Dock Artisan iPhone 6/6 Plus treforankringsstasjoner: Gi din iPhone en naturlig boost

Det er sant. Med bruk av de nyeste verktøyene og teknologiene ser det ut til at vi har holdt Mother Nature baksetet. Med denne smerten utvidet vi søket etter dokkingstasjoner for iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Til vår overraskelse lyktes vi. Og dette har fått oss til å skrive dette innlegget.

Forankringsgjenstander gir ikke bare "plattformen" iPhonene dine trenger, men også "plasseringen" de fortjener. Ettersom iPhones er mer enn en dings, og du behandler dem ikke mindre enn ledsageren din, fortjener de sikkert et fint, koselig og stilig sted å hvile på. Mens markedet er oversvømmet av såkalte flotte brygger, er alt du trenger noe annerledes, rett fra Mother Nature. Høres interessant ut? Hva snakker vi om? La oss legge en bie i panseret!

Yeah! Du fikk det riktig. Vi snakker om Dock Artisan tre-dokkingstasjoner for iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Få med deg naturen som den er.

Tydelige grunner til at vi finner valg av Dock Artisan tre dockingsstasjoner eller holdere for iPhonene dine:

  • De er unike og håndlagde
  • De er fint behandlet og miljøvennlige
  • Den elegante designen gir stilen til estetikken
  • Dataoverføring, synkronisering og lading - alt i ett
  • Fin ferdig, iøynefallende slik at den passer til møblene dine
  • De serverer bare mer enn dockingstasjoner; de er gjenstander!
  • Mens andre går på naturen, tar du den med hjemmet!

Teknologien laget naturlig av enestående håndverk

De er kjent i verdens mest anerkjente magasiner, og er kjent for sin ekspertise innen fremstilling av iPhone-tilbehør. Belønne iPhonene dine med den naturlige skjønnheten, tilkoblingsstasjonene for tre eller holdere som er kompatible for både de nyeste iPhone 6 og 6+. Dock Artisan er opptatt av å lage elegant og vakkert utformet treutstyr til Apple-enhetene dine. De har satt sine beste kunstnere på fine tømmer, inkludert drivved, sedertre, naturlig Manzanita-tre og eik, som gjør disse til verdensklasse-produkter.

Wood Dock

Dette er de generelle tre dockene som gir deg grunnleggende design og funksjonalitet for dokkingstasjon for iPhones. Imidlertid, under denne kategorien, finner du forskjellig form og størrelse på brygger.

Driftwood

Dette er en av de mest dyrebare skogene vi finner i naturen. For å beholde sin skjønnhet, er bryggene under denne kategorien mindre laget av fint ferdig. Den naturlige utskjæringen og slipingen av vann, sand og stein skiller denne tresklassen fra hverandre.

Cedertre

Som produsentene sier, de tar fullstendig vare på Mother Nature. De samler falt tømmer for å bevare det grønne. Forankringsstasjonen til Cedarwood er ferdig med bivoks, carnauba-voks og oransje olje for å fortsette å tørke og råtne i sjakk.

Naturlig Manzanita Wood

Nok en spesiell naturlig manzanita Dock Artisan-dockingsstasjon for tre for iPhone 6 og iPhone 6 Plus er slipt og deretter polert før du får en fin touch. De kontrastfulle livlige fargene i tre gir deg både moderne utseende med et klassisk preg.

Gjenvunnet tre

Redwood brukes til å lage tiltalende dockingstasjoner. Delene med falt tømmer går gjennom harde prosesser med rengjøring, sliping, skjæring og belegg. Forankringsstasjonen er perfekt utformet slik at dine iPhoner passer inn.

Eik

De kaller det som et mesterverkskolleksjon på grunn av dets naturlige skjønnhet og den realistiske tefttræren den gir. Når den er plassert, ser den mer ut som en gjenstand som gir fanget til en iPhone.

Behandle din iPhone som ingen andre gjør. Gi den Dock Artisan tre-dokkingstasjon, og den vil takke deg fra hjertets bunn, eller bedre si, bare fra bunnen! :)

Utforsk alt på Dockbrevan.com.

 

Legg Igjen Din Kommentar