Beste iPad-apper for Salesforce Management i 2020: Administrer Salesforce-kontoen din effektivt

Å styre salgsstyrken effektivt er nøkkelen til å øke salget. Det er den slags arbeid som krever at du er proaktiv og får mest mulig ut av enhver leder som kommer din vei. I tillegg må du også følge med på de siste forretningstrendene, slik at du kan holde deg foran kurven.

For å hjelpe deg med å administrere salgsstyrken på en smart måte, har vi notert de beste salgsstyrkeadministrasjonsappene for iPad (de fungerer også med iPhone). Enten du vil ta kontroll over markedsføring eller håndtere sosiale medier dyktig, kan disse appene utgjøre en avgjørende forskjell.

Villig til å ha litt morderinnsikt for å vinne salg? Vel, disse salgsstyrke-appene for iOS gir også pro-tips, slik at du kan forstå trenden bedre og planlegge deretter. Hopp rett inn for å vite mer om dem!

Beste Salesforce Management iPad-apper fra 2019

#1. Salesforce

Ønsker du å ha en alt-i-ett-løsning for å styre salget? Du kan ikke få et bedre alternativ enn denne offisielle appen fra "Salesforce." Med denne appen til disposisjon kan du raskt få tilgang til hele CRM-dataene og administrere dem.

Sjekk de planlagte hendelsene dine, og få oppdateringer i sanntid til å forbli synkronisert med oppgavene dine. Appen gir deg enkel tilgang til alle salgshandlingene dine, og lar deg avslutte tilbud rett fra fingertuppene.

Du kan få kontakt med kollegaene og samarbeide med dem for å nå målet ditt. Videre lar Salesforce spore ytelsen din slik at du får bedre innsikt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Feltservice Lyn

Som navnet selv antyder, er denne fullt utstyrt for å la deg styre feltjenesten din. Det beste med appen er at du helt kan tilpasse den avhengig av ditt spesifikke behov.

Med det klare grensesnittet kan du enkelt følge med på tjenesteavtaler, arbeidsordrer, inventar, servicehistorikk og annen viktig informasjon. Andre bemerkelsesverdige funksjoner som gjør at denne appen kommer til å tjene penger for selgere er —navigering, geolokalisering og kartlegging slik at du umiddelbart kan finne ut hvor du er og hvor du er på vei.

Du kan også skanne strekkoder og QR-koder rett fra appen. På toppen av alt vil du også kunne bruke denne appen offline, som er nøyaktig hva du ønsker å fortsette å jobbe uten hikke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Einstein Analytics

Skulle du tenke på å følge nøye med på de hotteste forretningstrendene, velger du Einstein Analytics for å gi deg den avgjørende innsikten. Du kan filtrere og vise de nyeste dataene. Få øyeblikkelig tilgang til all informasjonen og bruk den utrolig til å føre beslutninger som endrer spill.

Ta en titt på forretningsresultatene og bli kjent med hva som kommer til å styre markedet i fremtiden. Utover markedsanalyse har appen støtte fra flere språk, inkludert engelsk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk bokmål, polsk, portugisisk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. SalesRabbit | Mobil CRM

SalesRabbit har tatt Sales Force Management til neste nivå. Det lar deg tilordne territorier til salgspersonalet. Ansatte kan spore sine kundeemner, oppfølginger og mange andre nyttige funksjoner for å øke produktiviteten og salget.

Ikke bare det, det gjør det også mulig å planlegge avtaler, dele leads og også notater. Når det gjelder salg, er appen i stand til å vise presentasjoner også. Kartintegrasjonen i appen gjør det enkelt å spore forskjellige territorier for forskjellige selgere. Det viktigste er at appen er helt gratis, så prøv den.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Salesforce Marketing Cloud

Markedsføringsledelse er ekstremt sentralt for salgsrepresentanter. "Salesforce Marketing Cloud" lar deg drive markedsføring mer praktisk. Du kan holde en fane over resultatene dine for e-post, reisebygger, automatiseringsstudio og kampanjer.

Du vil stoppe, avbryte og fortsette for e-post og automatisering. Få tilgang til tidligere eller fremtidige planlagte meldinger i kalenderen. Samarbeid med teamet ditt for å få arbeidet raskere og mer effektivt. Videre lar appen deg også dele resultatene dine via e-post.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Sosialstudio

Hvis du ønsker å ha fullstendig kontroll over ledelse av sosiale medier, er "Social Studio" verdt sin vekt i gull. Appen lar deg ideelt styre aktiviteter i sosiale medier i bedriftsnivå. For eksempel kan du enkelt lage, planlegge og administrere innhold for Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Pinterest og Google+.

Du vil kunne måle effektiviteten til innleggene dine og til og med godkjenne innleggene før de er planlagt. Du kan svare på innlegg og samhandle med lokalsamfunnene dine og følge med på hva som skjer på fora, blogger, nyhetssider. Dessuten lar det deg også samarbeide med samfunnsledelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Veloxy

Veloxy holder alle dine data organisert og gir deg ønsket effektivitet for å øke salget. Appen samler og syntetiserer data fra forskjellige systemer og viser dem i et rent og lett tilgjengelig format. Med geografisk plassering kan du se alle potensielle kunder og kontoer på kartet. Ta en titt på virksomhetene i nærheten for å enkelt opprette potensielle kunder eller kontoer.

Appen samler alle viktige data fra Salesforce, LinkedIn, Twitter, G +, Scholar, CrunchBase, e-postmeldinger, kalendere og telefonen din. Derfor har du rask tilgang til alle nødvendige data om en kunde. Med den svært effektive oppgavelederen ombord, vil du kunne administrere alle oppgavene dine på en mer strukturert måte og aldri gå glipp av noen frist.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. SmarterMe for Salesforce CRM

“SmarterMe” er perfekt for å holde oversikt over all viktig statistikk og få øye på mulighetene. Du kan integrere den med Salesforce CRM for å øke salgsproduktiviteten; salgsgevinst og innbetaling av store tilbud.

Finn raskt ut de ikke-besvarte kundemailene, sjekk kommende arrangementer og følg med om de nødvendige tingene med de tilpassede påminnelsene. SmarterMe personlig assistent lar deg automatisk planlegge møter fra kalenderen din basert på personlig tilgjengelighet eller teamtilgjengelighet.

Imidlertid er det største høydepunktet av denne appen integrasjonen med flere bemerkelsesverdige tjenester som SmarterMe fungerer med Gmail og Outlook, Alle kalendere, telefon, tekst / SMS, Salesforce, Box, DropBox, Google Drive, LinkedIn, Twitter og Facebook.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Pulsar for SalesForce

Pulsar-appen har et enkelt grensesnitt og gir tilgang til data selv i frakoblet modus. Du kan administrere salgsoppgave, hendelser og data offline og online. Appen har snarveier bygget inne som hjelper deg med å navigere og søke etter informasjon enkelt.

Du vil også synkronisere appen til e-postkontoer og nettsteder for sosiale nettverk for å administrere og lagre data. Fullt integrert med LinkedIn, Google og Twitter, vil du være i toppen av spillet ditt. Og ja, du kan bruke Pulsar på flere språk, inkludert engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, forenklet kinesisk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. SalesforceA

SalesforceA er designet for administratoren. Appen tilbyr en mer forenklet brukerhåndteringsoppgaver. Du kan enkelt låse opp låste brukere og tilbakestille passordene.

Du vil også kunne fryse brukere for å forhindre innloggingstilgang umiddelbart. Appen lar deg perfekt administrere brukernes tillatelsessett. Dessuten kan du samhandle med Salesforce kundesamfunn og få tilgang til utgivelsesnotatene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Vlocity

“Vlocity” kan vise seg å være en katalysator for virksomheten din. Denne appen tilbyr en mer praktisk løsning for å administrere kundene dine og finne ut hva som kan appellere til dem. Og basert på funnet vil du opprette en vellykket kampanje for å øke virksomheten.

Med smarte relasjonsledere kan du proaktivt takle kundene dine. Den lar deg filtrere kontakter og til og med generere personlige anropslister.

For å bruke denne appen må du ha pakken Vlocity Insurance eller Vlocity Communications.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Hva er din favoritt?

Nå, få mest mulig ut av disse topp-appene for å styrke salgsgevinsten og innbetale alle kommende muligheter. Hvilken av appene ovenfor har du valgt? Del tilbakemeldingene dine om favoritt-salgsappen din og funksjonene du liker mye av den.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste ERP-apper for iPad
  • Beste iPad prosjektlederapper
  • Beste iPad CRM-apper
  • Beste lagerstyringsapper for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar