Slik omgår du iCloud-aktiveringslås i iOS 13, iOS 12 eller tidligere på iPhone / iPad

Finn min iPhone-funksjoner “ Activation Lock ” som er spesielt utviklet for å beskytte iOS-enheten din og Apple Watch. Når den er aktivert, tillater den ikke andre å bruke enheten din. Man må oppgi Apple-ID og passord for å aktivere enheten din på nytt, slette innhold eller slå av Find My iPhone. Men hva hvis du har funnet noen andres tapte iPhone eller kjøpt en brukt iOS-enhet fra en online portal og oppdage at Finn min iPhone er aktivert på enheten. I slike tilfeller kan det være lurt å vite hvordan du omgår iCloud aktiveringslås i iOS 13, iOS 12 eller tidligere på din iPhone eller iPad.

Selv om det er komplisert å låse opp iCloud-aktivering fra iOS-enheten din, kan du komme igjennom den ved hjelp av tredjeparts bypass iCloud-aktiveringslåsverktøy. Mer etter hoppet:

Slik omgås iCloud-aktiveringslås på iPhone og iPad som kjører iOS 13, 12, 11 eller tidligere

Hvilken iPhone og iPad støtter aktiveringslås?

Etter hundrevis av rapporter om iPhone-tyveri introduserte Apple “Activation Lock” med iOS 7. Så alle enheter som kjører iOS 7 eller senere støtter denne tyveriavskrekkeren. For eksempel kan du omgå eller låse opp iCloud Activation Lock fra iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus og iPhone X sammen med omtrent hvilken som helst iPad.

Kan du fjerne iCloud Lock ved å jailbreaking det?

Noen kilder hevder at iCloud-lås kan fjernes ved å jailbreaking den. Imidlertid er det helt usant, og du må ikke gi ører til slike påstander. I beste fall lar jailbreak deg finjustere noen funksjoner på enheten din eller tilpasse den. Forresten, det er ikke lenger så relevant i dag som det pleide før.

Du har to alternativer når du finner en iPhone eller iPad med aktiveringslås på:

Hvis du finner noen iOS-enheter med iCloud Lock på, har du to alternativer:

Omkjøring av aktiveringslås: Hvis du omgår iCloud Lock på en hvilken som helst iPhone eller iPad, vil du bare kunne få tilgang til visse funksjoner på enheten. Det kan hjelpe deg å få tilgang til personlig informasjon fra eieren av iPhone, slik at du kan kontakte dem for å returnere enheten.

Fjern iCloud Lock: Men hvis du ender med å kjøpe en iOS-enhet med iCloud-låsen på og ikke kan kontakte selgeren av enheten, har du muligheten til å fjerne aktiveringslåsen fra enheten. Det vil kreve at du venter noen dager og også bruker litt penger.

Slik bruker du omløp iCloud Activation Lock Tool

Ansvarsfraskrivelse: Det er mye negativ tilbakemelding om OfficialiPhoneUnlock.co.uk. Og vi tok det veldig seriøst. Derfor snakket vi med tjenesteleverandøren, og de hevdet at tjenesten deres er 100% ekte. Negativ markedsføring utføres av konkurrentene. Så vi undersøkte saken nærmere og fant det ekte. Vi ber deg imidlertid om å gå videre på egen risiko. Vi i iGeeksBlog er ikke ansvarlig på noen måte.

Selv om det er forskjellige nettsteder som hevder at de lykkes med å låse opp Activation Lock på iPhone eller iPad, er det to nettsteder DoctorUnlock.net og AppleiPhoneUnlock som har en ganske pålitelig post. Dessuten tar de ikke mye tid på å få jobben gjort.

Når det gjelder å fjerne Activation Lock fra en iOS-enhet, bør du ikke stole på alle. Pass også på at du ikke blir fanget av svindlere som prøver å lokke folk med mye freebies.

Hvorfor anbefaler vi disse to nettstedene? Vi foreslår disse to nettstedene rent basert på deres track record og kundenes tilbakemeldinger. Hvis vi finner andre nettsteder som gjør pålitelig arbeid, vil vi også anbefale dem.

Fjern aktiveringslåsing ved å bruke AppleiPhoneUnlock på iPhone og iPad

AppleiPhoneUnlock tar 1 til 3 dager og belaster £ 19.99 for å låse opp iOS-enheter.

Trinn 1. Først av går du på AppleiPhoneUnlock.uk. Steg 2. Neste opp, klikk på “ iCloud Unlock ” fra sidefeltmenyen. Trinn 3. Deretter skriver du inn iPhone-modellen, IMEI-nummeret til iPhone-en du vil låse opp iCloud-kontoen. Hvis du ikke vet hvordan du skal få det, kan du ringe * # 06 # for å få IMEI-nummeret. Trinn 4. Deretter skriver du inn iPhone-modellen, IMEI-nummeret til iPhone-en du vil låse opp iCloud-kontoen. Hvis du ikke vet hvordan du skal få det, kan du ringe * # 06 # for å få IMEI-nummeret.

I tilfelle er iPhone låst, og du ikke kan bruke oppringeren, så må du trykke på “i” på enhetsskjermen for å få IMEI-nummeret. (Hvis ingenting fungerer, må du ta ut sim-brettet på din iPhone. IMEI skrives ut på sim-brettet - vær forsiktig da sim-skuffer noen ganger blir endret.)

Trinn 5. Nå, gjør betaling og vent i 1-3 dager for å få iCloud-kontoen din låst opp. For mer informasjon besøk AppleiPhoneUnlock.uk.

Fjern iCloud Activation Lock på iPhone ved hjelp av DoctorUnlock.net

DoctorUnlock.net regnes for å være en av de mest pålitelige tjenestene som låser opp aktiveringslåsen for iCloud. Det koster 39, 99 £ (omtrent $ 50 USD) per låsning. Du må vente i opptil 3 dager for å få låsen fjernet.

Trinn 1. Gå til nettstedet DoctorUnlock.net, velg modellen på enheten din og oppgi IMEI-nummeret. Det er tre måter du kan få IMEI-koden på.
  • For å få IMEI-kode, ring * # 06 #
  • På iPhone 5 eller nyere skrives IMEI ut på baksiden av enheten.
  • Hvis enheten ikke er aktivert, vil du se “i” -knappen på skjermen, trykk på den. Nå, bør du se IMEI-koden.
Steg 2. Du må oppgi modellen til enheten du ønsker å låse opp. Gå over til DoctorUnlock.net og velg iPhone-modellen og oppgi IMEI-nummeret. Trinn 3. Neste, klikk på Lås opp nå! knapp. Trinn 4. Nå kan du betale gebyret med enten Visa eller Mastercard. Sørg for å oppgi e-postadressen din for å holde deg oppdatert om låseprosessen. Trinn 5. Neste opp, klikk på "Kjøp nå!" -Knappen og tilbyr betalingsinformasjonen. Nå må du vente i 1-3 dager.

Omgå iCloud-aktivering uten verktøy for fjerning av låser

Hvis du ikke vil bruke bypass-verktøyet, er det en måte å fjerne iCloud-aktiveringslåsen. Trikset er imidlertid ikke så pålitelig, da det kanskje ikke fungerer konsekvent.

Trinn 1. Først må du starte iPhone på nytt som du vil omgå Activation Lock. Steg 2. Deretter starter du startoppsettet, og deretter må du velge land og språk. Trinn 3. På skjermbildet "Velg et Wi-Fi-nettverk", må du trykke på "i" -knappen ved siden av Wi-Fi-nettverket du ønsker å koble til. Trinn 4. Deretter må du bla ned til “DNS.” Skriv deretter inn ett av følgende.
  • USA / Nord-Amerika: 154.51.7
  • Europa: 155.28, 90
  • Asia: 155.220.58
  • I resten av verden: 109.17.60
Trinn 5. Nå trykker du på "Tilbake>" øverst til venstre på skjermen og klikker deretter på Wi-Fi-nettverket. Trinn 6. Neste opp, må du oppgi Wi-Fi-passordet ditt og trykke på "Bli med" øverst til høyre hjørne. Trinn 7 Trykk på bakknappen øverst til høyre for å komme tilbake til Wi-Fi-siden, og nå vil iOS-enheten din prøve å aktivere ved å gå til en ny skjerm. Ikke la det gjøre det. Trykk på bakknappen øverst til høyre for å komme tilbake til Wi-Fi-siden.

Nå skal du se “iCloudDNSBypass.net” øverst. Bla og trykk på på menyen for å få tilgang til apper og flere funksjoner. Velg appen, som du tror, ​​kan gi riktig informasjon om eieren av iPhone.

For eksempel kan du åpne FaceTime og se etter e-postadressen som vil hjelpe deg å finne ut informasjonen til brukeren.

RELATERT: Slik låser du opp iCloud-kontoen til din iPhone / iPad

Sjekk ut videoer nedenfor for å omgå aktiveringslås på iPhone / iPad

Kilde: EverythingApplePro

Så langt har vi fokusert på å fjerne eller omgå Activation Lock på iPhone og iPad. Nå vil vi snakke om noen av de andre viktige aspektene, som du må huske på før du kjøper eller selger iOS-enheten din.

Se etter aktiveringslås før du kjøper iPhone fra andre

Rundkjøring 50% av iOS-enheter selges lovlig med Activation Lock på. I noen tilfeller fjerner selgeren ikke iCloud-låsen med vilje for å be om mer penger senere, og i andre tilfeller skjer det ved et uhell. For å unngå å bli fanget, bør du sjekke om enheten er låst eller ikke før du kjøper den.

Før du kjøper en iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch fra en autorisert Apple-forhandler, må du forsikre deg om at enheten er slettet og ikke er koblet til den forrige eierens konto. Dessuten må du spørre selgeren om de har fjernet Activation Lock eller ikke.

Slå på enheten. Hvis passordkodelåsen eller startskjermen vises, betyr det at den ikke er blitt slettet. Deretter ber selgeren om å slette enheten fullstendig. Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og innstillinger. Hvis du blir bedt om å få den forrige eierens Apple ID og passord, betyr det at enheten fremdeles er tilknyttet kontoen.

I tilfelle den forrige eieren ikke er til stede, kan du be dem om å fjerne enheten fra kontoen sin ved å logge på icloud.com. Når du blir bedt om å "sette opp iPhone / iPad" første gang du slår den på, betyr det at aktiveringslås er deaktivert på den.

Kontroller statusen til iPhone eller iPad før du kjøper

En annen viktig ting du må huske på før du kjøper en iPhone fra en ukjent selger, er å sikre at enheten ikke blir stjålet. Tidligere tillot Apple å se statusen til en hvilken som helst iOS-enhet ved å bruke aktiveringslåsverktøyet. Men nå har det fjernet alternativet i kjølvannet av noen rapporter om at kinesiske hackere utnyttet den unødvendige fordelen av det. Du kan imidlertid fortsatt sjekke statusen til alle enheter.

Gå over til stolenphonechecker.org-nettstedet og angi IMEI for enheten du vil kjøpe. Verktøyet vil sammenligne IMEI med flere kildedatabaser og levere et raskt resultat. IMEI-nummeret skrives vanligvis på baksiden av enhetene. Men hvis det ikke er skrevet ut der, kan du sjekke det fra Innstillinger-appen.

Hvis du fortsatt leser dette innlegget, tror jeg at du kjenner smertene når noen finner sin iPhone med iCloud-lås aktivert. Derfor vil det være bedre hvis du låser opp iCloud-låsen før du selger den.

Viktige ting du må gjøre før du selger eller gir bort iPhone, iPad eller iPod touch

Det er visse ting du må gjøre før du selger eller gir bort enheten. Først og fremst må du fjerne din personlige informasjon. Sørg for ikke å slette kontakter, kalendere, påminnelser, dokumenter, bilder samt all annen iCloud-informasjon manuelt hvis du er logget på iCloud på enheten din. Den vil utslette innholdet ditt fra iCloud-serverne og alle enhetene dine som er logget på iCloud.

Hvis du har koblet Apple Watch med iPhone, kobler du dem fra.

Ta sikkerhetskopi Sørg for å sikkerhetskopiere enheten. Koble enheten din til datamaskinen og åpne iTunes. Velg deretter enheten fra menyen øverst til venstre. Klikk deretter på Sikkerhetskopier nå.

Logg av iCloud og iTunes & App Store På enheten din som kjører iOS 10.3 eller nyere, klikker du på Innstillinger → [navnet ditt]. Deretter må du bla nedover og trykke på Logg av. Deretter må du oppgi Apple ID-passordet ditt, og deretter trykke på Slå av.

Hvis enheten din kjører iOS 10.2 eller tidligere, trykker du på Innstillinger → iCloud → Logg av. Deretter må du trykke på Logg ut igjen, deretter trykke på Slett fra Min [enhet] og oppgi Apple ID-passordet.

Neste opp, må du trykke på Innstillinger → iTunes & App Store → Apple ID → Logg av.

Slette alt innhold og innstillinger Gå deretter over til Innstillinger og trykk på Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og innstillinger. Hvis du har aktivert Finn min iPhone, kan det hende du blir bedt om å oppgi Apple-ID og passord.

Hvis du blir bedt om å oppgi enhetens passord eller passordkode for begrensninger, gjør du det. Trykk deretter på Slett [enhet].

Hva om du ikke har iPhone, iPad eller iPod touch lenger?

På samme måte som du ikke har fulgt trinnene ovenfor før du har solgt eller gitt bort iOS-enheten din.

Be den nye eieren slette alt innhold og innstillinger. Innstillinger-app → Generelt → Tilbakestill → Slett innhold og innstillinger.

Hvis du bruker iCloud og Find My iPhone på enheten, kan du gå til icloud.com. Logg deg deretter på med Apple-ID og passord. Deretter klikker du på Finn min iPhone → Alle enheter → velg enheten og klikk Slett. Etter at du har slettet enheten din, klikker du på Fjern fra konto.

Merk: Hvis du ikke klarer å følge noen av trinnene ovenfor, kan du endre Apple ID-passordet. Selv om den ikke fjerner din personlige informasjon som er lagret på den gamle enheten din, vil den hindre den nye eieren fra å fjerne informasjonen din fra iCloud.

I tilfelle du bruker Apple Pay, har du muligheten til å fjerne kreditt- eller debetkortene dine på iCloud.com.

Gå til Innstillinger for å sjekke hvilke enheter som bruker Apple Pay. Klikk deretter på enheten som ligger ved siden av Apple Pay → klikk på Fjern.

Hva om du befinner deg i en situasjon når du har glemt Apple ID-passordene dine? Vil du straks gå for å fjerne Activation Lock fra iOS-enheten din? Nei.

Ting du trenger å gjøre hvis du glemmer Apple ID eller passord:

Apple kan hjelpe deg med å finne din Apple-ID hvis du glemmer det. Du har muligheten til å tilbakestille passordet ditt fra enheten din eller Apple ID-kontosiden.

En av de enkle måtene å aldri glemme Apple ID er å bruke passordadministratorer. Vi har samlet en lang liste over de beste passordbehandlerappene for iOS.

Pakk sammen

Forhåpentligvis vil du kunne omgå aktiveringslåsen på enheten din ved hjelp av løsningene nevnt ovenfor. Jeg vil anbefale deg å først låse opp aktiveringslåsen selv. Bare i tilfelle det ikke fungerer, så bruk “DoctorUnlock.net” eller “AppleiPhoneUnlock”, fordi begge deler er veldig pålitelige og brukervennlige. Dessuten belaster de ikke mye og fjerner vellykket aktiveringslås i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Følg dessuten måtene som er nevnt over for å administrere Apple ID-passordene dine eller bruk Find My iPhone smart, slik at du aldri får problemer.

Har du spørsmål? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å sjekke ut: Hvordan få tilbake forsvunne iPhone-kontakter, hvordan gå tapt iCloud-kontakter tilbake, og hvordan fikse jeg Bluetooth som ikke fungerer på iPhone og iPad.

For å få tilgang til flere slike nyttige innlegg, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.