Gjør iPhone til mus ved å bruke Remote Mouse App

Hva om du ville kontrollere Mac / Windows-PCen din ved å bruke iPhone / iPad?

Jeg er sikker på at du har hørt om noen få apper som konverterer iPhone / iPad til en ekstern mus for din PC / Mac, men jeg vil si at ingenting fungerer like bra som Remote Mouse - den super slanke iPhone-appen (fungerer på iPad også) som konverterer iPhones berøringsskjermdisplay til en pekeplate for PC / Mac. Og selvfølgelig et tastatur når du vil at det skal fungere som et.

Ekstern mus iPhone-app kommer i to versjoner: en gratis en som serverer annonser (ikke så irriterende allikevel) og en $ 1, 99 versjon som kommer uten annonser.

Appen kobles til din Mac / PC via trådløs (Wifi eller 3G), noe som betyr at du kan kontrollere den utover de vanlige begrensningene for Bluetooth. Dette er spesielt viktig fordi Bluetooth-appene bare er så kraftige.

Det er enkelt å sette opp ekstern mus.

Slik bruker du Remote Mouse-appen for å gjøre iPhone til mus

  • Last ned appen på iPhone
  • Last ned Mac / PC-versjonen av programvaren
  • Kjør programvaren på Mac / PC
  • Nå åpner du Fjernmus på din iPhone
  • Trykk på 'Start', og den skal automatisk koble seg hvis din iPhone og Mac / PC er i samme Wi-fi-nettverk
  • Det er det! Hvis den ikke kobles automatisk, kan du også angi IP-adressen til PC / Mac manuelt ved å trykke på det lille IP-søkeikonet.

Appens smarte hjelper deg med å forenkle tilkoblingen. Det er faktisk ingen forsinkelse her: appen søker og låser seg på IP-adressen, og det er det. Du kan nå bruke appen som mus / tastatur.

Skjermen fungerer som pekeplaten for din Mac / PC. Et trykk med to fingre tas som et høyreklikk og sveiper blir tatt som en rulle. Men selvfølgelig er det knapper på skjermen også, slik at du kan bruke dem til å etterligne klikk.

Appen flyr fordi den virkelig er død enkel å koble iPhone-appen til skrivebordet. Autosøkfunksjonen fungerer helt fint, og i tilfelle den ikke fungerer helt fra starten, kan du oppgi IP-adressen manuelt.

Den virkelig kule tingen er at appen fungerer på internettdata. Dette betyr at du kan kontrollere Mac / PC fra soverommet. Eller noe annet område som en normal Bluetooth-tilkobling ikke ville fungere i. Og med massevis av andre tilpasninger tilgjengelig, er Remote Mouse-appen den favoritt-berøringspute / tastaturappen vi har brukt.

nedlasting

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar