WiFi fungerer ikke i iOS 11 på iPhone og iPad? Tips for å løse problemet

Det er to typer problemer som jeg må møte på iOS-enheten min. Mens det ene settet med problemer er vanlig og har eksistert i evigheter, er det andre settet med problemer sjeldne og ser ut til å vokse ut av ingenting. Og Wi-Fi-problemet tilhører den tidligere kategorien. Derfor; Jeg ble ikke overrasket i det hele tatt da jeg fant WiFi ikke fungerer på iPhone-enheten min som kjørte iOS 11 her om dagen.

Har vært der gjort det flere ganger før, kunne jeg enkelt overvinne problemet med Wi-Fi som ikke fungerer i iOS 11. Dette er de eldgamle triksene som gjorde jobben for meg!

Wi-Fi fungerer ikke i iOS 11 på iPhone og iPad: Slik løser du problemet

Hvis Wi-Fi har spilt gjemsel med deg og bare ikke ser ut til å fungere ordentlig, kan du feilsøke det ved å bruke følgende løsninger. I de fleste tilfeller trenger du kanskje ikke grave dypt. Men hvis problemet vedvarer, vil du ha truffet bakken og dykke litt dypere for å bli kvitt problemet. Etter hver løsning, sjekk ut om problemet er løst. Hvis du ikke er heldig med en løsning, flytter du for å gi en annen en sjanse.

Løsning 1: Start fra skrapingen

Trinn 1. Åpne Innstillinger- app → Trykk på Wi-Fi.

Steg 2. Trykk på “i” -knappen ved siden av et Wi-Fi-nettverk. Trykk deretter på Glem dette nettverket og bekreft .

Trinn 3. Deretter kan du slå av Wi-Fi.

Trinn 4. Start datamaskinen på nytt.

For å starte iPhone SE, 6s Plus, 6s eller tidligere på nytt, trykker du bare på og holder hjemme og slår av / på-knappene samtidig i omtrent 10 sekunder for å starte enheten på nytt.

For å starte iPhone 7/7 Plus på nytt, må du trykke og holde inne ON / OFF og volum ned-knappene samtidig.

For å tvinge om iPhone X, iPhone 8/8 Plus på nytt, klikk og slipp volum opp-knappen, klikk og slipp volum ned-knappen og hold sideknappen til du ser Apple-logoen.

Trinn 5. Når enheten din har startet på nytt, slå på Wi-Fi og koble til nettverket.

Løsning 2: Slå AV / PÅ Be om å bli med i nettverk

Selv om det høres litt morsomt ut, har noen brukere funnet suksess ved å prøve ut dette lille trikset. Så gi det en gang også.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- app → Trykk på Wi-Fi.

Steg 2. Slå av be om å delta i nettverksbryteren .

Start enheten på nytt og slå den på igjen.

Løsning 3: Slå AV / På Wi-Fi Assist

Ved noen få anledninger har slått av og på Wi løst problemet på enheten min. Derfor vil jeg anbefale deg å bruke prøve det også.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Cellular / Mobile Data.

Steg 2. Slå av Wi-Fi Assist.

For de som ikke kjenner, tilbyr den mer pålitelig internettforbindelse for å sikre at du fortsetter å bruke enheten din uten forstyrrelser. Hver gang Wi-Fi-nettverket blir dårlig, bruker det automatisk mobildata.

Løsning 4: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Har du ikke fått fikset ennå? Ikke noe problem. Prøv å tilbakestille nettverksinnstillinger på iOS-enheten din.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på enheten → Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilbakestill → Tilbakestill nettverksinnstillinger og bekreft.

Løsning 5: Sjekk W-Fi-ruteren

Slå av Wi-Fi-ruterenkoble den fra strømkilden → vent til en gang og koble den deretter til igjen. Koble den deretter til strømkilden.

Løsning 6: Deaktiver VPN

Bruker du VPN (virtuelt privat nettverk? Det kan være som skaper problemet. Deaktiver det fra Innstillinger-appen og prøv å koble til nettverket. Hvis du vil vite mer om hvordan VPN-apper fungerer, hopp over til denne komplette guiden.

Løsning 7: Angi tilpasset DNS

Å bytte til Google DNS eller OpenDNS kan hjelpe deg med å løse problemet. Mange ganger har jeg funnet suksess ved å sette en tilpasset DNS. Derfor kan du prøve dette trikset også. Gå over til denne guiden for å endre DNS-innstillinger på iOS-enheten din.

Løsning 8: Slå av Wi-Fi Networking Services

Deaktivering av Wi-Fi-nettverkstjenester kan hjelpe deg med å løse problemet. Ikke bekymre deg for at det bare vil forhindre at plasseringen din blir brukt til Wi-Fi-nettverk og ikke vil slå av Wi-Fi på enheten din.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen → Trykk på Personvern.

Steg 2. Trykk på Location Services → Bla ned og trykk på System Services.

Trinn 3. Slåav bryteren rett ved siden av Wi-Fi-nettverk.

Løsning 9: Oppdater iOS på din iPhone eller iPad

Kjører enheten din den nyeste versjonen av iOS 11? Hvis ikke, sørg for at den er oppdatert. En gammel versjon av iOS kan være den skyldige bak dette rotet. Derfor er det på tide å oppgradere enheten til den nyeste programvaren.

Trinn 1. Gå over til Innstillinger → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Programvareoppdatering og installer den nyeste iOS.

Hva om ingenting har fungert?

Oftere enn ikke kan en av disse løsningene som nevnt tidligere hjelpe deg med å feilsøke Wi-Fi-problemet på iOS-enheten din. Men bare i tilfelle ingenting har fungert, kan du gjenopprette enheten din via iTunes og konfigurere den som ny. Sørg for å sikkerhetskopiere enheten før du gjenoppretter den.

Koble enheten til datamaskinen → start iTunes → velg enheten fra øverste venstre hjørne, og trykk deretter på Gjenopprett iPhone / iPad-knappen. (Du vil bli bedt om å deaktivere Finn min iPhone for å gjenopprette enheten. Innstillinger → kontoen din → iCloud → Finn min iPhone.)

Siste utvei

Hvis ikke flaks ennå, kan du kontakte Apple Support.

Innpakking:

Forhåpentligvis har du klart å bli kvitt problemet! Gi oss beskjed om dine tilbakemeldinger i kommentarene.

Flere feilsøkingsveiledninger:

  • Hvordan fikse Bluetooth ikke fungerer Problem i iOS 11
  • Slik løser du batteridrenering i iOS 11
  • Hvordan redusere bruken av mobildata i iOS 11
  • Slik løser du skjermopptaksproblemer i iOS 11

Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige guider.