Hvordan endre e-postadresse tilknyttet Apple ID på iPhone og iPad i iOS 10.3

Å endre e-postadresse tilknyttet Apple ID har blitt litt enklere i iOS 10.3. Tidligere kunne du gjøre det bare ved å besøke Apple ID-siden din.

Hvis du ikke lenger bruker e-postadressen som er koblet til iCloud-kontoen din eller ikke får tilgang til den, vil du endre Apple-ID-en din. Det er bedre å bruke en aktiv e-postadresse med Apple ID, da den gir mer sikkerhet. Dessuten vil du motta anbefalinger for nye apper, få siste kunngjøringer og Apple News-oppdateringer. La meg vise deg hvordan det gjøres!

Slik endrer du e-postadresse tilknyttet Apple ID rett fra iPhone og iPad som kjører iOS 10

Merk: Du må bruke den nye påloggingsinformasjonen din med alle Apple-tjenestene du bruker; etter å ha endret Apple ID.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Deretter trykker du på profilen din.

Trinn 3. Nå må du trykke på Navn, telefonnumre, e-post.

Trinn 4. Deretter trykker du på Rediger.

Trinn 5. Trykk på den røde knappen og trykk deretter på Slett.

Trykk deretter på Fortsett og følg instruksjonene.

Det kan hende du må svare på et par sikkerhetsspørsmål mens du endrer e-postadressen.

Når du skriver inn den nye e-postadressen, vil en bekreftelseskode bli sendt til denne adressen. Du må angi koden i feltene for å bekrefte den nye e-postadressen din.

Det er det!

Du har muligheten til å endre bursdagen din, navn og adresse tilknyttet Apple-ID-en din. Hvis du ikke vil motta kunngjøringer, anbefalinger, siste utgivelser, kan du slå av bryterne ved siden av kunngjøringer, Apple Music, nye apper og mer, Apple News Updates.

Logger av

Nå, det er mye enkelt å endre e-postadresse knyttet til iCloud, er det ikke? Forsikre deg om at du alltid bruker en aktiv e-postadresse. For å sikre at Apple-ID-en din er sikker, aktiverer du tofaktorautentisering for å legge til et ekstra lag med beskyttelse.

Liker du dette innlegget? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine i kommentarene, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige innlegg. Sørg også for å laste ned appen vår på iDevices.

 

Legg Igjen Din Kommentar