Beste graviditetsapper for iPhone og iPad i 2020: Fang frem den lille vidunders fremgang

Ingen verdenslig glede kan noen gang matche gleden som følger med morsrollen. Ettersom et nytt liv nettopp har begynt å blomstre i livmoren, må du nå ta vare på ikke bare helsen din, men også babyens.

Hvis du tenker på en hjelpende hånd som kan holde deg veiledet og også hjelpe deg med å spore utviklingen av babyen din, kan våre beste graviditetssporingsapper for iPhone være enormt nyttige på mange måter. Først og fremst tilbyr de eksperttips, slik at du kan takle visse utfordringer som oppstår under graviditet ulastelig.

Og for det andre vil du være i stand til å samhandle med et stort fellesskap med forventede foreldre og utveksle tanker. Disse appene for sporing av babyer gir også interaktiv 3D-visualisering av fosterets vekst. Så du vil følge med på utviklingen av det lille rart og også fange de fantastiske øyeblikkene for en minnesmerke!

10 beste graviditetsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Graviditet og babyspor

Denne er den desidert mest populære graviditetssporingsappen for iOS. Det som gjør denne appen så effektiv, er muligheten til å la deg følge med på utviklingen av babyen din dag for dag med letthet.

For å komme i gang er alt du trenger å gjøre bare å oppgi babyens forfallsdag, og appen vil begynne å tilby deg de riktige tipsene og hva du kan forvente under graviditeten. Fra ekspertguider, nyttige artikler til de siste foreldrenyhetene, har appen fått deg fullstendig dekket.

Sjekk også videoene for å finne nyttige guider og bli med i et stort fellesskap av foreldre for å utveksle tanker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. BabyCentre

"BabyCentre" er en komplett baby tracker og en må-ha app for snart å bli mammaer. Appen guider deg med viktige svangerskapstips og tilbyr også fosterutviklingsvideoer.

Du kan angi forfallsdato for babyen din for å få ønsket informasjon og de tingene som forventes under graviditeten. Det er mange verktøy for å overvåke flere viktige ting som vekt og endringene i kroppen din.

Les de sakkyndige fosterutviklingsartiklene og dra nytte av den daglige barselkalenderen. I tillegg kan du koble deg med forventende foreldre til å dele tips og hjelpe de som trenger profesjonelle råd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Ovia graviditetsspor

Få mest mulig ut av de personaliserte tipsene for å holde deg oppdatert om hvert eneste aspekt av graviditet! Ovia tilbyr mer tilpassede guider, slik at du kan følge nøye med på alle nødvendige ting.

Appen kommer med en fullt tilpassbar helsesporer for å sikre at du kan spore helsen din perfekt. Den har en super hendig kalender som hjelper deg med å holde alt organisert.

Appen sender deg ukentlige rapporter om graviditetsframgangen. Og takket være integrasjonen med Apple Health vil du være i stand til å dele blodtrykk- og vektdata med letthet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bumpen - Nedtelling av graviditet

Bumpen gir interaktiv 3D-visualisering av babyens vekst. Du kan samhandle med visualiseringen av babyen din og lære mange viktige ting som endringene som skjer i kroppen din og hvordan babyen din utvikler seg.

Utforsk tipsene for å finne ut den beste måten å omfavne graviditet og morsrollen. Hvis du har spørsmål, kan du spørre dem til ekspertene og få raske svar fra tre forskjellige kilder.

Dessuten lar The Bump deg dokumentere graviditeten din ved å lage et ukentlig album med den voksende magen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Spiring graviditet

Etter å ha vært en del av Time Magazine's Top 50 og Apple “Essential App for Parents”, “Sprout Pregnancy” er en meget anerkjent graviditetsapp.

Takket være den unike 3D-interaksjonen, kan du bli kjent med babyens fantastiske verden og oppdage alle viktige ting. De interaktive bevegelsene som spark og hjerteslag lar deg spore utviklingen på en morsom måte.

Ta bilder av magen din, og registrer alle de minneverdige graviditetstankene og øyeblikkene dine. Verktøy som en vekt tracker, kick counter og sammentrekningstimer gjør oppgaven din ganske enkel.

Videre kan du bruke den personaliserte tidslinjen for å enkelt holde rede på alle viktige ting.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Hei mamma

Når det gjelder å gjøre graviditetssporing til en minneverdig opplevelse, er det HiMommy som skiller seg ut.

Denne appen sender deg daglig informasjon om din lille med vakker grafikk. Dermed vil du forbli kjent med babyens gjennomsnittlige vekt og lengde, samt hvordan den vokser.

Har du noe å dele med andre vordende mødre? Bli med i det stadig voksende samfunnet for å hjelpe andre og dele opplevelsen. Dessuten støtter HiMommy fem språk som engelsk, tysk, polsk, russisk og spansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Glow Nurture

Det jeg likte mest med “Glow Nurture” er det fullt tilpassbare brukergrensesnittet sammen med de brukervennlige funksjonene som gjør sporing av fosterutvikling mer praktisk.

Appen har flere veldesignede diagrammer som gir bedre innsikt. Med symptomsporeren kan du følge med på hver subtile endring.

Takket være rettidige varsler, vil du ikke glemme noen viktige ting. Dessuten lar denne babysporingsappen deg eksportere graviditetssymptomer, vekt, medisiner og andre helsedata som PDF.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Graviditetsspor og baby-app

Fra ulike perspektiver ser denne graviditetsappen fra Mobile Dimension LLC ut til å være et ideelt verktøy for forventningsfull mor. Den har en sammentrekningstimer for å overvåke sammentrekninger og kunne sende resultater til en medisin.

Ta en titt på den personlige informasjonen, og følg de ni månedene av graviditeten uke for uke. Den sender informasjon om babystørrelse og utviklingsoppdateringer hver uke.

Og med de utrolig nyttige kliniske retningslinjene, lar den deg styre vekt og magevekst få mål med kliniske retningslinjer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. WebMD graviditet

WebMD Graviditet er mer enn bra nok til å tilby pålitelige graviditetsguider. Med nyttig informasjon og personlige tips, sikrer appen at du holder deg informert om veksten til babyen din.

Appen har over 900 legegodkjente artikler som kan være enorme nyttige for å veilede deg om hvordan du takler endringene som kommer under graviditet. Se lysbildefremvisning og sørg for å følge sikkerhetstipsene.

Overvåk babyens og helsen din ved å bruke flere viktige funksjoner som symptomspor, vekt- og blodtrykksspor, sparketeller og sammentrekningstimer. Hva mer er, ta del i det omsorgsfulle graviditetssamfunnet for å samhandle med likesinnede og dele tanker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Graviditetsspor

"Hitbytes Technologies" har introdusert en enkel, men svært effektiv graviditetssporings-app. Et av høydepunktene i denne appen er den detaljerte svangerskapstrimesterkalenderen, som kommer godt med å overvåke fosterets fremgang.

Bruk graviditetsvektøkningskalkulatoren og den detaljerte grafen for å finne ut om du er i tråd med anbefalt vekt. Hver uke gir appen tips om babyens utvikling og foreslår også hva slags mat du bør spise.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det! Så, det oppsummerer roundupen vår av de beste babysporingsappene for iOS.

Valget ditt?

Må du og babyen din bli sunn! Nå som du har en ideell eiendomsfangst hvert eneste spesielle øyeblikk. Les også de fine historiene for å oppdage mer om den unike verdenen til den lille mesteren din og hvor godt det kommer sammen.

Du vil gjerne henvise disse innleggene også:

  • Beste iPhone- og iPad-apper for kvinne
  • Beste foreldre-apper for iPhone og iPad
  • Beste slankeapplikasjoner for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Forsikre deg om at du har lastet ned iOS-appen din og fulgt oss via kanalene våre som Twitter, Telegram og Facebook for å holde deg oppdatert på de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar