Beste iPhone 11 Pro batteri tilfeller i 2020: Kraftig match for smarttelefonen

IPhone 11-serien har både flotte funksjoner og et kraftig batteri. Imidlertid, hvis du er en proff bruker, blir batteriet til iPhone forbrukt raskere enn du forventer. Takket være noen av de beste iPhone 11 Pro-batteriene, får enheten din litt ekstra juice for å tjene deg bedre.

I det siste har jeg foretrukket å bruke en batterikasse over en vanlig kraftbank bare på grunn av to overbevisende og praktiske grunner. Jeg liker ikke å ha ledninger overalt, og jeg vil beskytte enheten. Disse tilfellene fjerner også nødvendigheten av å ta en voluminøs kraftbank også. La oss utforske denne listen over beste batterisaker.

12 beste batteri tilfeller for iPhone 11 Pro i 2019

Rask tilgang:

 • Zencase
 • eple
 • AMPR
 • Lifeepro
 • NEWDERY
 • Pelikan
 • Bestgay
 • FNSON
 • Smiphee
 • Alpatronix
 • Moonmini
 • FugouSell

#1. Trådløst batteri etui til iPhone 11 Pro av Zencase

Saken er godt bygget og har en fin touch. Det passer perfekt med iPhone 11 Pro. 3500mAh-batteriet er i stand til å legge til videospilltid opp til 12 timer og lydavspillingstid opptil 45 timer. Dette gjør det egnet å ta med på turer og dagsturer. Den innebygde USB-C inngangsporten lader batterikassen helt innen 3, 5 timer.

Saken har en innebygd Qi-batteriløsning. Dette gjør at iPhone-lynporten din er fri og brukbar. TPU-sidene på dette batterihuset beskytter mot utilsiktet fall. Zencase til iPhone 11 Pro kommer med en USB-C-kabel og en herdet glassskjermbeskytter.

USP: Lett å holde og bruke

Ta en titt på Shuttercase

# 2. Apple Smart batteri etui med trådløs lading

Spesielt konstruert for iPhone 11 Pro av veldig produsenter, er denne et åpenbart valg. Bortsett fra merkenavnet, har saken også en dedikert kameraknapp. Så du kan starte Camera-appen fra en låst skjerm og ta bilder uten forsinkelse.

I tillegg har du også tilgang til den intelligente batteristatusen via låseskjermen eller i varslingssenteret når saken er på. Så du trenger ikke å stole på de vanlige lysdiodene som finnes i alle andre batterikasser. Den smarte batteripakken er tilgjengelig i svart, hvit eller rosa sand, og støtter også trådløs lading.

USP: Kameraknapp

Sjekk ut på Amazon

# 3. AMPR 4800mAh batteri etui til iPhone 11 Pro

Selv om det er ganske praktisk å lade og beskytte iPhone, vil batterikasser ofte fylle opp enheten. Men ikke denne skjønnheten her, som veier bare 132 g, den tilbyr et 4800mAh batteri til din disposisjon. Den elegante designen bruker en myk TPU-støtfanger som gjør installasjonen og fjerningen ganske enkel og ukomplisert.

Skjønt, du kan lade saken og iPhone sammen; unngå tvang om å fjerne batterikassen for hver lading. En smart strømknapp på baksiden starter eller stopper ladingen med bare et lite trykk. Videre holder 4-Led-lysene oversikt over hvor mye juice som er igjen i dette udyret.

USP: Slank og kompakt design

Sjekk ut på ampr.store

# 4. Lifeepro støtsikker batterideksel til iPhone 11 Pro

Hold alltid din elskede telefon i høyt humør, og ikke la problemet med batteriet renne holde deg borte fra å spille et spill eller jobbe med en viktig oppgave. Lifeepro Juice Pack er den perfekte match for strømbrukere med 4000 mAH ekstern strøm-backup.

Denne strømforsyningen til iPhone 11 Pro kommer syltetøy med funksjoner som komfort, kvalitet, holdbarhet og energi. Forsikre deg om at denne saken ikke vil la noen eksterne eller interne skader komme på den dyre enheten. LED-indikatorene på baksiden av dekselet holder deg oppdatert med mengden igjen.

USP: Tillater dataoverføring mens den er koblet til

Sjekk ut på Amazon

# 5. NEWDERY Qi kompatibel 4800mAh batteri etui

En sak som dekker alle baser, fra beskyttelse til trådløs lademulighet. Det 80000 mAh dyret kan forlenge batteriets levetid på iPhone med 100%. Enheten er laget av mykt TPU-materiale og mikrofibers innerfor, og nestler enheten i saken sikkert og trygt.

Hevede rammene rundt kantene, hold skjermen borte fra riper eller dykker. Den slanke saken støtter også samtidig lading og rask filoverføring. Med QI-kompatibilitet kan du være trygg på at saken er vennlig med de fleste trådløse ladere. Alt i alt trenger du ikke å fjerne saken under vanlig bruk.

USP: Mykt innerfor

Sjekk ut på Amazon

# 6. Pelikanveske med avtakbart batteri til iPhone 11 Pro

Er det en militær klasse ulendt sak? Er det en batterikasse? Vel, det er en to-i-en-pelikan-sak. Takket være en avtakbar magnetisk batteripakke kan du juice opp enheten din opptil 51%. Siden det er avtakbart, trenger du ikke å ha bulk hvert eneste minutt.

Bortsett fra denne fordelen, er det sikkerhetsutsiktene også. Det tunge TPU-organet er kjent for å overleve den militære fall-standarden MIL-STD-810G i opptil 10 fot. Og det er ikke alt; saken opprettholder Qi-evnen som støtter både trådløs og kablet lading sømløst.

USP: Batteripakke er avtakbar

Sjekk ut på Amazon

# 7. Bestgay 4000mAh bærbart beskyttelsesbatteriveske

Lett, maksimal beskyttelse og enkel installasjon er noen av de mest overbevisende egenskapene til Bestgay batteriladetui for iPhone 11 Pro. Denne 4000 mAh strømbanken støtter også samtidig lading når den er koblet til, det vil si at både saken og iPhone-en din kan lades sammen.

LED-lampene indikerer batterinivået på saken, fordelt på 4 nivåer. Med hevede sider og hard-shell design beskytter denne saken din telefonen perfekt mot å klø og slippe. Det er på tide å ta farvel med angst for lite batteri og rotete ledninger med strømkabler og si hei til denne grunnleggende lade- og beskyttelsesvesken for din iPhone.

USP: Samtidig lading

Sjekk ut på Amazon

# 8. FNSON Oppladbart utvidet batteriladeretui

I tillegg til å sette sammen enheten din, tilbyr FNSON også overlegen beskyttelse. Laget av slitesterkt materiale, høye kanter og hard-shell design beskytter mot riper, dråper og annen daglig slitasje.

Et kraftig Li-polymer oppladbart batteri med 5200 mAh gir 150% + ekstra batterilevetid, dvs. tilsvarer 8+ timers taletid eller 12 + timer nettlesingstid. Takket være en synkroniseringsteknologi kan du samtidig lade telefonen og saken med en eksisterende iPhone-ladekabel.

USP: Komfortabelt håndtak

Sjekk ut på Amazon

# 9. Smiphee 4800mAh batterideksel med LED-indikator

Ikke la deg tappet batteri gjøre det moro når du har fritid til å eie denne vakre Smiphee-strømpakkevesken. Det myke elastiske materialet gjør det enkelt å installere; bare skyv enheten og trykk på strømknappen i tre sekunder for å starte ladingen.

En fullkantsdesign gir 360 ° beskyttelse, og holder skjermen og kameraet godt beskyttet. Fire LED-batterinivåindikatorer gjør det praktisk å spore strømmen som er igjen i saken. Denne saken støtter samtidig lade- og lynhodetelefoner, og sparer behovet for ekstra kabler.

USP: Ingen overdreven bulk

Sjekk ut på Amazon

# 10. Alpatronix batteri etui med UL-sertifisering

Forsyn din iPhone med ekstra juice gjennom Aplatronix batteri etui til iPhone 11 Pro. Denne kraftige saken kommer med en sertifisert lynbrikke med 4200mAh UL-sertifisert internt batteri som vil sikre en hel dags lading på din iPhone. Den har også presise utskjæringer for alle kameraer, porter og andre kontroller.

Livstidsgaranti uten ekstra kostnad er en ekstra fordel for denne saken. Ohh og jeg glemte nesten å nevne at denne saken støtter trådløs lading sammen med dataoverføring, hvis dette ikke begeistrer deg nok til å kjøpe denne saken så vet jeg ikke hva som ville gjort det.

USP: Sertifisert lynbrikke

Sjekk ut på Amazon

# 11. Moonmini 4000mAh oppladbart bærbart eksternt batteri etui

Når det gjelder iPhonen min, legger jeg sikkerhet over alt fordi hjertet mitt sprenger til og med den minste riper på enheten. Men heldigvis sikrer Moonmini-saken beskyttelsen av dingsen sammen med å gi litt overflødig juice til den når den går tom for strøm.

Denne batterihylsen på 4000 mAH er laget av slitesterkt materiale for å sikre full sikkerhet for telefonen sammen med å forhindre sjansene for kortslutning forårsaket av overoppheting eller overbelastning. Side støtfangerne beskytter kantene på din iPhone og absorberer støt i tilfelle et livsfarlig fall.

USP: Kraftig støtdemping

Sjekk ut på Amazon

BONUS

# 12. FugouSell batteri etui med tung beskyttelse

FugouSell iPhone 11 Pro batteri etui sikrer at smarttelefonen din er godt beskyttet og ladet. Og hva er bedre enn å ha en robust batteripakke til telefonen? En 30-dagers pengene-tilbake-garanti gir trygghet, og gir deg makt til å returnere produktet hvis du ser ut til å ikke like saken av en eller annen grunn.

Denne saken har innebygd ladbar Li-polymer juice med høy kapasitet som effektivt gir 140% ekstra batterilevetid til din iPhone. Den er laget av en 360 ° omfattende støtfangerdesign som består av høy kvalitet TPU-materiale og hard-shell for å sikre maksimal beskyttelse mot skader.

USP: CE og RoHS-sertifisering

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Vurder å gi din iPhone 11 Pro en godbit av en overbevisende batterikasse som vil gi deg ekstra timer med bruk og hjelp i nødstilfeller. La oss få vite hva du føler om nytten av disse sakene, i kommentarene nedenfor og om du er fast bestemt på å kjøpe en av disse?

Du vil kanskje også utforske disse:

 • Beste iPhone 11 Pro støtfangervesker
 • Beste lommebokvesker for iPhone 11 Pro
 • Beste iPhone 11 Pro herdet glass skjermbeskytter
 • Beste iPhone 11 Pro tilfeller

Kontakt oss via Facebook, Instagram og Twitter for morsomme Apple Inc.-innlegg. Sørg også for å laste ned iOS-appen din og holde deg i sløyfen til All Things Apple.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar