De beste iPad Air-dokkingstasjoner som er kompatible med iPad Mini 2

Lyn brygger er dagens orden. Når Apple helt byttet til den mindre "lyn" -kontakten, har tilbehørsprodusentene måttet endre kurs og produsere lynkompatible dokkestasjoner.

Vi har allerede dekket tilkoblingsstasjoner for iPhone 5 / 5s. Nå er det på tide med en liste over høykvalitets iPad-lynbrygger som er designet minimalt, vakkert og gir de beste dokkestativene for iPad Air og iPad Minis og tidligere iPad-modeller.

Beste iPad-dokkingstasjoner

#1. Tolv sør HiRise Deluxe

Tolv Syds produkter er kjent for sin Apple-esque enkelhet og renhet. HiRise for iOS-enheter er et klassisk eksempel på varemerkestil og estetikk fra Twelve South. Med tillatelse til solid struktur og stabil base, kan den holde nettbrettet perfekt.

En viktig egenskap ved denne dokken er at den holder enheten på en måte som du har bedre synsvinkel.

Høydejusterbar kabelklips gjør at den fungerer i de fleste tilfeller. Enda bedre, dock kommer med MFi-sertifisert kabel som lar deg lade enhetene dine raskt og sikkert.

USP: Høydejusterbar kabelklips

Sjekk ut på Amazon

# 2. EasyAcc

EasyAcc er det du bør velge for å holde alle enhetene dine perfekt organisert. Med så mange som seks porter, kan du slå på flere enheter samtidig.

Det er en ekstra plass for å la deg lagre småting. Den har en holdbar konstruksjon som tåler mindre påvirkning.

Med den magnetiske basen forblir dokken intakt mens du holder alle enhetene dine. Til slutt kan du få EasyAcc i to farger: svart og brunt.

USP: Magnetisk base

Sjekk ut på Amazon

# 3. JUNCH

Hvis du er villig til å gå for en trebrygge av høy kvalitet, kan du se JUNCH nøye. Denne ladestasjonen er konstruert med bambus av topp kvalitet. Takket være den robuste innebygde kan den motstå dråper med letthet.

Det kan ikke bare lade din iPad og iPad, men også Apple Watch. Med den pene kabelforvaltningen forhindrer den kabelen. Dessuten kommer JUNCH i to farger: mørk og lysebrun.

USP: Naturlig bambus

Sjekk ut på Amazon

# 4. Pezin & Hulin

Det som gjør “Pezin & Hulin” til et fint alternativ er den solide bambuskonstruksjonen. De glatte kantene og pene utskjæringer forbedrer designen ytterligere. Du kan bruke den til å lade flere iPhones, iPad og Apple Watch samtidig.

En viktig funksjon ved denne dokkingstasjonen er den ideelle kabeladministrasjonen. Det betyr at skrivebordet ditt vil være rotfritt. På grunn av den magnetiske basen, forblir den solid intakt mens du holder enheten.

USP: Ryddig kabeladministrasjon

Sjekk ut på Amazon

# 5. iHome iPL8XHG

Hva med å velge en mer funksjonell dokkingstasjon? Bortsett fra å gi strøm på nettbrettet ditt, underholder det deg også med ypperlig lyd iHome iPL8XHG. Du kan koble iOS-enheten din øyeblikkelig til den og strømme sanger trådløst.

Drevet av reason8-høyttalerkamre, og har muligheten til å livne opp musikken din.

FM-en med seks forhåndsinnstilte stasjoner hjelper deg med å fange opp favorittprogrammene dine. Dessuten kan du også sette opp flere alarmer for å holde tritt med tiden din.

USP: Reason8 høyttalerkamre

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Hvilken av de ovennevnte brygger har du valgt å slå opp iPad-en din? Det ville være fint å kjenne valget ditt og funksjonene du har funnet søte i det.

Du vil også sjekke ut disse innleggene:

  • Beste iPad Pro 10, 5-tommers etui
  • Beste iPad Pro 12, 9-tommers etui
  • Beste iPad Pro 10, 5-tommers stativer
  • Beste iPad Pro 10, 5-tommers tastaturetui

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste tilbehørene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar