De beste Netflix-appene for iPhone og iPad i 2020 for å få mer moro i spill

Mens jeg rundet opp de siste programmene og filmene i denne måneden, og de hotteste vippene og binge-seriene som forventes å komme neste måned, kom jeg over noen av de beste Netflix-appene for iPhone og iPad. Det var da jeg bestemte meg for å gi dem et skudd.

Så hvorfor trenger du disse tredjepartsappene for Netflix? De er designet for å forbedre din generelle opplevelse. Bortsett fra å la deg følge med på showene og filmene, kan de også hjelpe deg med å planlegge underholdningstiden din smart.

Dessuten sikrer rangeringene fra IMDb og Rotten Tomatoes at du enkelt kan finne ut hvilken du vil legge til i overvåkningslisten og hvilken du bør unngå. Det er noen få jokertegn som tilbyr mye mer enn de grunnleggende tingene. For å finne ut mer om disse appene, må du ta et langt dykk sammen med meg!

De beste Netflix-appene for iPhone og iPad av 2019

#1. Simkl-lister

Vil du følge oversikten over dine favoritt TV-serier og filmer med største letthet? Simkl Lists kan være ditt beste alternativ.

For å komme i gang, må du lage tilpassede overvåkningslister, og appen oppdaterer dem automatisk. Derfor vil du aldri gå glipp av favorittprogrammene dine eller flicks.

Varslene om nye sesonger og episoder sikrer at du holder deg i synk med de siste hendelsene. Du vil sjekke ut filmdetaljer, IMDb, MAL-rangeringer og dra nytte av TV-guiden. Dessuten kan du bruke det mørke og lyse temaet for å forbedre visningen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. WatchFlix

WatchFlix handler om å være synkronisert med de beste filmene på Netflix. Med denne appen kan du øyeblikkelig få tilgang til alle flikkene og seriene som er live i landet ditt. Mer betydelig rangerer de dem basert på rangeringene fra IMDb og Rotten Tomatoes, slik at det å velge riktig er aldri en stor sak.

Når du blar gjennom katalogen, kan du bokmerke flippen som får øynene opp. Sjekk også traileren for å avgjøre om det er verdt et skudd. Hvis noe ser ut til å leve opp til din smak, kan du åpne filmen direkte i video-streaming-appen.

Videre sender WatchFlix deg varsler om de mest populære filmene, slik at du kan få tak i dem hele tiden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Bestflix

“Bestflix” fungerer så effektivt som det høres ut. Jeg kaller det en av de fineste Netflix-klientene for iOS. Som bruker har jeg funnet den personlige kalenderen veldig nyttig, siden det er en stor tidsbesparende.

IMDb-klassifiseringen og den korte oversikten gir en bedre ide om hvor bra showet er. Og hvis noe passerer ditt førsteinntrykk, vil du fange traileren umiddelbart før du bestemmer deg for om du vil gå for hele showet eller ikke.

Det er en "For You" -del der appen fortsetter å miste innholdet som interesserer deg. I tillegg kan du også opprette en sosial profil for å dele din mening med andre likesinnede.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bare se

Det er mye å like i "JustWatch." Først og fremst lar appen deg finne ut de nyeste filmene og TV-programmene fra flere leverandører som Netflix, Amazon Prime Video og mer. Så snart en hvilken som helst flick eller show er klar til å bli sendt, legger appen det til på listen.

Med filterverktøyet lett tilgjengelig, vil du få de konkrete resultatene på en rask tid. Du kan se den siste informasjonen om TV-seriene og filmene. Dessuten er det også et alternativ å lese synopsis og sjekke rollebesetningen og også se traileren.

Dessuten kan du se nye og kommende filmer som rocker i kinoene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. TV-tid

Kan du ikke holde deg i trinn med show? Du trenger en smart app som TV Time for aldri å gå glipp av noe hett show.

Appen lar deg overvåke show fra flere kilder som Netflix, ABC, NBC, CBS, Fox, The CW, Hulu, Amazon, HBO, MTV, Bravo, BBC, Channel 4, ITV, Sky og mer. Det tilbyr også tilpassede anbefalinger etter din interesse.

Du kan gi deg syn på episoder med kommentarer og kommentarer. Selv trykk på en del i quizene og konkurrer med andre mennesker for å teste kunnskapen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Original utgivelse for Netflix

Jeg venter alltid på Netflix sine originale filmer eller show, da de er fantastiske å se på. Det er grunnen til at jeg har funnet denne appen så søt.

Den lar deg øyeblikkelig finne ut utgivelsesdatoene for alle Netflix-originaler. Og med utgivelsespåminnelsene, sikrer det at du er i stand til å innhente dem.

Se på detaljene i showet og se til og med videoene. Hvis noe fanger øyebollene dine, kan du begynne å streame det med en gang.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. BetaSeries

En av de smarteste måtene å planlegge showet tid til perfeksjon er å lage en personlig kalender for den. Dermed kan du enkelt overvåke hva som venter i vingen og se favoritt-serien på forhåndsbestemt tid.

Bortsett fra å la deg spore show, lar BetaSeries deg også oppdage flicks. Og så snart en ny film eller serie er klar for streaming, varsler appen deg umiddelbart.

Videre får du også en sjanse til å rangere flicks og samhandle med vennene dine i nyhetsfeeden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. MovieList

“MovieList” prøver å være en en-stopp-plattform som sikrer at alt du vil se er godt innenfor rekkevidde. Appen har et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det ganske enkelt å plassere alt must-watch-innholdet bare et øyeblikk unna.

Med flere alternativer som Netflix, iTunes, Hulu, Amazon, kan du sjekke hvor du kan se hvilken som helst film. I henhold til dine preferanser, anbefaler appen også innhold slik at du ikke trenger å grave dypt for å finne spennende show.

En bemerkelsesverdig funksjon er at du kan lage en tilpasset overvåkningsliste og dele den med venner for å gjøre det mer praktisk for dem å få tilgang til de trendingene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Beste Netflix-filmer

Mange ganger blir det en utfordring å finne ut om en film er verdt å se eller ikke. Det er når en app som denne kan komme godt med.

Hva denne appen gjør er at den kombinerer flere filmvurderinger for å gi en bedre mening om en flick. Dermed er det lettere for deg å bestemme hvilken du skal se og hvilken du skal gi slipp på. I tillegg gjør funksjonene som favorisering og deling dette til et nyttig verktøy for film-buffs!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Chill Remote

Hva med å bruke en hendig fjernkontroll for å komme på toppen av Netflix-tiden din? Som navnet selv antyder, lar det deg spille, pause, justere volum, gå frem / bakover osv. Perfekt hvis du streamer Netflix-videoer på Mac eller PC.

Dessuten kan du navigere gjennom de siste tilbudene fra videostreaming-tjenesten og begynne å spille dem på datamaskinen din. En fin funksjon er muligheten til å dele skjermdumpen til det du ser på.

For å sette opp denne appen, er alt du trenger å gjøre å gå over til //chillremote.tv i Chrome-nettleseren. Deretter må du legge Chill Remote-utvidelsen til Chrome. Etter det vil den tilby en sekssifret kode som du må angi i appen på iOS-enheten din. Når det er gjort, er du klar til å dra.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt du trenger! Så, hvilken Netflix-app for iOS har fått øynene opp for deg? Ikke glem å dele tilbakemeldingene dine, og fortell oss også om appen som er verdt å legge til roundupen.

Måtte din showtid holde rockin '...

Når du er forelsket i å se på videoer, vil du aldri gå glipp av de hotteste vippene. Og hvorfor skal du da de får mye moro og til og med stresse.

Bare en ting til før, sørg for å bokmerke dette innlegget, da vi fortsetter å oppdatere det for å inkludere flere toppprogrammer. I tillegg kan du ta en titt på følgende historier som kan legge til mer krydder i showet ditt.

  • Beste Netflix-alternativer for videostreaming
  • Slik avbryter du Netflix-abonnement fra iPhone, iPad, iTunes og Web
  • Beste 4K-TVer for Apple TV 4K: Omfavne den fantastiske HDR-teknologien
  • Lås opp Netflix skjulte funksjoner og bli en streamingstjerne

Last ned appen vår og følg oss på Facebook og Twitter også, slik at du kan holde oversikt over de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar