Slik oppdaterer du programvare direkte på Apple Watch i watchOS 6

Tidligere, for å oppdatere watchOS av Apple Watch, trengte du en iPhone for å gjøre det ved hjelp av Watch App i den. Men med den nyeste watchOS 6, er det nå mulig å oppdatere programvare direkte på Apple Watch uten å bruke en iPhone. Ja, du hørte det riktig, du trenger ikke en iPhone lenger for å oppdatere watchOS på Apple Watch.

Dette er en praktisk måte å oppdatere til siste watchOS. Per nå er watchOS 6 fortsatt i betafase, og den vil være tilgjengelig for publikum senere i år, kanskje i løpet av høsten. Så i dag skal jeg vise deg hvordan du kan oppdatere watchOS-programvare direkte på Apple Watch uten å bruke iPhone-en din.

Slik oppdaterer du WatchOS-programvare direkte på Apple Watch

Før du fortsetter med oppdateringen, må du ta vare på disse tre tingene.

  • Forsikre deg om at Apple Watch har minst 50% batteri eller mer under oppdateringen.
  • Ikke fjern eller start laderen på nytt under oppdateringen og installasjonen.
  • Hold Apple Watch koblet til WiFi og sørg for at den ikke sitter fast mellom oppdateringen.

Når du er sikker på tingene ovenfor, fortsett med fremgangsmåten nedenfor for å oppdatere watchOS 6-programvaren direkte på Apple Watch.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på Apple Watch og trykk på Generelt .

Steg 2. Nå velger Programvareoppdatering alternativ fra generelle innstillinger, vil det nå se etter oppdateringer. Hvis watchOS-oppdateringen er tilgjengelig, trykk på Last ned og installer alternativet.

Trinn 3. Når oppdateringen er lastet ned i Apple Watch, klikker du på Installer og deretter på Fortsett.

Det er det! Som jeg sa tidligere, sørg for at batteriet til Apple Watch er 50% eller høyere, hvis ikke vil installasjonsprosessen stoppe og skape unødvendig oppstyr!

I tilfelle hvis noe går galt under installasjonen og du tenker å nedgradere programvaren, kan jeg fortelle deg at det ikke er mulig å nedgradere watchOS 6 på noen måte. Den eneste måten å gjøre det på er å besøke din nærmeste Apple Store og prøve lykken! De kan gjøre det, men er ikke sikre på det!

Endelige ord!

Hvis du har problemer under oppdateringen eller installasjonen av watchOS 6 på Apple Watch, må du gi beskjed i kommentarfeltet med en gang! Våre eksperter vil guide deg til løsningen.

Anbefalte innlegg å lese!

  • Slik bruker du App Store på Apple Watch
  • Slik parrer du Bluetooth-tilbehør med Apple Watch
  • Slik sletter du innebygde apper i Apple Watch
  • Slik kobler du fra Apple Watch og iPhone

Planlegger du å lese mer slike tutorials? Hvorfor ikke laste ned appen vår som inneholder de siste oppdateringene om watchOS 6 og iOS 13. Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for flere oppdateringer på sosiale medier!

 

Legg Igjen Din Kommentar