Lag sjekklister i Notes-appen i iOS 9 på iPhone og iPad [Slik gjør du det]

Borte er de dagene folk brukte en "post-it" bunt for å notere en liste over dagligvarer og gjøremål. Generasjonen har kommet fra alderen og avanserte dingser har vist veiviserne sine for å bli bedre av penn-og-papir-ting.

Nå skjer alt på digital skjerm, og dette inkluderer notatene du holder på iPhone. Vel, hvis du bruker iOS 9 på enheten din, er dette noe interessant for deg.

Til nå var Notes bare et ydmykt anlegg som lar deg føre opp hva du vil kjøpe fra et nærliggende marked. Apple har en tendens til å forbedre hver eneste funksjon på produktene sine; med hver oppdatering, får brukerne noe nytt. Hva som skjer med Notes i iOS 9 er ikke noe annerledes enn historien til Apple.

Hvis du kjører iPhone på iOS 9, kan du glede deg over noen av de kule funksjonene på Notes; å lage sjekkliste er en slik funksjon som gjør oppgaven enklere. Bortsett fra dette, tilbyr iOS 9 deg også overskrifter, gratis håndtegning og muligheten til å sette inn et bilde eller ta et fra appen og legge det til en lapp.

La oss sjekke hvordan du oppretter en sjekkliste på din iPhone.

Slik lager du sjekklister i Notes-appen i iOS 9

Trinn 1. Start notater på din iPhone.

Du kan se mapper på telefonskjermen; under dette er det to standardmapper: iCloud og på min iPhone.

Steg 2. Trykk på en av de to mappene hvis du har opprettet noen notater. (Hvis ikke, kan du opprette notater enten i iCloud eller på min iPhone).

Trinn 3. Etter å ha tappet på mappen, trykker du på alle merknader du allerede har opprettet.

Trinn 4. Trykk nå på flytende skilt med “+” til høyre.

Fire alternativer vises på skjermen: Avkrysningsrute, formatering, kamera og frihåndstegning .

Trinn 5. Trykk på avkrysningsrute (det første alternativet).

En sirkel etterfulgt av en blinkende markør vil vises på skjermen. Alt du trenger å gjøre er å begynne å legge til elementer og fortsette å trykke på "return" -tasten for å legge til neste elementer.