Hvordan be om refusjon for kjøp av Mac App Store

Vi har mange ting tilgjengelig på iTunes, og det skal ikke komme som et sjokk hvis du tilfeldigvis kjøper en feil app fra Mac App Store.

Sannsynligheten for å kjøpe en feil app er liten, men fortsatt skjer det. Eller, hva hvis appen du kjøpte ikke fungerer slik den ble annonsert for? Hva om det er feil i appen? Vel, for disse store spørsmålene har vi et lite svar, bare be om tilbakebetaling!

Det er greit å vite at ikke alle apper har en refusjonspolicy, og det avhenger selvfølgelig av saken din. Hvis saken din er ekte, vil kredittkortutgiftene dine bli reversert og appen blir fjernet fra kontoen din.

Det eneste problemet er at prosessen ikke er veldig innbydende og grei. Så her har vi en trinnvis guide som forklarer hvordan du kan returnere apper kjøpt fra Mac App Store og be om full refusjon.

Hvordan be om refusjon for Mac-apper kjøpt fra iTunes

Det aller første du trenger å huske på er at du bare kan be om refusjon for apper som er kjøpt i løpet av de siste 90 dagene. Hvis du passerer, kan du gå videre til trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne iTunes på Mac-en og naviger til iTunes StoreVis konto.

Steg 2. Bla nedover og under kjøpshistorikk- delen, klikk på Se alle for å se alle tidligere kjøp.

Trinn 3. Klikk på Rapporter et problem.

Trinn 4. Nå klikker du på koblingen Rapporter et problem mot den appen du ønsker å tilbakebetale.

Trinn 5. Angi detaljene og årsaken til refusjonen på neste trinn.

Trinn 6. Hvis appen ble kjøpt ved en feiltakelse, velger du " Jeg har ikke autorisert kjøpet ", og hvis du ikke er fornøyd med appen, velger du "Elementfunksjoner, men fungerer ikke som forventet."

Trinn 7 Klikk på Forespørsel om refusjon .

Når sjansen for at appen ikke er kvalifisert for en øyeblikkelig refusjon, blir du kontaktet via e-post innen 48 timer. Generelt behandles refusjonen i løpet av en uke, men avhengig av andre forhold kan det ta litt tid.

Det er stor sjanse for at du ikke får refusjon hvis Apple vurderer saken din som falsk. Men vi forsikrer deg om at de vil hjelpe deg med å løse problemene.

Har du noen gang prøvd å få refusjon fra Apple? Var du vellykket? Rop av i kommentarene nedenfor.

Ønsker du å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar