iPhone / iPad lader ikke: Slik løser du problemet

Jeg har brukt iPhone i ganske lang tid. I løpet av årene har jeg stått overfor noen vanlige problemer som Bluetooth-tilkoblingsproblemer, batteriavløp eller Wi-Fi-problem eller ladeproblemer som de fleste av dere kanskje har opplevd på et tidspunkt også.

Etter å ha opplevd "iPhone ikke lader problemet" ved noen få anledninger, har jeg lært å løse det med letthet. Oppriktig sagt måtte jeg ved de fleste anledninger gjøre for å feilsøke det var å bare starte min smarttelefon på nytt. Selv om dårlig tilbehør fra tredjepart og lomme-søppel eller små lofter har spilt spoilsport flere ganger også.

For et par dager tilbake fant jeg at iPhone 7 Plus satt fast ved lading. Selv om ladeindikatoren viste, ladet ikke phabletten min i det hele tatt. Det var lynkontakten på $ 1, 5 som ble funnet å være den virkelige synderen. Tilfeldigvis brukte jeg allerede dagen etter en Apple-sertifisert Lightning-kontakt for å slå på min nye iPhone. Men igjen fant jeg at smarttelefonen min ikke ladet selv om ladeindikatoren var live og sparket. Og gjett hva? Denne gangen klarte jeg å fikse det bare ved å starte phabletten min på nytt.

"Så hva jeg har opplevd, kan problemet med " iPhone / iPad ikke lade " dukke opp på grunn av flere årsaker. Som for eksempel kan skurken være din stakkars eller utslitte lynkontakt, feilaktig programvareoppdatering eller støv / lomme. Sammenlignet med veggladere, lader datamaskin / bærbar datamaskin enheten langsomt. Noen ganger kan det enten ikke lade i det hele tatt eller gjennomføre ladeprosessen med skilpaddehastighet. ”

iPhone / iPad lades ikke ut: Tips for å fikse

Sørg for å bruke Apple-sertifiserte tilbehør

Bruk bare Apple-sertifisert Lightning-kontakt. I tilfelle vises "Tilbehør som ikke er sertifisert" på din iPhone til tross for at MFi-sertifiseringen, følg denne guiden for å løse problemet.

Skaper støv / lomme-lo problemet?

Sørg for å holde belysningsporten rengjort. Bruk USB-støvsuger eller tannpirker for å bli kvitt støv (bruk den forsiktig).

Start iOS-enheten din på nytt

Start iPhone på nytt hvis den fremdeles ikke lades opp. Prosessen med å starte på nytt på iPhone 7 og 7 Plus har blitt justert takket være innføringen av den trykkfølsomme Hjem-knappen. På andre iPhone / iPad-modeller er det bare å holde nede Hjem- og sove- / våkne-knappene samtidig i omtrent ti sekunder for å starte dem på nytt. Når iPhone er startet på nytt, kan du prøve å lade den igjen.

Tilbakestill alle innstillinger

Hvis de ovennevnte løsningene ikke har fungert, må du tilbakestille alle innstillinger. Det har klikket mange ganger for meg å løse dette problemet.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Generelt.

Steg 2. Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger.

Trinn 3. Skriv inn passordet og trykk på Tilbakestill alle innstillinger i popup-vinduet.

Gjenopprett iPhone

Som jeg har nevnt ovenfor, kan dette problemet skyldes dårlig programvareoppdatering også. Så sikkerhetskopier enheten først, og gjenopprett den deretter som ny med iTunes.

Kontakt Apple Care

Forhåpentligvis kan alle disse tipsene få jobben gjort for deg. Bare i tilfelle at ingenting fungerer for deg og du ikke klarer å lade iOS-enheten din, kan du koble til Apple for å få hjelp.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår på iDevice.

 

Legg Igjen Din Kommentar