Slik fjerner du spill fra iPhone Game Center som du ikke lenger spiller

Game Center er et fantastisk sted å opprettholde spillets fremgang, prestasjoner, rekker og andre ting som er lagret på din iPhone eller iPad. Siden det synkroniseres direkte med Apple-ID-en din, kan du være trygg på at du ikke taper noe relatert til favorittspillene dine. Men det samme blir irriterende når du slutter å spille et bestemt spill, men får varsler ofte.

Takket være tilgjengelig frihet kan du enkelt fjerne spill fra Game Center som du ikke lenger spiller. Prosessen er veldig enkel og tar bare et par minutter. Bare følg prosessen som er nevnt i denne artikkelen, og bli avslappet fra irriterende varsler.

Slik fjerner du spill fra iPhone Game Center

Trinn 1. Åpne Game Center- appen på iPhone eller iPad.

Steg 2. Nederst trykker du på spillfanen for å se alle spillene som er tilknyttet Game Center.

Trinn 3. Listen over spill inkluderer installerte og avinstallerte spill som du har koblet til Game Center. Nå er det bare å sveipe til høyre for å forlate spillet du vil slette.

Trinn 4. Du vil nå se et " Fjern " -alternativ i tillegg til det aktuelle spillet, trykk på det. Dette vil igjen få frem en popup-melding for bekreftelse. Så trykk igjen på " Fjern ."

Voila! Spillet er fjernet fra Game Center-kontoen din. Vær oppmerksom på at hvis du fjerner ethvert spill fra Game Center, vil du også slette spilldataene som er lagret i Game Center sammen med rekker, fremgang, prestasjoner og alle andre ting. Så hvis du planlegger å spille noe av favorittspillet ditt i fremtiden, ikke tenk på å slette det. Da du må starte det spillet helt fra bunnen av uten å gjenopprette fremgang.

Hvilket er favorittspillet ditt på iPhone eller iPad som du elsker å spille? Del det med oss ​​ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar