Beste iPad-arkadespill i 2020: Utallige timer med moro

Arkadespill er morsomme uansett hvor gammel du er. Disse tingene kan bli kjedelige av og til, men gi det noen minutter eller timer med pause, og så er du tilbake på det igjen. Det er hvor fantastiske arkadespill er.

Noen av de beste iPad-arkadespillene er Angry Birds and Temple Run. Ja, legg til Fruit Ninja på den listen, men så er det også en haug med andre spill som du kanskje har gått glipp av: spill fra fortiden som hadde du limt fast på datamaskinen din.

Beste iPad-arkadespill i 2019

#1. Asfalt 8: Luftbåren

For spillelskere har "Asfalt" lenge vært et stort navn. Det som gjør Asfalt 8: Airborne så dødelig er kombinasjonen av høyhastighetsracing og lokkende arkadespill. Så hvis du tror at ditt spill er ute etter fartsfylt spill, vil det være verdt å gi en sjanse.

En viktig funksjon i dette online arcade-racingspillet for iOS er den enorme vaktlisten med fartsmaskiner som Lamborghini, McLaren, Bugatti, Ferrari, Ducati og mer. Så det spiller ingen rolle hvilken racermaskin som tiltrekker din forkjærlighet, du vil alltid ha noe spennende å prøve ut.

For ikke å nevne, de over 50 banene hvor du vil like racing i timevis. Og hvis du liker å teste racingferdighetene dine og vinne konkurranser, kan du ta del i over 400 karriereeventer og få masse belønninger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Scale

Hva med å prøve ut et spennende arkadespill? Det er mye å like i Scale, ettersom det har et interessant spill som kan virke ganske enkelt, men når du først kommer inn i sporet, vil du glede deg over hver bit av det.

Så hvordan kan du få et godt tak i dette vanedannende arkadepuzzlet for iPad? Vel, alt du trenger å gjøre er å bare klippe og krympe tavlen ved å plassere skiverne på rett sted. Husk at du vil ende opp med å miste livet hvis du berører ballene før snittet er fullført.

Gjør din beste innsats for å score stort, ta tak i den ettertraktede diamanten og herske i ledertavlen som en ekte mester. Og oh, ikke glem å invitere spillkompisene dine til å konkurrere med deg også!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Pac-Man Lite

Ah! Pac-Man kan aldri bli gammel. Derfor opplever du at Pac-Man Lite er et av de mest populære iPad-arkadespill noensinne. Gobble opp pac-prikkene før monstrene gabber deg opp!

Du må lede PAC-MAN gjennom labyrinten og spise av alle prikkene for å gå videre til neste trinn. For å ligge foran pakken, må du gjøre alt for maksimal score og høyere nivåer.

Du får et ekstra liv på 10.000 poeng!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Street Fighter IV CE

Karate Champ var visst den tidlige flyttemannen i kampsjangeren, men momentumet ble oppløst etter utgivelsen av Street Fighter. Dette spillet tok kamp med flerspiller til neste nivå. Du kan velge mellom 32 forskjellige karakterer for å starte kampen med motstanderen.

Med støtte fra WiFi kan du begynne å kjempe med en ekte spiller hvor som helst i verden. Spillet har forbedret grafikk sammenlignet med retro-versjonen, men det er fremdeles 2D med nesten identisk grafikk som vi pleide å spille som barn.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. Nyan Cat: Lost In Space

Fyren som opprettet Nyan Cat sa at spillet var “Awesome!” Så du vet hva slags arkadespill dette egentlig er. Dessuten rettferdiggjør de fire og en halv stjernene sin påstand.

Med dette spillet får du leke med en berømt flyvende katt. Spis is, drikk melk og hopp på plattformer. Sørg for å unngå sinte hunder. Mens du spiller spillet, samler du så mange mynter som mulig for å kjøpe attraktive varer.

Velg mellom flere spillmodi, der du vil spille med Nyan Cat's onde fiende Tac Nayn. Benytt deg best mulig av power-ups som raketter, bobler for å hjelpe deg å hindre fiendene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Crazy Taxi Classic

Dette er en av favorittene mine, spilte den som barn og spilte den fremdeles som voksen. Finn turen og kjør dem til destinasjonen så tidlig som mulig. Det har ikke noe å si om du støter på eller krasjer i et hinder, syklisten vil betale deg prisen, basert på hastigheten du tar dem til deres destinasjon.

Det er alltid gøy å spille dette spillet og få den nostalgiske følelsen sammen med en følelse av å bli eldre! Det beste er at det er helt gratis, men med annonser. Du kan gjøre et kjøp i appen for å fjerne reklamene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Golden Axe Classics

Hindre Prince of Darkness fra å erobre verden. Bruk sverdene dine og magiske trylleformler; gjør hva du trenger for å stoppe prinsen. Dette er et av de klassiske spillene med et historieflik så vanedannende. IOS-versjonen av spillet inkluderer alt du kanskje har spilt i fortiden.

Dessuten kan du lagre spillet ditt når som helst og fortsette å spille der du dro. Også dette er gratis med annonsestøttet, men du har muligheten til å kjøpe og fjerne annonsene i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Sonic the Hedgehog Classic

Barn i disse dager kjenner godt Temple Run-spillet. Men bare vi forstår den virkelige moroa ved å spille Sonic the Hedgehog Classic. Det var et av de første spillene som hadde rask bevegelse av grafikk sammen med noe 3D-touch.

Den samme opplevelsen er tilbake med dette spillet for iPad og iPhone. Hopp over funksjoner som de fleste av oss vet hva dette spillet handler om. For å teste ytelsen, tenkte jeg å prøve i fem minutter; endte opp med å spille i en time. Det er så vanedannende. På toppen av det er det helt gratis å spille.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Dragon's Lair HD

Hvis du ønsker å hengi deg med noen klassiske arkadespill, kan du gå for Dragon's Lair HD. For meg er den beste delen om dette litt utfordrende gameplay som krever litt læringskurve på forhånd. Men jeg lover at når du har gått forbi den læringsfasen, kan du ende opp med å like den mer enn favorittene dine.

Når vi snakker om gameplayet, må du bruke retningsfeltet intelligent for å lede "Dirk den vågale" i riktig retning. Og du må få mest mulig ut av sverdet ditt for å eliminere alt det onde som kommer din vei. Vær forsiktig, Evil Wizard Mordroc følger nøye med på alle dine handlinger, så du må taktisk planlegge veien videre.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. 1942 MOBIL

Dette er enda et klassisk arkadespill fra CAPCOM. 1942 Mobile tilbyr spennende opp-ned-skyteopplevelse.

Spillet har to modus. Mens den tilfeldige modusen er for folk som vil at spillet skal være mindre utfordrende, er den klassiske modusen for de som vil at stykket skal være ekstremt utfordrende.

Gå ut for å ødelegge fiendene dine og samle power-ups når du skyter ned fiendens fly. Sørg for å holde deg trygg og unngå motstanderne underveis. Gjør din beste innsats for å oppnå 100% drapshastighet!

Pris: $ 1, 99

nedlasting

Det er alt!

Innpakking

Det er så mange ekte-lignende grafikk spill tilgjengelig i dag, men disse retrospillene har følelsene våre knyttet til det. Noen av spillene som Street Fighter har også minner som spiller med vennen vår, som kanskje ikke lenger er i kontakt. Alle disse spillene drar oss gjennom minnefeltet og lar oss leve disse øyeblikkene igjen.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste racingspill for iPhone og iPad
  • Beste Space Shooting Games for iPhone og iPad
  • Beste endeløse løpespill for iPhone og iPad
  • Beste MMORPG for iPhone og iPad

Hvilken fra listen er din favoritt? Savnet vi noen vintage perle på listen? Rop det ut i kommentarene, så oppdaterer vi innlegget. Forresten, kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.