Aktiver mørk modus i Mac OS X Yosemite [Slik gjør du det]

En av de nye endringene til temalternativene i Mac OS X er mørkemodus. Apple viste en mørk modus for OS X Yosemite under WWDC 2014. Men temaalternativet var ikke tilgjengelig før noen få betas ble utgitt. ( Oppdatering : Hvis du har oppgradert til El Capitan, er du hvordan du aktiverer mørk modus i El Capitan.)

Det virker som om det mørke temaet / modusen nå er tilgjengelig for Yosemite beta-brukere. Kall det "strømsparingsmodus" eller mørkt tema eller hva som helst: det ser kult ut. Hvis du elsker lys tekst på mørk bakgrunn, kan det være lurt å sjekke dette ut:

Slik aktiverer du mørkemodus i OS X Yosemite

Trinn 1. Klikk på " Systemvalg " fra dock (eller klikk på Apple-menyen → deretter Systemvalg)

Steg 2. Deretter klikker du på " Generelt ."

Trinn 3. Under Utseende-alternativet skal du se en avkrysningsrute merket: "Bruk mørk menylinje og Dock." Klikk på avkrysningsruten (for å aktivere den.)

Det er det. Nå skal Mac-maskinen din ha et mørkt tema. Lys tekst på en overveiende mørk bakgrunn.

Du vil merke at det mørke temaet bare påvirker menylinjen og dock. Disse blir til en grå / svart fra standardhvite / lyse bakgrunnsfarger. Du må endre temaet med andre parametere for å komme til et helt mørkt tema.

Legg merke til at den mørke modusen er designet for miljøer med lite lys og arbeid i mørket. Det er nyttig når du er i et mørkt rom (eller et svakt opplyst rom). Det er også nyttig når du vil bruke mindre lysstyrke (som kan kartlegges til mindre ressurser).

I skrivende stund er vi fremdeles i offentlig beta, så det kan være noen feil som bruker det mørke temaet. Rapporter dem om du kan, og vent til den endelige utgivelsen for å få et stabilt, ensartet, mørkt tema på Mac OS X Yosemite.

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar