De beste Siri-kompatible hodetelefonene for iPhone, iPad, Apple Watch og Mac i 2020

Gjennom tidene har jeg sett at manen til å bruke de trådløse hodetelefonene og øreproppene har gått! Jeg bruker den til på min iPhone å snakke på samtaler eller lytte til musikk. Jeg bruker til og med å gi kommandoer med hodetelefonens mikrofon slik at jeg kan utføre alle handlinger på iPhone eller iPad uten å bruke den! Ja, det er mulig også med Siri-kompatible Bluetooth-hodetelefoner eller ørepropper.

Det er en mengde alternativer når det gjelder trådløse hodetelefoner med Siri også for iPhone / iPad, Apple Watch eller Mac. Men å velge den rette uten nok teknisk kunnskap om Bluetooth-hodetelefoner med Siri-kompatibilitet er en skremmende oppgave! For å gjøre det lettere for deg har jeg valgt noen av de beste Siri-kompatible hodetelefonene!

10 beste Siri-kompatible Bluetooth-hodetelefoner i 2019

Selv om jeg har gjennomgått alle hodetelefoner og ørepropper, er det fortsatt lurt å se nøye før du bestemmer deg for å få Siri-kompatible trådløse ørepropper eller hodetelefoner til din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.

Hurtigkoblinger!

 • Apple AirPods
 • Slår Solo3
 • Jabra Elite 65t
 • Paww WaveSound 3
 • Treblab X2
 • SharkTech
 • sveve
 • SoundWhiz
 • RommyRoc
 • Moko

#1. Apple AirPods

Du kan ikke få en bedre kamp for din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac når du har Apple AirPods som det første alternativet. Den kobles automatisk til de respektive enhetene dine, og det er enkelt å konfigurere det også. Lydkvaliteten er krystallklar, og det er hva du forventer av Apple-produkter! Er det ikke?

Begynn å bruke Siri ved å bare si "Hey Siri" og følgende kommandoer du ønsker å utføre på enheten ved å bruke Apple AirPods. Den splitter nye Apple H2 / H1-hodetelefonbrikken er lynrask og gir raskere tilkobling med dine WiFi-tilkoblede enheter. Det er enkelt å bytte mellom flere enheter som iPhone, iPad Pro, Apple Watch eller Mac. Du kan beskytte dine dyrebare AirPods med disse vanntette tilfeller.

USP: Siri fungerer sømløst

Sjekk ut på Amazon

# 2. Slår Solo3

Beats hodetelefoner er en perfekt blanding av komfort og stil! De justerbare polstrede ørekoppene kan brukes etter behov i lengre perioder uten problemer. Man kan enkelt aktivere Siri ved hjelp av multifunksjonelle ørekontroller tilgjengelig.

Dyret gir deg 3 timers avspilling med bare 5 minutters lading. Med full lading varer hodetelefonene i 40 timer, og dette gjør det til en perfekt match for din iPhone eller iPad. Hvis du spør meg, vil Beats Solo 3 være mitt valg av alle Siri-kompatible Bluetooth-hodetelefoner som er oppført i dag!

USP: Justerbare komfortputerede ørekopper og 40 timers batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 3. Jabra Elite 65t

Dette er ikke bare de første Siri-aktiverte trådløse øreproppene, men det er også en av favorittene mine. Og grunnen er 4-mikrofonteknologien som gir den beste lyden når du er på samtaler eller lytter til musikk. Du kan til og med tilpasse lyden ved å bruke en tilpassbar equalizer i Jabra Sound + -appen.

Ved å bruke stemmekommandoene kan du enkelt koble Jabra Elite ørepropper til Siri, Google Assistant, eller til og med Alexa også. Du kan også administrere standardassistenten med Jabra Sound + -appen. Den er IP55 vurdert mot vann, svette og støv. Så dette kan være de beste Siri-kompatible trådløse øreproppene når du er ute og reiser.

USP: Tilpasse lyd med Equalizer

Sjekk ut på Amazon

# 4. Paww WaveSound 3

Hvis du leter etter støydempende hodetelefoner sammen med Siri-kompatibilitet, er hodetelefonene til Paww din vei å gå! Hodetelefonene er lette i vekt og komforten er på sitt beste!

Støydempende teknologimikrofon i hodetelefonen gjør det mulig for Siri eller Google Assistant å svare på samtalene dine. Den leveres med en beskyttende bæreveske, og den gir en batterilevetid på opptil 16 timer. Denne Siri-aktiverte trådløse hodetelefonene passer perfekt til din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac, ettersom de er tilgjengelige i tre farger.

USP: Siri-kompatibilitet med støyreduserende teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 5. Treblab X2

Det første som fikk min oppmerksomhet er utformingen av ørepropper sammen med ladetasken som gir 2 ekstra kostnader mens du er på farten! Hvis du leter etter et mellomstort produkt med Siri-kompatibilitet og fantastisk lydutgang, vil Treblab X2 være perfekt for deg!

Ørefinner sørg for at øreproppene ikke faller ut når du trener et treningsstudio eller spiller noen idrett. De trådløse øreproppene har 1 års garanti og har 3 fargevarianter. Treblab X2 varer i 5 timer ved engangsbruk hvis den brukes kontinuerlig.

USP: Ladesak med to tilleggskostnader

Sjekk ut på Amazon

# 6. SharkTech

Med HD-lydkvalitet og krystallklar lyd har SharkTechs trådløse øreplugger uttalelsen. Med 18 timers spilletid (med ladetaske) og svetteisette ørepropper gjør det det til en perle uansett! Det er enkelt å sette opp ved hjelp av Bluetooth og med en enkelt knapp kan du aktivere Siri, Google Assistant eller Alexa.

Når disse Siri-aktiverte Bluetooth-øreproppene er koblet til din iPhone, iPad eller Apple Watch, kan du enkelt bevege deg innen 40 fot for å opprettholde forbindelsen.

USP: Jobber med Siri, Google Assistant og Alexa

Sjekk ut på Amazon

# 7. sveve

Hvis du vil lage din stiluttalelse, kan du tømme om du må gå! De stilige hodetelefonene kan enkelt kobles til din iPhone eller iPad ved hjelp av Bluetooth og koble dem sømløst også til Siri. Med opptil 9 timers taletid på 1, 5 timers lading og 240 timers standby-tid er 85mAh-batteriet på sitt beste!

IPX7 vanntett rangering lar deg holde deg i vannet opp til 30 minutter og opptil 3 fot dypt. Hodetelefonene er også svetteisolerte og kan brukes i regnet eller til og med når du tar en rask dusj. 3 størrelser ørepropper med myk pute sørger for at den passer på hvert år.

USP: Vanntett og svettefast

Sjekk ut på Amazon

# 8. SoundWhiz

SoundWhiz er ganske lik Levitate når det gjelder design. Jeg ser ikke noen stor forskjell i både forventer de 7 størrelsene på hodetelefoner og ekstra liten størrelse tilgjengelig i SoundWhiz, noe som er eksepsjonell selvfølgelig. 100 mAh-batteriet sikrer at det ikke er noen avbrudd i opptil 8 timer spilletid.

Den er enkel å bruke og kan kobles til din iPhone eller iPad med Bluetooth. Man kan enkelt aktivere Siri ved å bruke knappene som er tilgjengelige på høyre ørepropp. Den støtter Android-enheter også.

USP: 7 forskjellige størrelser på ørepropper

Sjekk ut på Amazon

# 9. RommyRoc

RommyRoc er den eneste hodetelefonen på denne listen som kommer med et nakkebånd, og det gir et godt grep. Bare med et trykk kan du koble din iPhone, iPad eller Apple Watch til denne trådløse hodetelefonene fra Siri og ga kommandoer for å sjekke resultatene. Hvis du vil koble disse hodetelefonene med Apple Watch, kan du koble dem sammen. Hodetelefonene er lette i vekt, kan brettes når de ikke er i bruk og har sømløs trådløs Bluetooth-tilkobling.

Med mer enn 16 timers taletid og 12 timer med non-stop musikk, er dette det klart beste batterihuset i mellomområdet av Siri-aktiverte Bluetooth-hodetelefoner. Hodetelefonene er svetteisolerte og har også støydempende teknologi.

USP: Støtter skjerm for iOS-enhet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Moko

Hvis du leter etter en rimelig Siri-kompatible Bluetooth-hodetelefon, er Moko det perfekte valget for deg. Så langt har denne hodetelefonen et batteri med høy kapasitet på 120 mAh, og det laster i minst 9 timer på vanlig spilletid. Den vanntette IPX5-klassifiseringen gir deg sjansen til å bevege deg i regn eller dusj uten å tenke deg om!

Bluetooth-tilkoblingen er solid og lydkvaliteten er ganske enkelt fantastisk! Den støtter stemmekommandoer ved hjelp av Siri. Så det er bare å legge telefonen til side og gi kommandoer med MoKo-hodetelefoner uten å berøre iPhone eller iPad.

USP: IPX5 Vanntett og svettefast

Sjekk ut på Amazon

Så dette var noen av de fineste trådløse Bluetooth-hodetelefoner og ørepropper som fungerer med Siri-kompatibilitet.

Oppsummering ...

Jeg foretrekker fortsatt Apple AirPods, ettersom det er et Apple-produkt og Siri-funksjonen ikke kan kompromitteres. Hvis du ber meg om å velge den beste lydkvaliteten, ville jeg gå med Beats Solo for hodetelefoner og Jabra Elite for ørepropper. Hva ville være ditt valg? Gi oss beskjed i kommentarene!

Tilbud å se opp!

 • Beste vanntette hodetelefoner for svømming
 • Beste Apple Watch Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste trådløse Bluetooth-hodetelefoner for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
 • 14 Must-Have reisetilbehør for iPhones

Del også tankene dine på Facebook, Twitter og Instagram. Hold deg oppdatert på det siste tilbehøret til din iPhone eller iPad ved å laste ned iOS-appen vår med en gang!

 

Legg Igjen Din Kommentar