Slik endrer du tidssonen i iPhone-kalenderappen

Tidssoner i Kalender-appen på iPhone / iPad er forvirrende. Skulle du deaktivere tidssone-støtte, går en alarm for en hendelse opp mye senere enn den teknisk skulle ha. Skulle du aktivere det, kan ting bli ganske forvirrende.

Men la oss innse det en gang og få det ryddet for alltid.

Slik endrer du tidssonen i iPhone-kalenderappen

Trinn 1. Gå til Innstillinger.

Steg 2. Trykk på Mail, Kontakter og kalender.

Trinn 3. Trykk nå på Time Zone Support.

Trinn 4. Slå på tidssone-støtte og velg tidssone (ved å skrive inn byens navn i “Tidssoneetiketten.”)

Det som skjer når du gjør dette er at hendelsenes tid vil bli endret i henhold til tidssonen du er i (i henhold til tidssonen valgt i det siste trinnet ovenfor).

Hvis du opprettet en hendelse (eller la til en hendelse som noen delte) basert på en bestemt tidssone (si, Stillehavet), vil klokkeslettet bli endret i henhold til tidssonen du er i. Dette vil hjelpe deg å bli varslet i tide, kontekstuelt .

For eksempel, hvis det er en 10:00-begivenhet i PST (som WWDC eller Apples iPhone-event) og du bor i østlig tid, vil arrangementet ha en tid på 13:00 for deg. Det er klart at du kan endre denne innstillingen til hvilken tidssone du vil bli varslet om gjennom valg av tidssone.

Hva om jeg bare vil få begivenhetstiden for tidssonen for begivenhetens beliggenhet? Eller hva hvis jeg ikke vil at Kalender skal endre tidssonene?

Bare slå av Time Zone Support-bryteren, og alle hendelser som er opprettet eller delt, vil ha samme tid som de ble opprettet med. Ingen endringer vil bli brukt basert på den relative tidssonen du er i. Jeg ser ikke hvordan det vil være nyttig, men hvis det er det du vil, må du bare slå den av.

Ta en titt på noen av de beste kalenderappene for iPhone på en litt relatert lapp.

Det er alt, kompis!

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.