Slik avbryter du nedlastinger eller oppdateringer av apper fra Mac App Store

Du laster ned en programvareoppdatering eller en app på Mac-en. Plutselig ombestemmer du deg og ønsker ikke lenger å laste den ned. Hvordan vil du avbryte nedlastinger av Mac App Store-apper eller oppdateringer ?

Selv om det er ganske enkelt å avbryte nedlastinger av Mac App Store, er den lille prosessen kanskje ikke kjent for mange mennesker. Hvorfor? Det er fordi "Avbryt" -knappen i motsetning til "Pause" er litt under innpakningene. La meg vise deg hvordan det gjøres!

Slik avbryter du nedlastinger eller oppdateringer av Mac App Store

Trinn 1. Forutsatt at du laster ned programvareoppdateringen eller en hvilken som helst app på Mac-en. Start App Store på datamaskinen din.

Steg 2. Hvis du laster ned noen oppdateringer, klikker du på fanen Oppdateringer.

Trinn 3. Nå må du trykke og holde inne alternativtasten (⌥) . Det vil endre pausealternativet til Avbryt. Klikk på Avbryt mens du fremdeles holder alternativet (⌥) -tasten .

På samme måte, hvis du laster ned en app, klikker du på Innkjøp-fanen. Trykk og hold nede alternativtasten, og klikk deretter på Avbryt.

Trinn 4. En popup vises på skjermen som ber deg om å bekrefte. Klikk på Avbryt nedlasting.

Merk: Når det viser installasjon, vil du ikke kunne kansellere nedlastingen av appen. Så sørg for å avverge prosessen når den er i begynnelsen.

Det er det!

Pakk sammen

Fortalte deg at det er mye enkelt, men litt vanskelig? Nå bruker du samme prosess for å avverge nedlastinger av Mac App Store.

Det er en annen måte du kan avbryte nedlastinger på Mac-en din. Bare koble datamaskinen fra Internett → en popup-meny vises på skjermen som sier "(x) kunne ikke lastes ned." → klikk på OK.

Du vil også sjekke ut disse innleggene:

  • Hvordan få fart på macOS Sierra
  • Hvordan bruke Apple Pay på nettet
  • Slik bruker du automatisk opplåsing på Mac
  • Hvordan vise filtypen på Mac

Har du noen tilbakemeldinger? Det ville være fint å kjenne til verdifulle tilbakemeldinger i kommentarfeltet nedenfor.

For å lese flere slike nyttige guider, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.