Roundup av de beste kofangerenes tilfeller for iPhone 6 / 6s i 2020: Spre støt og støt med stiltrend

iPhone er en suveren teknologiinnovasjon som har endret brukerne syn på hele verden. Utformingen og stilen til iPhone 6 må beskyttes mot små støt og skader.

Listen som følger gir deg de beste alternativene til iPhone 6 / 6s støtfangervesker som bare passer på telefonen din fra alle slags støt og blåmerker uten å forstyrre stilen og utseendet.

Beste iPhone 6 / 6s støtfangervesker i 2019

#1. JETech

Hvis du er ute etter beskyttelse og stil for din iPhone 6 / 6s, bør JETechs støtfangerveske være ditt valg. Til å begynne med ser saken enkel ut, men når du installerer den på iPhone-en, ser den utmerket ut, siden ryggen til iPhone er synlig for alle øyne.

Den gjennomsiktige støtfangervesken er laget med PC og TPU. Vesken har en slank design, og allikevel er den ripebestandig, UV-bestandig og antigul. Sjekk ut de forhøyede kantene for å beskytte telefonens berøringsskjerm.

USP: Ultra transparent

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ailun

Denne støtfangervesken er spesielt laget for å beskytte telefonens berøringsskjerm, ettersom den 0, 8 mm leppen løfter skjermen litt høyere enn overflaten for å beskytte skjermen mot riper. Samtidig settes ikke baksiden av telefonen på bakbrenneren.

Silikonstøtfangeren er designet for å absorbere støt, og PC-ryggen på hardt skall gir 360-graders beskyttelse. AILUN har lykkes med å lage en slank profil selv om det er doble lag med beskyttelse.

USP: Dobbeltlags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. BENTOBEN

Denne er en sak i all muskel og ingen stil fra Bentoben. Hvis du er for bekymret for beskyttelsen av iPhone 6 eller iPhone 6s, må du ta med denne tre-i-en hybrid hard PC og myk silikon tung, robust veske.

Trelags design og fire hjørner gir ekstrem støtte og beskyttelse mot støt, riper og fingeravtrykkflekker. For å gjøre det mer støtsikkert har Bentoben brukt PC-materiale til ytre skall og silikon for det indre laget.

USP: Ekstremt muskuløs

Sjekk ut på Amazon

# 4. iBlason

En presis hybrid design tydelig vanskelig sak for å se på den fantastiske Apple-logoen. En TPU-side-støtfangerdesign med et 3H-nivå av ripebestandig gjør det til en av de tøffeste slanke sakene i markedet.

Et bedre grep på overflater gir iPhone-en din beskyttelse mot glider og fall og støt. Sakene er tilgjengelige i forskjellige farger.

USP: Sklisikre egenskaper

Sjekk ut på Amazon

# 5. Maxboost

Maxboost er et ledende merke innen produksjon av høykvalitetssaker til iPhone 6 og 6s. Denne støtfangervesken er hentet fra den populære DuraSLIM-serien til Maxboost. Den er utpekt som verdens tynneste støtfangerveske, og likevel er den robust i konstruksjonen. Dette sikrer full beskyttelse av telefonen mot ondskap som riper, bulker, støt og dråper.

Et blendende trekk ved denne støtfangervesken er den hevede kanten, som gir telefonen en høyde på 1, 5 mm for å holde skjermen sikker. Maxboost har gitt spesiell oppmerksomhet til sider og hjørner av saken for å fjerne unødvendig bulk.

USP: Innovativ design

Sjekk ut på Amazon

# 6. tekSonic

Vil du vise den virkelige skjønnheten til iPhone 6/6-er? Installer denne gjennomsiktige saken laget av tekSonic og vis den utmerkede designen til smarttelefonen din. tekSonic har laget en krystallklar TPU veske, som er tynn og fleksibel.

For å forhindre boble flekker på baksiden, har tekSonic laget denne saken med indre prikkmønster. For omfattende beskyttelse av telefonen din har tekSonic brukt avansert støtdempingsteknologi og lagt luftpute på hjørnene.

USP: Det indre prikkmønsteret

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ansiwee

Ansiwee presenterer en rekke fantastiske farger i iPhone 6 / 6s støtfangervesker. Det er så mange som åtte farger å velge mellom. Vesken er laget av premiumkvalitets TPU og PC-materiale for å gi full beskyttelse til telefonen din.

Støtfangervesken er forsterket med hard PC-ramme for bedre grep og slank profil. For å bringe et element av mote, har Ansiwee brukt det metalliserte belegget. Få full og rask tilgang til viktige porter og knapper med presise utskjæringer på støtfangervesken.

USP: Premium TPU

Sjekk ut på Amazon

# 8. Caka

Den glitrende designen av denne saken vinner hjertene til alle damer med kresne smaker. Tilgjengelig i tre forskjellige farger - rosegull, blått, lilla og sølv - Caka iPhone 6 / 6s støtfangerveske gir mye blingelement til din personlighet.

Denne glittery støtfangeren for støtfanger er laget av høykvalitets akryl- og TPU-materiale som holder saken lett og telefonen din er trygg. Leter du etter en unik gave til din kone, kjæreste, datter eller kvinnelige kollega? Du kan hente denne.

USP: materiale for hudkremer

Sjekk ut på Amazon

# 9. Supcase

Supcase er et av de ledende navnene i verden av iPhone-tilbehør. Denne støtfangervesken er valgt fra den populære Unicorn Beetle-serien med Supcase. Hybrid støtfangerdekselet er laget av høykvalitets TPU- og PC-materialer.

Snap-on dekselet er enkelt å installere og fjerne når du vil rydde opp saken og telefonen. Saken tilfører ikke telefonen stil, men den forhindrer sikkert skader og beskytter enheten din.

USP: Snap-on deksel

Sjekk ut på Amazon

# 10. Kabel og etui

Gå i krig? Hvorfor la iPhone være igjen? Med kabel og Case's rustningskasse kan dette nesten tømme en granatblåsing. Tuller! Det er imidlertid det mest robuste og kampherdede dekselet til telefonen din.

Det dobbeltlagde hybridtelefonetui. Hudsjokk faller, støter og ding kan aldri skade telefonen din. Meget godt egnet for bygningsarbeidere, entreprenører og alle de som ikke går lett med telefonene sine.

USP: Laget for et aktivt liv

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Hva er din støtfangerveske?

Jeg liker spesielt godt støtfangervesker over andre beskyttelsesdeksler som kickstand-vesker, slanke vesker eller lommebokvesker til min iPhone. Beskyttelse er nøkkelen her; kofanger er robuste i naturen. Det beste med denne saken er at den gir en bemerkelsesverdig høyde på skjermen din, som knapt berører overflaten.

Hvilken støtfangerveske skal du kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Hold kontakten med oss ​​ved å laste ned appen din på iOS-enhetene dine.

 

Legg Igjen Din Kommentar