Beste Apple Watch Series 4-ladestativ i 2020: Lad smartwatchet ditt elegant

Apple Watch Series 4 kommer med mange nye funksjoner i programvare og maskinvare. Mens programvareoppdateringene blir ivaretatt av selve merkevaren, må du være ekstra oppmerksom på maskinvaren når du kjøper klokken. Bortsett fra skjermbeskyttere, klokkebånd, ladestativ er også viktig tilbehør for Apple Watch Series 4.

Hver Apple Watch-dock som er oppført her er laget av forskjellig materiale. Du kan hente en eller flere i henhold til kravet ditt. Legg merke til at ladestativene tilfører det vakre på skrivebordet ditt, noe som kan forme annet smart tilbehør til Mac og iPhone.

10 beste Apple Watch Series 4-ladestativ i 2019

Hurtigkoblinger:

 • YoFeW
 • YoFeW
 • Spigen S350
 • Tranesca
 • Elago
 • ODELENWA
 • OLEBR
 • BEACOO
 • Simpeak
 • Oittm

#1. YoFeW

YoFeW presenterer fire-i-ett Apple Watch ladestativ, som ikke bare fungerer som klokkestativ, men også lader AirPods og en iPhone. Hold klokken i 45 graders vinkel og bruk nattbordsmodus. Dessuten vil AirPods dine aldri gå glipp av så lenge du setter dem sammen på dette ladestativet.

YoFeW har produsert en sjelden sak, som kan skryte av styrke og stil. Denne dock er bygget med premium aluminiumslegering; den er videre raffinert og polert nøye for å fremheve kanter som glatter overflaten.

USP: Solid kropp

Sjekk ut på Amazon

# 2. YoFeW

En til fra Yofew. Denne er et 3-i-1 ladestativ som gir strøm til din iPhone, Apple Watch 4 og AirPods. Ved siden av Apple Watch-dock, har du en kompatibel trådløs Apple-ladestasjon for å lade iPhone X, iPhone 8, 8 Plus og andre nyeste enheter.

Klokkestativet er i en anstendig høyde, og gir deg fleksibilitet til å se på tid eller varsler. Denne enkeltladeren kan lade tre Apple-enheter og etterlate annet ladeutstyr overflødig.

USP: Bygget med gummitur som beskytter klokken din mot riper

Sjekk ut på Amazon

# 3. Spigen S350

Spigen er et navn å regne med blant merker som produserer tilbehør til Apple-produkter. Dette Apple Watch ladestativet har nattbordsmodus for å dekorere nattbordet ditt.

Denne dokken lar deg holde klokkerammen åpen eller lukket da dette produktet har en åpen dokkestruktur. Du kan bruke krone og strømknapp på klokken mens du lader den.

USP: Åpen dockstruktur

Sjekk ut på Amazon

# 4. Tranesca

Det som imponerte meg med Transesca er høyden på Apple Watch-dock. Det lar en bruker betjene klokken sin selv mens den lader. Det er laget med aluminium, og det er ganske holdbart i lang tid.

En annen ting å merke seg om designet er at det er minimalistisk; perfekt til et sted i nærheten av sengen eller på kontorpulten. Når det gjelder lading, trenger du bare å plassere klokken på kaien, og den begynner å lade øyeblikkelig. Til slutt er den tilgjengelig i tre forskjellige fargealternativer.

USP: Laget av aluminium

Sjekk ut på Amazon

# 5. Elago

Elago presenterer et vintage design i et ladestativ laget for Apple Watch. Denne ladedokken minner om en gammel Apple-skjerm. Og derfor er det en tur ned minnebane for mange Apple Watch-brukere, som begynte sin karriere på åttitallet.

Designet ser komplekst ut, men avansert silikonmateriale gjør det enkelt for deg å lade klokken. Strekk den myke og fleksible silikonrammen, og sett Apple Watch til å lade.

USP: Vintage design

Sjekk ut på Amazon

# 6. ODELENWA

ODELENWAs ladedokk er praktisk og solid for iPhone og Apple Watch. Det imponerende designet på dette ladestativet gir solid støtte til enhetene dine. Fjern unødvendige kabler fra skrivebordet ditt ved å bruke ODELENWAs trådløse og magnetiske ladebase for din iPhone og iWatch.

Din iPhone og Apple Watch er trygge, da denne dokken beskytter dem mot overlading, overoppheting og også kortslutning. Du kan lade iPhonene dine uten å fjerne saker, men pass på at saken har en tykkelse på 4 mm eller mindre. I tillegg skal saken ikke ha metall eller magnet på baksiden.

USP: UL-sertifisert 5V / 2A USB-adapter Inkluder

Sjekk ut på Amazon

# 7. OLEBR

Du finner ikke noe hjørne i denne ladedokken, som kan skryte av avrundede hjørner overalt. Den rene elegansen til denne dokken fanger oppmerksomheten din når skjønnheten oppnås med polert metall. Du kan lade iPhone, Apple Watch og AirPods samtidig.

Når du har installert kablene, lader dette solide klokkestativet enhetene dine med finesse. Dokken er laget av høykvalitets aluminiumslegering med raffinert polering, som fremhever kanter og glatt overflate.

USP: Aluminiumlegeringsmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 8. BEACOO

BEACOO har laget dette Apple Watch-stativet av ABS-materiale for å gjøre det holdbart og sterkt. Se på den store og sterke basen som gir større stabilitet til smartklokken. Selv om du bruker et rustfritt stålbånd til iWatch, står denne klokkedokken fast på overflaten.

Enten klokkebandet ditt er åpent eller lukket, vil denne laderen lade Apple Watch. BEACOO har nyskapende heisplattformdesign som gjør dette produktet kompatibelt med alle Apple Watches.

USP: Sterkt ABS-materiale

Sjekk ut på Amazon

# 9. Simpeak

Simpeak forstår brukernes behov, og derfor har den laget dette ladestativet i form av en container. På denne flerbruksladen kan du fikse magnetladeren til klokken. For andre produkter gir Simpeak USB-porter på veggen av denne beholderen.

Inne i beholderen kan du legge Apple Watch ladesnor, USB-adaptere, kortlesere og andre ting. Til slutt er det ingen fargevalg tilgjengelig.

USP: Stilig flatdesign

Sjekk ut på Amazon

# 10. Oittm

Denne fra Oittm er et ekstraordinært ladestativ, som smart kan oppdage enhetene dine og forhindre skader fra overstrøm, overoppheting og kortslutning. Siden ladestativet er laget av førsteklasses materiale (aluminium, silikon og ABS-plast), er det lett, holdbart og fasjonabelt.

Du kan bruke dette stativet hver dag for å unngå riper på Apple Watch og andre iOS-produkter. Selv om du bruker en lang kabel, kan dette stativet yte utmerket kabelstyring med den innebygde ledningsorganiseringsplassen.

USP: Kabelhåndteringsdesign

Sjekk ut på Amazon

Oppsummering ...

I stedet for å plassere Apple Watch i vesken eller lommeboka, kan du legge den på et ladestativ for å beskytte den mot skade. Når du holder klokken på forhånd, er det stor sjanse for at klokken får riper og flekker. Ladestativ er det perfekte tilbehøret for din Apple Watch å hvile på.

Du vil kanskje utforske flere innlegg:

 • Beste Apple Watch Series 4 rustfrie stålbånd
 • Beste Apple Watch Series 4 skinnbånd
 • Hvordan aktivere falloppdagelse på Apple Watch Series 4

Hvilket Apple Watch Series 4 ladestativ vil du kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Ikke glem å laste ned appen vår for å bla gjennom det beste tilbehøret til Apple Watch Series 4.

 

Legg Igjen Din Kommentar