Spotify-brukere er sinte med nylig oppdatering; Flytter nå til Apple Music

Musikkstrømmingsgiganten Spotify står overfor musikken. Denne paradoksale situasjonen oppstår da Spotify har fornyet fanen Your Library på appen sin nylig.

Spotify hevdet at biblioteket ditt er "designet for å gi deg innholdet du vil ha raskere." Imidlertid har ingenting denne typen oppnådd av musikkselskapet.

BRING TILBAKE GAMLE SPOTIFY: Be om tusenvis av Spotify-brukere

På Reddit har brukere protestert mot dette kravet fra Spotify og registrert sin motstand da denne funksjonen har bekreftet tilbake. I stedet for å laste inn innhold raskt, har Spotify-brukere lagt merke til at det er umulig å navigere i musikkbibliotek på appen. Dessuten har Redditers funnet ut at Spotify har brukt denne fanen som en røykskjerm ettersom appen ønsker å markedsføre sine podcaster.

u / dunex85 sier, "det er en gigantisk podcast-fane ved siden av musikk. De presser dem hardt. ”

“Når du skyver bedriftens prioriteringer på brukere i stedet for å prioritere hva brukerne vil, bør du forvente et tilbakeslag.

De er ikke her for å høre på Spotify. De er her for å høre på musikken deres. Jobben din er å komme deg ut av veien, gi et fint grensesnitt og deretter lene deg tilbake og samle penger. ”

En annen Redditer Izzy1752 støtter påstanden om u / dunex85: “Agreed. Også bemerkelsesverdig er mangelen på sveipebevegelser for å legge til musikk i køen når du ser på musikkbiblioteket. "

I en raseri følger nå mange premium brukere av Spotify BRING BACK OLD SPOTIFY! side på Reddit. Selv om folk har opplevd forskjellige problemer på Spotify, er det én felles stemme mot appens press for Podcasts-fanen.

Brukere er også ulykkelige over fjerningen av Songs-fanen; de viser også sin sinne for nedjusteringen av den nylig spilte delen. Det har blitt observert at Spotify viser færre artister og sanger; appen sletter også sine tilpasningsfunksjoner.

u / TehCrag notater, “I utgangspunktet fjernet de Songs-fanen og seksjonen som nylig ble spilt. Og albumfanen viser bare fulle album som du har lagret, så hvis du har tre sanger fra samme album, vil de være i spillelisten 'likte sanger' i stedet ... som ikke har en rullefelt i alfabetet. '

Mens en annen u / Skippin101 skriver, “Det er ingen alfabetisk“ rullefelt ”på høyre side av sidene om likte sanger, artister eller album. Hvis jeg vil spille en sang som begynner med "Z", må jeg manuelt bla helt til bunnen i stedet for å trykke på "Z" -bokstaven på høyre side som før. "

“Den nylig spilte fanen er en enorm nedgradering. Den er nå på hjemmesiden, har langt færre artister / spillelister, kan ikke tilpasses (dvs. du kan ikke fjerne en artist eller spilleliste fra den eller ordne den på nytt), kan ikke brukes i offline modus, og i verste fall av alt etter en kilometer, når du klikker på en nylig spilt artist tar den deg til artistsiden i stedet for å vise deg hvilke sanger du har lagret av den artisten. "

Følelsen av en mulighet her, en sub-Reddit r / AppleMusic har skapt innbydende Spotify-brukere. Interessant nok er postnavnet Incoming Spotify Pilgrims.

Det er alt!

Tuning out ...

Ettersom Apple er i gang med å starte Tjenester-virksomheten, har denne nyheten kommet like godt for iPhone-produsenten. Spotify er erkerival av Apple Music, og begge streamingtjenestene for musikere låser alltid horn for flere abonnenter.

Spotify Vs. Apple Music - hvilken streamingtjeneste for musikk vil du velge? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor.