De beste iPhone 6s og 6s Plus Dockingstasjoner for klokkeradio i 2020

Apple Watch har nesten endret konseptet med tradisjonelle klokker som viser akkurat tid. Problemet er at ikke alle har fått Apple Watch på håndleddet. Samtidig er det heller ikke praktisk å låse opp iPhone hver gang bare for å sjekke tid, spesielt når du er på jobb eller er opptatt på kjøkkenet.

For å bli kvitt dette problemet, har vi laget en roundup av noen av de beste bryggene for iPhone 6s og 6s Plus med vekkerklokke og radio. Disse bryggene vil vise deg den nøyaktige tiden for din iPhone på dock-skjermen. I tillegg blir din iPhone også ladet. Ta en titt på listen og kjøp den du liker.

Beste dokker med klokke og radio for iPhone 6s og 6s Plus i 2019

#1. iHome iPL23

Det som gjør iHome iPL23 til en god del, er muligheten til å ta vare på alle dine grunnleggende behov. Jeg mener du kan bruke den til å lade iPhone-en din sikkert og også glede deg til å lytte til FM-radio.

Drevet av reason8-teknologi og tilbyr ganske imponerende lyd med høy fidelitet. Derfor kan du glede deg over å streame sanger fra enheten din.

Med vekkerklokken til disposisjon vil du kunne holde deg i takt med tiden din. Det er også en hviletid for å la deg slå av musikken automatisk.

USP: Høy-fidelity lyd

Sjekk ut på Amazon

# 2. Jensen

“Jensen” ser ut til å være en god innsats for både musikkopplevelsen din og å holde enheten ladet opp. Dokken kan holde din iPhone i både liggende og portrettmodus for forbedret visning.

Jensen er energistjernesertifisert og gir stereolyd av høy kvalitet. Og med fire forhåndsinnstilte EQ-innstillinger, får du også muligheten til å tilpasse lydkvaliteten.

Forankringsstasjonen har også FM-radiomottaker med opptil 20 forhåndsinnstillinger, slik at du kan glede deg over radioprogrammer. I tillegg gjør den doble vekkerklokken og inkludering av en fjernkontroll den til et svært funksjonelt alternativ.

USP: Energy star-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 3. iHome iPL24

Dette er enda en topp iPhone-dock fra iHome. Kvaliteten som jeg har funnet veldig merkelig i iPL24 er overlegen lydkvalitet takket være grunnleggende høyttalerkammer. Derfor, hvis du leter etter en dock som også kan fungere som en effektiv høyttaler, bør du huske den.

FM-radio med 6 forhåndsinnstillinger for minne er bare god nok til at du kan få tak i noen av favorittprogrammene dine. Den doble vekkerklokken kan komme veldig nyttig når du lar deg holde deg i takt med den hektiske livsstilen. Videre kan du velge iPL24 i to farger som grått og rosegull.

USP: Reason8 høyttalerkammer

Sjekk ut på Amazon

# 4. DPNAO

Som en multifunksjonell dock har DPNAO bestått testen min med ganske gode tall. Det beste med den er den bemerkelsesverdige lydkvaliteten takket være de doble høytrosthøyttalerne. Du vil også koble den til andre lydspillere for å gi deg mer moro i lyttingen.

De 20 forhåndsinnstilte FM-radiostasjonene vil aldri la noen av favorittprogrammene dine gå glipp av. Det er en dobbel alarmfunksjon som hjelper deg å holde deg oppdatert med tiden. For ikke å snakke om søvntimeren som kan gi deg liv i musikkopplevelsen om natten.

USP: To høyhøyttalere

Sjekk ut på Amazon

# 5. Tyler

“Tyler” er solid fra alle aspekter. Det er imidlertid priset ($ 26, 95) mye lavere enn mange av rivalene. Du kan holde smarttelefonen perfekt i liggende modus for å se på mediene komfortabelt.

Med dobbelt høyttalersystem; Dokken har kvaliteten til å la musikken din høres bedre ut. Den har en flott LED alarmklokke med praktisk lysstyrke dimmer.

Med USB-porten lar dokkingstasjonen deg ikke bare iPhone, men også Android-enhet. Med tillatelse til den innebygde antennen; Tyler kan skryte av sterk radiomottak.

USP: Sterk radiomottak

Sjekk ut på Amazon

# 6. iHome iPL8XHG

Til 49, 95 dollar (i skrivende stund denne artikkelen ble skrevet), synes iHome iPL8XHG å være en rimelig avtale. Docken har nesten alle egenskapene til å være en god lader for iPhone og en betydelig høyttaler.

Stereo-høyhastighetsdrivere og Reason8-høyttalerkamre gjør det mulig å gi anstendig lyd. Så du vil like streaming musikk mens du jobber på datamaskinen eller slapper av på sofaen.

FM-radioen med seks forhåndsinnstilte stasjoner kan være opp til merket for morsom radiolytting. I tillegg har den et stort opplyst display som viser flere ting som tid, radiostasjon, alarmtid og mer.

USP: Stereo høyhastighetsdrivere

Sjekk ut på Amazon

# 7. Homtime

Til tross for at de er priset ($ 39, 99) mye lavere enn de fleste av konkurrentene, er Homtime uten sidestykke i de fleste avdelinger. Og kvaliteten som gjør den så søt er den godt bygde opp. To USB-porter lar deg lade flere enheter samtidig.

Muligheten til å gi opptil 3.1A utgang gjør det virkelig effektivt å juice opp enheten med bedre hastighet. Utstyrt med 6W dual drivere, og tilbyr fin lydkvalitet uten forvrengning.

Du kan justere volumet enkelt med de fysiske knappene. Funksjoner som FM-radio og digital vekkerklokke forbedrer profilen ytterligere.

USP: 6W dual drivere

Sjekk ut på Amazon

# 8. Philips AJT3300 / 37

Denne iPhone-dokken fra Philips er et anstendig alternativ. Den er godt innebygd og fungerer perfekt for å la deg sette opp enheten på en sikker måte. Med den rotfrie kabelforvaltningen sikrer det at skrivebordet ditt forblir ryddig.

Du kan raskt koble iPhone til den og strømme musikk trådløst. Den innebygde mikrofonen leverer tydelig lyd slik at du har uavbrutt håndfri samtale.

Med tilgjengeligheten av hviletid, kan du stille den til å stoppe strømming av musikk etter en viss tid automatisk. Dessuten gir den doble vekkerklokken deg fleksibiliteten til å stille flere vekketider for alltid å være synkronisert med tiden.

USP: Innebygd mikrofon

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Fant du det riktige alternativet for ditt spesifikke krav? Hvilken er det, og hva er egenskapene du har funnet som merkbare i det? Det ville være flott å kjenne valget ditt i kommentarene.

Du vil gjerne komme inn på disse innleggene også:

  • Beste iPhone 6s / 6s Plus kraftbanker
  • Beste iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 6s / 6s Plus bilmontering
  • Beste iPhone 6s / 6s Plus billadere

Liker du denne ekstrautstyret? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar