUSIDUN

Hvis du ønsker å legge til noen sporty utseende mens du viser frem iPhone 7 Plus, kan du prøve denne saken. ATUSIDUN tilbyr en holdbar struktur med beskyttelse mot støt og harde treff. 0, 03 mm hevede rammekanter gir ekstra beskyttelse til skjerm og kamera.

Saken fungerer også sømløst med magnetiske bilfester med den innebygde magnetplaten. Du kan bruke 360-graders dreibare ring for å få et bedre landskap og portrettvisningsvinkler. Det er ikke alt, ATUSIDUN kommer i fem fargealternativer, inkludert rødt, blått og gull.

USP: Sportslig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 8. Procase magnetisk bilmontering ringgrep

ProCase har litt mer holdbar profil som gir ekstra beskyttelse til phabletten din. Det doble laget med konstruksjon vikler seg rundt smarttelefonen. Alle de fire hjørnene har ekstra skjold for å spre støt.

Ringholderen fungerer plettfritt ved å la deg rampe opp ansiktstiden. Ettersom den er fullt roterbar, har du mer fleksibilitet til å justere visningen basert på behovet ditt. Med inkludering av metallplate er ProCase designet for å fungere også med magnetiske bilfester.

USP: Innebygd metallplate

Sjekk ut på Amazon

# 9. WATACHE beskyttelsesringholder Kickstand Veske

WATACHE presenterer en smart, holdbar og solid ringholderveske til din iPhone. Husk at ringen ikke er avtakbar, da den er godt festet til saken. Dette betyr at du kan bruke denne ringholdervesken uten å måtte bekymre deg for noen skade eller fjerning av ringen.

Denne slitesterke vesken er laget av høykvalitets TPU-materiale som varer lenge og beskytter din iPhone. Vesken er kompatibel med bilholderen din slik at du kan bruke denne saken mens du kjører.

USP: 3H ripebestandig materiale

Sjekk ut på Amazon

# 10. Qissy Metal Ring Holder Bumper Case

For full beskyttelse har Qissy produsert denne saken fra anti-rip PC-materiale, som beskytter telefonen mot rutinemessig slitasje. Selv om alt dette gjøres smart, sikrer du at saken blir ultratynn og bulkfri. Ringen fungerer også som en kickstand som gir maksimale synsvinkler.

Du kan raskt få tilgang til alle viktige porter etter hvert som saken er laget. Premium-materialet er så holdbart at saken aldri vil bli falmet selv etter langvarig bruk.

USP: Robust hybriddesign

Sjekk ut på Amazon

Hent det beste spillet ditt?

Ser jeg på de ovennevnte ringholdervesker, hva jeg ser, er hver sak designet for å lage et fint par med iPhone. For alle er så slanke, er de gode nok til å tilby den grunnleggende beskyttelsen for enheten din.

Ettersom de fleste av dem er tilgjengelige i flere farger, har du ikke noe problem med å velge en passende partner til phablet. Så, hvilken har du valgt til smarttelefonen? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å ta en titt på:

 • Beste iPhone 7 Plus klare saker
 • Beste iPhone 7 Plus slanke tilfeller
 • Beste iPhone 7 Plus Folio-deksler
 • Beste iPhone 7 Plus Kickstand tilfeller

For å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​på Facebook og Twitter.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar