De beste spillene for to spillere for iPhone og iPad i 2020: Face Challenges and Be foran dine venner

Hver gang jeg ønsker at spillingen skal være mer intens, bytter jeg til multispelermodus. Å kjempe mot flere spillere på en gang er absolutt moro. Imidlertid er jeg ekstremt glad i en-til-en-spillingen som jeg elsker å spille med min nære venn eller familiemedlemmer. Mine beste spillere med to spillere for iPhone og iPad er de som har det engasjerende konseptet.

De som kan spilles med alle familiemedlemmer, inkludert et barn, har alltid fascinert meg veldig. Jeg vil også innrømme min spesielle smak for beinet! Vil du gi min topp 10 liste over to-spillers spill for iPhone og iPad et blikk? Værsågod!

Beste to-spillers iPhone- og iPad-spill fra 2019

#1. 8 Ball Pool

For alle de bassengspillerne kan de nå spille biljardspill på iPhone eller iPad med vennene sine eller med legender. Denne 8 Ball Pool er utpekt som verdens største bassengkamp. Det beste med dette spillet er at du kan spille en på en eller delta i turneringer for å vinne pokaler.

Du kan bruke Facebook-kontoen din til å utfordre vennene dine hvor som helst og når som helst. En iøynefallende funksjon i spillet er at du kan legge til 8 Ball Pool i iMessage-appskuffen din for å spille med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Hodet opp!

Hodet opp! er et sensasjonelt spill og verdt å ta et skudd. Du må gjette ordet på kortet før tidtakeren går tom. Fra å synge, navngi kjendiser eller dumme aksenter, det har mye å holde deg underholdt.

Du kan spille dette fascinerende med en venn eller hundre venner på en gang. Du kan lagre videoen fra spillet ditt for å se det senere. Heads Up har mer enn 40 tilgjengelige temadekk, og lar deg aldri komme ut av kroken!

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 3. Hangman

Hva med å spille et spennende spill for å styrke rettskrivning? Hangman er det ideelle spillet for deg å forbedre ordforrådet ditt. Spillet støtter både en og to spillere.

Du kan enten spille den med vennen din eller la enheten være din usynlige motstander. Spillets design er basert på klasserommet bord-kritt-stil som gjør det mer fascinerende. Velg nivå og ordeliste for å kaste utfordring fra enkelt, standard, hardt, dyr, mat, geografi, høytider osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Røde hender

Så du tror at du lynrask og har fått bedre reflekser? Prøv ut røde hender for å finne ut hvor du står i kampen om hastigheten.

Når spillet begynner er den ene spilleren angriperen, og den andre er forsvareren. Og hvis de senere kyllingene tre ganger ut, ville det være en perfekt gratis hit.

Den som får 10 poeng først vil bli erklært vinneren. Du kan tilpasse håndtypen din ved å velge fra flere tilgjengelige alternativer. Så morsomt som det noen gang kan bli, vil du til og med velge den enorme Hulks hånden eller gå for en tatovert.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Finger Fights

Første ting først, “Finger Fights” er en spillpakke som består av like mange spennende spill. Noen av spillene som jeg har elsket å spille er: fotballkamp, ​​tvillingstreik, edderkoppskudd, hoppeslåter, leketøyløp, matematikkreaktor og mer.

Alle spillene er ganske enkle å spille, og du vil glede dem med familie og venner. Appen har også noen enkeltspill som du kan ta på deg for å bli kvitt kjedsomhet.

Finger Fights er tilgjengelig gratis, men i noen stadier må du bruke penger for å bryte begrensningen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Spaceteam

Alt sammen for å gå inn i et legendarisk science fiction-spill! Spaceteam er designet for å være et interessant samarbeidsfestspill som du kan med 2 til 8 spillere. Du får et tilfeldig kontrollpanel med brytere, ringer og knapper slik at du enkelt kan manøvrere spillet.

Siden skipet akkurat er i ferd med å falle fra hverandre, må du koordinere med teamet ditt for å redde det. Alle lagkameratene dine får instruksjoner, og de må raskt jobbe med dem før tiden går ut. Med mindre du jobber perfekt med teamet ditt, vil du ikke kunne knekke det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Word Scramble

Word Scramble utfordrer deg til å finne de rette ordene mellom bokstaver. Du må sveipe eller skyve skjermen mellom bokstavene for å danne ord. Poengsummen din og pokalene dine vil øke når du vinner oppgavene.

Spillet kommer i tre modus: Spill klassisk, blitz og maraton. I klassisk spillmodus må du finne så mange ord som mulig på to minutter. Blitz-modus kan være til stor hjelp for å la deg bli en rask ordformular. Og i maratonmodus, må du finne en haug med ord uten tidsbegrensning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Cats Carnival

Cats Carnival er et av de fineste to-spillerspillene jeg har spilt. Du får spille ti veldig spennende spill som klarer å holde interessen din lenge. Hvis du ikke vil gå head-to-head med vennen din, er det også en enkeltspillermodus som lar deg spille spillet fredelig.

Med ganske mange utfordrende nivåer, vil du aldri finne det hverdagslige. Dessuten kan du oppgradere til pro-versjonen ($ 1, 99) av appen for å låse opp alle spillene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Worms 2: Armageddon

Worms 2: Armageddon er vurdert til svært høyt, hovedsakelig på grunn av det vanedannende spillet. Du kan spille opptil 16 usedvanlig spennende spill med vennene dine. Ved å bruke Game Center sin automatiske kampfunksjon, vil du finne nye motstandere å spille med.

Plukk ut en dødelig granat og angrip motstanderne dine med full styrke. Den har noen tilpasningsalternativer som lar deg finjustere spillet etter din smak. Siden det er flere spillmodus, blir du koblet til interessant spill i flere timer. Og ja, det er også en treningsmodus for å finpusse ferdighetene dine til perfeksjon.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. Hvem kan ikke tegne

Denne er spesielt tilberedt for folk som har en spesiell smak for tegning. Den første spilleren får et ord å tegne innen en begrenset tid. Og så må andre tolke og kopiere det bildet.

Den siste spilleren trenger å gjette ordet og nominerer også spillerne som ble funnet å være de beste eller verste i den runden. Den har grunnleggende ordpakker. Hvis du vil legge til pakker som Pokémon, Star Wars eller Big Screen, må du se på annonser eller få dem via kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Hvilket av disse spillene har du plukket opp for å lyse opp tiden din? Gi oss beskjed om den som kommer til å gi moro til spillingen din. La oss dessuten vite navnet på spillene som jeg kanskje har gått glipp av.

Det kan være lurt å sjekke ut:

  • Beste FPS-spill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone og iPad actionspill
  • Beste Space Shooter-spill for iPhone og iPad
  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste strategisspill for iPad

For å lese flere slike topplister på iPhone / iPad, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter.