Must-haves: De beste iPhone Photography Apps for 2020

Kjærligheten til fotografering er på syvende måne i disse dager; takket være ankomsten av fantastiske kameraer i smarttelefoner og en mengde topp foto- og videoapper. I dag trenger du ikke et stort DSLR-kamera (i stor grad) for å ta fortryllende bilder. Med disse beste iPhone-fotograferingsappene tilgjengelig, kan du redigere snaps som en proff og sprenge dem på sosiale nettsteder for å vinne utmerkelser og styrke selvtilliten til å gå lenger enn til avstanden.

Velg fra en enorm samling av effekter, filtre for å pynte ditt bilde. Sett sammen flere bilder i en enkelt ramme, bruk de utmerkede verktøyene for å fjerne flekken lett, legg tiltalende bakgrunner for å gi bildene dine den ettertraktede morderen til å bolle over dine venner og følgere på sosiale nettsteder. Sjekk hva mer disse toppfotograferingsappene for iPhone og iPad kan gjøre for deg!

Beste iPhone Photography-apper i 2019

#1. Instagram

Hvordan kan du ignorere en app som Instagram som har mer enn 500 millioner brukere? Lastet med mange flotte filtre, er det i stand til å forskjønne bildene dine med letthet. Funksjoner som muligheten til å dele forsvinnende bilder / videoer, livevideoer, legge til boomerang i historier og muligheten til å kommunisere så vel som å dele historiene dine med det store samfunnet, gjør denne appen til et godt valg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Opplys Photofox

Når det gjelder fotoredigering på iOS-enheter, tilbyr Enlight Photofox en one-stop-løsning som lar deg redigere bilder med presisjon. Appen kommer med mer intuitiv fotomiksing, slik at du kan lage fantastiske doble eksponeringer og iøynefallende kunst.

Kombiner flere bilder med letthet og rediger hvert lag i tråd med etterspørselen. Det er også et verktøy for ideelt å justere gjennomsiktighet og blandingsmodus slik at bildene dine skiller seg ut.

Og bare i tilfelle du ønsker å gi et litt kreativt preg på bildene dine, kan du tegne og tegne på bildene dine, lage imponerende grafiske design og til og med lage bedårende innlegg i sosiale medier. En annen funksjon som er verdt å merke seg, er den flekkete fjernerfjerneren, 16-biters bildedypestøtte og muligheten til å redigere selv RAW-bilder.

Men husk at Enlight Photofoxs freemium-variant er ganske begrenset, og du må abonnere på premiummodellen for å få tilgang til alle de kraftige verktøyene.

Pris: Gratis / in-app-kjøp starter fra $ 1, 99

nedlasting

# 3. Photo Lab

“Photo Lab” kommer med over 600 fantastiske effekter som umiddelbart forvandler utseendet til bilder. Ved å bruke fotomontasjer med automatisk ansiktsgjenkjenning, kan du bli en tiger, vitenskapsmann, astronaut eller til og med en gangster.

Plasser bildet ditt på skjermen til iPhone, dollarregning eller til og med gammel bok for å presentere deg selv som en ikonisk stjerne. Tegn bildene dine for å gi dem litt kunstnerisk preg. Dessuten vil du samle flere minneverdige bilder for å lage en imponerende collage.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Rediger labbilde

“Edit Lab Picture” er grunnlagt for å lage den iøynefallende grafiske design. Utstyrt med 21 redigeringsverktøy og effekter, og gjør redigering av bilder til en herlig opplevelse.

Du har 12 overlegne blandingsmodus for å skape en dobbel eksponeringseffekt. Det kan la deg fjerne røde øyne, få bildet til å se skarpt og riktig farge samt metning.

Velg mellom 42 kule filtre for å legge til mer sjarm til favorittbildene dine. Videre kan du bruke de 54 skreddersydde lyseffektene, bokeh, lette lekkasjer, over 250 former, flotte rammer, bildetekster og mange klistremerker for å forskjønne bildene dine etter ditt hjerte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. VSCO

Hvor lenge kan du holde en foto- og videoapp ute av syne som har vært veldig populær blant både ambisiøse og proffe fotografer? Ja, jeg snakker om VSCO som er høyt rangert for pro-verktøy inkludert mer enn 200 forhåndsinnstillinger. Ved hjelp av de profesjonelt designede forhåndsinnstillingene kan du forbedre bildene dine med presisjon.

Funksjoner som HSL og grenser gir mer fleksibilitet til å redigere bilder. Men det som overskrifter for VSCO er muligheten til å utforske massevis av tips, triks og opplæringsprogrammer som kan gå langt i å forbedre dine fotograferingsevner.

Men husk, VSCOs gratisversjon lar deg få tilgang til bare begrensede funksjoner, og du må ta medlemskapet ($ 20 / år) for å dra nytte av alle forhåndsinnstillinger og pro-tutorials.

Pris: Gratis / in-app-kjøp starter fra $ 0, 99

nedlasting

# 6. ProCam 6

ProCam 6 kan skilte med et førsteklasses kamera. Appen har flere fotograferingsmodus som en langsom lukker, burst-modus, portrettmodus, 3D-foto og mer.

Med den manuelle kontrollen over et bredt spekter av viktige ting som fokus, lukkerhastighet, ISO, hvitbalanse, lar ProCam 6 deg ta fantastiske bilder. Det er også et alternativ å ta RAW-bilder.

Pakket inn med 60 profesjonelt designede filtre, lar kameraappen deg smykke bildene dine med mer frihet. For ikke å glemme de 17 linsene inkludert vignett, hvit vignett, fisheye, tilt-shift og mer som kan gi både moro og gnist til fotograferingen.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 7. Focos

Det som har solgt meg ut på FOKUS, er effektiviteten det handler om virksomheten. Kamera-appen drar full nytte av dobbeltkameraet for å la deg ikke bare fange førsteklasses portretter, men også justere dybdekontrolleffekten.

Appen lar deg velge mellom flere simulerte blendermembraner for å få fascinerende bokeh-flekkeffekter. Du kan legge til lys i en 3D-plass for å få bildene til å skille seg ut. Lag de fleste blenderformer og legg til dybdefilter for å sikre at bildene dine kan se misunnelsesverdige ut, selv for proffene.

Og med muligheten til å finjustere farge og lysstyrke, bør det ikke være noe særlig spørsmål å knipse flotte bilder. Vil du få noen proffe tips for å ta bedre portretter? Sjekk ut videoopplæringen for å forbedre ferdighetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Rookie Cam

“Rookie Cam” har alt det som trengs for å lage bilder med sjel. Med over 150 utmerkede filtre er appen fullt utstyrt for å legge magi til bildene dine med letthet.

Den fantastiske uskarphetseffekten gjør at motivet ser tydeligere og mer tiltalende ut. Viktige funksjoner som 6x digital zoom, manuell kontroll av eksponering og hvitbalanse, blitzkontroll med fakkelmodus sikrer at du er i stand til å ta bilder av topp kvalitet. Du kan kombinere opptil 9 bilder for å lage en nydelig collage. Dessuten er det 14 flotte temaer og 60 teksturer og lette lekkasjer for å pryde bildene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Adobe Photoshop Mix

“Adobe Photoshop Mix” er gullstandarden for profesjonell fotoredigering. Med det kan du raskt bli kvitt de uønskede delene av bildene dine.

Du vil bruke flere lag for å slå sammen bilder mer praktisk. Det er noen fine blandemodus for å lage attraktive bildeblandinger. Det lar deg justere farger, og kontrast til å bruke forhåndsinnstilte filtre og forbedre kvaliteten på bildene dine. Du kan raskt dele din bedårende kreativitet med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Flickr

Flickr er en av de mest populære plattformene for å laste opp og dele unike bilder og videoer. Du kan laste opp bildene dine automatisk til Flicker-kamerarullen. De vil forbli private til du slipper dem løs.

Bla gjennom den omfattende samlingen med fengslende bilder, og organiser dem akkurat slik du ønsker. Appen lar deg også redigere bilder, legge til filtre for å avgrense bilder. Samhandle med Flickr-samfunnet og utveksle synspunkter med likesinnede.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Snapseed

“Snapseed” er en av de fineste redigeringsappene. Med 26 avanserte verktøy og filtre, gjør det redigering raskt og mye enkelt.

Du kan redigere alle RAW-filer og eksportere dem som JPG. Det er syv praktiske kontroller som lar deg justere eksponeringen og fargen perfekt. Hvis du vil at bildet ditt skal se mer fasjonabelt ut, sørg for å legge til glamourglød. Dessuten kan du bruke lette lekkasjer og riper for å gi bildet et retro-utseende.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Halide kamera

Halide Camera er høyt rost både av eksperter og fans, og er en av de beste bilderedigeringsappene for iOS. Med en lang rekke redigeringsverktøy kan du designe dine bilder med presisjon.

Du kan dra nytte av det overlegne kameraet for å fotografere portretter med bokeh-effekter. Og med verktøyene som fokus på topp og RAW-fange, har det kvaliteten til å leve opp til din pro-etterspørsel også.

For ikke å snakke om den smarte auto-modus og de elegante manuelle kontrollene som sikrer at du har den ønskede kommandoen over bildene dine. Videre kan du finjustere lukkerhastigheten, hvitbalansen og ISO som passer arbeidsflyten din.

Pris: $ 5.99

nedlasting

#1. 3. EyeEm

Med EyeEm kan du selge bildene dine, ha mer eksponering og kunne få den avgjørende kunnskapen til å bli en kjent fotograf. Du kan lisensiere bildene dine til EyeEm-markedet eller andre kjente markedsplasser. Få spektakulære bilder publisert av toppbyråer, medier og merkevarer.

Appen har også flere høykvalitetsverktøy for å avgrense bildene dine. De 24 justerbare fotofiltrene kan pynte bildene dine uten problemer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. PhotoToaster

“PhotoToaster” har vært en utmerket fotoredigeringsapp i ganske lang tid. Det som setter appen i en eliteserie er tilgjengeligheten av svært brukervennlige redigeringsverktøy og institusjonelt brukergrensesnitt.

Det kommer med mange øyeblikkelige effekter og filtre for å dekorere bildene dine. Velg mellom over 45 elegante rammer og mer enn 20 kreative teksturoverlegg for å gi bildene den avgjørende kanten. Med bruk av verktøyet for støyreduksjon kan du enkelt fjerne de uønskede delene av et bilde.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Logger av

Basert på funksjonalitet og de avanserte redigeringsverktøyene, har disse fotograferingsappene stått opp til merket for meg. Med tilgjengeligheten av et bredt spekter av alternativer, er det et stort problem. Men når det er tøff konkurranse, er det sluttbrukerne, som oss, som er de ultimate vinnere. Hvilken er den beste fotograferingsappen din for iOS? La meg få vite det i kommentarene nedenfor.

Du vil gjerne sjekke ut:

  • Beste appredigeringsapper
  • Beste videoredigeringsprogram for iPhone
  • Beste filtre og effekter-apper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for å legge til vannmerke
  • Beste apper for å lage iPhone og iPad

Hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topp-app-lister for iOS. Prøv også appen vår på iPhone og iPad.