Apper som mangler fra Launchpad i macOS Sierra på Mac? Tips for å få det tilbake

Launchpad er en svært nyttig funksjon i macOS. Det er utviklet for å tilby en iOS-lignende tilnærming for å administrere apper med mer bekvemmelighet på Mac.

Noen ganger kan det hende at noen apper mangler i Launchpad-grensesnittet. Generelt vil de nylig installerte tredjepartsappene ikke vises. For å fikse problemet eller få tilbake de manglende appene, må du tilbakestille startplaten.

Apper som ikke vises i Launchpad på Mac Kjører macOS Sierra

Tilbakestill startplaten

Trinn 1. Fra start klikker du på skrivebordet .

Steg 2. Deretter må du klikke på Gå- menyen på menylinjen.

Trinn 3. Nå, trykk og hold nede alternativtasten ⌥ . Klikk deretter på Bibliotek .

Trinn 4. Deretter må du dobbeltklikke på mappen for applikasjonsstøtte .

Trinn 5. Dobbeltklikk på Dock- mappen.

Deretter må du dra alle filene som slutter på .db, til søpla .

Trinn 6. Klikk på Apple-ikonet øverst til venstre i hjørnet av skjermen → Til slutt må du klikke på StartnyttStart på nytt-knappen .

Bruk standardplasser for applikasjoner

Launchpad viser appene som er i standardprogrammappen. I tilfelle programmet ikke er der, vises det ikke i Launchpad. I dette tilfellet flytter du appen ut av mappen, logger av og logger deg på igjen for å starte Launchpad på nytt. Nå flytter du programmet tilbake til applikasjonsmappen.

Gjenta Launchpad-databasen på nytt

macOS Dock kontrollerer databasene som bestemmer appene som skal vises i Launchpad. Databasene kan ha blitt korrupte. For å løse problemet må du gjenopprette Launchpad-databasene.

Trinn 1. Hold Valg-tasten og velg Bibliotek fra Gå-menyen i Finder.

Steg 2. Åpne Application Support → Dock-mappen og bli kvitt filene. Du bør se alfanumeriske tegn som navn.

Trinn 3. Nå, logg av og logg inn på kontoen din. Nå vil Dock og Launchpad tilbakestille og skanne applikasjonsmappene.

Det er det!

Mac-maskinen starter på nytt. Når den starter på nytt, vises alle de manglende appene dine i Launchpad. Du kan bruke dette trikset for å løse dette problemet når du ikke finner noen apper i det.

Jeg skulle ønske Apple ga en bedre løsning for å bringe tilbake de forsvunne appene i Launchpad i neste versjon av macOS.

macOS Sierra er på mange måter en stor oppdatering. Men som de sier, ingenting er perfekt i verden, det kan fremdeles forbedres. Som Mac-bruker må du ha en lang liste over ønskelister som du ønsker å se i den kommende versjonen av macOS.

Vil du dele dem med oss? Vi vil gjerne kjenne dem fra deg i kommentarene. For flere slike nyttige tips, hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar