Hvordan tilbakestille Windows PC-administratorpassord ved å bruke iSunshare Windows Password Genius

Takket være ankomsten av flere topp passordadministratorer som 1Password 7, har det blitt mindre kjedelig å administrere passord. Imidlertid er det fortsatt en uønsket øvelse som veldig få liker å gjøre.

Selv om jeg aldri har likt å håndtere for mange passord, har jeg gjort fred med prosessen for å redde meg selv fra dilemmaet. Og heldigvis hadde jeg vært i stand til sømløst å håndtere alle passordene mine helt til den siste uken da spøkelset kom tilbake fra ingensteds!

iSunshare Windows Password Genius for Mac og Windows Review

De siste månedene hadde jeg byttet helt til min helt nye MacBook Pro. Plutselig trengte jeg å bruke noen filer som var lokalt lagret på min gamle Windows-PC. Og da jeg gikk for å hente dem, hadde jeg glemt administratorpassordet.

Mens jeg søkte etter et verktøy for å gjenopprette det tapte brukerpassordet, støtet jeg inn i iSunshare Windows Password Genius. Jeg prøvde å tilbakestille passordet, og det fungerte heldigvis bra med å tilbakestille Windows-glemt passord. Det var da jeg bestemte meg for å skrive en kort anmeldelse om det!

Så hvordan fungerer dette passordgjenopprettingsverktøyet for Windows 10?

“Windows Password Genius” fungerer ganske pålitelig. Du må først lage en tilbakestillingsdisk på USB eller CD / DVD. Etter det må du starte datamaskinen ved hjelp av USB-stasjonen. Og så vil du få muligheten til å tilbakestille passordet ditt.

Siden prosessen er enkel, vil du ikke få problemer med å komme gjennom hele prosessen. Dessuten er hele prosessen sikker, og du vil ikke miste data.

Jeg kunne brise gjennom hele oppgaven i løpet av 10 minutter. Så jeg kan si at det er ganske raskt.

Hva er kravene?

Som nevnt ovenfor, trenger du en USB-stasjon eller CD / DVD for å lage en gjenopprettingsdisk. I tillegg trenger du fullversjonen av Windows Password Genius og en datamaskin.

Programvaren fungerer med både Windows og Mac. Videre støtter den selv de eldre versjonene av Windows og macOS.

Tilgjengelig for gratis prøveperiode

En annen bemerkelsesverdig ting som jeg likte med dette verktøyet for tilbakestilling av passord for Windows 10, er at det er tilgjengelig for en gratis prøveperiode. Derfor kan du installere den på datamaskinen din for å ta en titt på hva den har å tilby før du går på premiumversjonen.

Hvis du har behov for praktisk programvare for tilbakestilling av passord, er det nå riktig å få en. Denne programvaren er for øyeblikket tilgjengelig til bare $ 19, 95 ned fra $ 29, 95 - den opprinnelige prisen.

Hvordan tilbakestille Mac- eller Windows PC-administratorpassord ved å bruke iSunshare Windows Password Genius

Merk: Hvis du har noen filer i USB-stasjonen, må du lagre dem før du går videre med prosessen.

Trinn 1. Først av, sett USB-stasjonen inn i datamaskinen.

Steg 2. Nå starter du iSunshare-programvaren på datamaskinen din, og velg enhetstype som USB-stasjon eller CD / DVD-ROM, og velg den deretter i rullegardinlisten.

Trinn 3. Deretter klikker du på Begynn å brenne .

Trinn 4. Nå skal du se en vellykket popup. Klikk på OK.

Trinn 5. Neste gang må du starte datamaskinen fra USB.

Trinn 6. Nå må du koble oppstartbar USB-stasjon til den låste Windows-datamaskinen.

Deretter starter du den låste datamaskinen, og når du ser leverandørlogoen, trykker du på Boot Option-tasten.

Trinn 7 Når oppstartsmenyen vises, må du merke USB-stasjonen og trykke Enter for å starte datamaskinen fra den.

Nå vil programvaren oppdage installasjonsstasjonen og raskt skanne den.

Deretter skal du se navnet på registrerte brukere. Nå kan du velge en bruker og klikke på Tilbakestill passord. Bekreft det.

Trinn 8. Deretter klikker du på Startnytt- knappen og løfter ut USB-stasjonen.

Det var alt folkens!

Kjøp iSunshare

Dommen

Dette tilbakestillingsverktøyet for Windows 10 er opp til merket. Det er ganske enkelt og fungerer effektivt.

Bør jeg anbefale det til deg? Ja. Hvis du ofte må håndtere glemte passord, bør du holde dette verktøyet under radaren din.

Når det gjelder pris, ser det ut til å være litt på høyere side. Imidlertid, hvis du tar det hele med i perspektivet og ser hvor praktisk det bringer tilbake den tapte nøkkelen din, kan du være oppe i prislappen.

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar