Slik bruker du Dark Mode i Safari på Mac

Apple ga ut beta-versjonen av macOS Mojave 10.14.4 forrige uke. Utviklerens beta-versjon har en flott eksperimentell funksjon i Safari; aktiver mørk modus på nettsteder. Ettersom det er en beta-versjon, er den ikke tilgjengelig for publikum, og den nye Safari-funksjonen er ikke tilgjengelig på de tidligere Mojave-versjonene. Så du må installere den siste Mojave beta-versjonen på Mac for å få hendene på denne nye eksperimentelle funksjonen.

Aktivering av mørk modus i systemvalgene i Mojave vil automatisk utløse mørk modus i Safari. Nettutviklerne må imidlertid endre sitt eksisterende nettstedets CSS med den nye spørringen om prefers-color-scheme å støtte mørk modus. Det betyr at nettstedet vil endre visningsmodus avhengig av modus du bruker på Mojave.

Det samme alternativet kan aktiveres / deaktiveres manuelt under Safari. Det er nettopp det vi skal vise deg, gå gjennom guiden nedenfor.

Slik aktiverer du mørk modus i Safari på Mac

Merk: Forsikre deg om at du kjører macOS Mojave 10.14.4, og at du har aktivert utviklingsfanen.

Trinn 1. Åpne Safari på Mac-en.

Steg 2. Du vil legge merke til en ny meny ved siden av Bokmerker, den heter Utvikle; trykk på det.

Trinn 3. Hold musepekeren over eksperimentelle funksjoner, og klikk på Dark Mode CSS Support.

Det er det. Alle nettsteder som støtter denne funksjonen vises automatisk i mørk modus.

Hvordan deaktivere Dark Mode i Safari på macOS Mojave 10.14.4

Trinn 1. Du kan deaktivere Dark Mode manuelt i Safari. For å gjøre dette, klikk på Utvikle-menyen ved siden av Bokmerker.

Steg 2. Naviger i musepekeren på eksperimentelle funksjoner, og klikk deretter på Dark Mode CSS Support. Forsikre deg om at det ikke er merket "Riktig" ved siden av.

Det var alt folkens! Det er slik du aktiverer / deaktiverer Dark Mode i Safari.

Pakk inn ...

Apple introduserte Mojave med en opprinnelig mørk modus for OS, og nå er det Safari sin tur til å få en dedikert mørk modus for nettsteder. Det vil være verdt å se hvordan webutviklere reagerer på den og endre koden sin for å støtte denne nye Safari-funksjonen. Når det er sagt, la oss kalle det en dag, og vi kommer tilbake med noen mer spennende og kunnskapsrike innlegg.

Du kan også gjerne lese:

  • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 12 eller tidligere på iPhone og iPad
  • Hvordan legge til en lys / mørk modus Slå på Mac som kjører macOS Mojave
  • Slik slår du på mørk modus på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Hvordan aktivere mørk modus i Safari på iPhone og iPad

Har du oppdatert Mac-en din til Mojave Beta-utgivelsen? Fant du noe nytt verdt å dele? Gi oss beskjed i kommentarene, og kontakt oss også på Facebook, Twitter og Telegram. Prøv også iOS-appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar