Slik aktiverer du blokkering og identifikasjon av samtaler på iPhone ved hjelp av Truecaller

Blokkering av samtaler fra spammere, robo-innringere, teleselgere eller svindlere har blitt utrolig enkelt med introduksjonen av iOS 10. Med utviklere som har utvidelsen av aksjetelefonappen, har vi flere alternativer for å holde de uønskede samtalene unna.

Truecaller er en av de fineste telefonappene for å identifisere og blokkere spammere. Nå kan den også finne ut om en samtale er rapportert som spam eller er en kjent virksomhet. Derfor vil du ikke gå glipp av viktige samtaler. La oss se hvordan det fungerer!

Slik aktiverer du blokkering og identifikasjon av anrop ved å bruke Truecaller på iPhone

Merk: Sørg for å laste ned Truecaller på din iPhone som kjører iOS 10. Den er gratis tilgjengelig og også kompatibel med iPad og iPod touch.

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Bla ned og trykk på Telefon .

Steg 2. Nå må du trykke på “ Samtaleblokkering og identifikasjon ” under Samtaler.

Trinn 3. Til slutt, bytt bryteren ved siden av Truecaller .

Det er det! Fra nå, når noen samtale kommer, vil appen automatisk identifisere om den kommer fra spammeren eller en kjent virksomhet.

Det er noen andre apper som Hiya, som også kan være svært nyttige for å la deg unngå samtaler fra svindlere fullstendig.

Ifølge Truecaller mister cirka 20 millioner amerikanske kunder 7, 4 dollar på grunn av spam-samtaler årlig. I India mottar mobilbrukere mer enn 300 millioner svindelanrop månedlig. I kjølvannet av en så massiv trussel om spam, lønner det seg å være ekstra forsiktig.

Det er enda en viktig funksjon i telefonappen som heter “Annonser samtaler.” Når den er aktivert, får den iPhone til å snakke navnet på den som ringer hvis den er i kontaktlisten. I tilfelle nummeret ikke er inkludert i kontaktlisten din, forteller det at det er et ukjent nummer.

Hva tar du for Truecaller og den mye forbedrede Telefon-appen? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine om dem.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar