Slik strømmer du videoer og medier fra iPhone og iPad til TV trådløst

Dette er en av de små tutorials for nybegynnere for folk som ønsker å streame innhold fra iPads (eller iPhones) til TV-apparatene sine (tilkoblet via Apple TV). Å strømme innhold trådløst mellom en iOS-enhet til en annen har blitt gjort veldig enkelt med AirPlay.

Mange av oss ønsker å streame videoer eller bilder fra iPhones og iPads til TVen. Selv om det er mulig å gjøre det på mange måter - ved å bruke iOS-apper / programvare - er AirPlay og Apple TV en av de enkleste og beste måtene å streame innhold mellom iOS-enheter. Her er en kort tutorial om hvordan du gjør det:

Slik strømmer du video og media fra iPad / iPhone til TV trådløst

Du vil trenge:

  • En iPhone eller iPad som kjører iOS 7.
  • Apple TV (2, 3)
  • Et TV-apparat koblet til Apple TV
  • Trådløst nettverk (Wi-Fi)

Trinn 1. Koble iPhone eller iPad til Wifi-nettverket. Forsikre deg om at nettverket er stabilt.

Trinn 2. Nå, koble Apple TV til det samme Wifi-nettverket.

Trinn 3. Når du har koblet begge enhetene til Wifi-nettverket, er det på tide å koble dem sammen. Du kan gjøre dette ved å åpne Kontrollsenteret på iOS-enheten (iPhone / iPad) og deretter tappe på AirPlay .

Trinn 4. Når du trykker på AirPlay, vises listen over enheter som er koblet til nettverket. Trykk på Apple TV.

Trinn 5. Når du er ferdig med å koble til, trykker du på Fullført.

Nå blir innholdet automatisk strømmet til TV-en når du ser på et bilde eller spiller av en video. Det betyr ikke noe for hvilken aksje-app du bruker: Bilder, Video-app, YouTube, Safari osv. Noen av appene har innebygd AirPlay-funksjon som lar deg enkelt streame innhold til Apple TV.

AirPlay fungerer best når du har et stabilt Wi-Fi-nettverk. Det påløper ikke datakostnader. AirPlay kan også brukes til å streame lyd som en utgang til andre enheter. Hvis du opplever at videoer strømmer med en forsinkelse eller blir sittende i mellom, kan det være lurt å koble seg på nytt (gjenta trinnene fra begynnelsen).