Beste iPhone 11-kofanger fra 2020: Beskyttelse og stil bor aldri fra hverandre

Kofangere har alltid vært min favoritt for alle iPhonene mine. Det er to hovedgrunner for min fascinasjon for disse sakene: De er robuste, og de er også stilige. Apple har nylig kunngjort tre iPhoner på sitt spesielle arrangement som ble holdt i Steve Jobs Theatre, Cupertino. iPhone 11, med sin lave pris, vil utvilsomt bli en øyeblikkelig hit blant unge brukere. Hvis du planlegger å kjøpe denne telefonen, bør du også tenke på beskyttelsen. Her avrundet vi noen av de beste iPhone 11-kofangeren som holder den nye telefonen trygg med stil.

Følgende saker er laget av anerkjente merker. i-Blason, JETech og MoKo er fremtredende navn i Apple-tilbehør. Du kan utforske den komplette listen over beste kofanger og velge en eller flere for enheten din. Sjekk samlingen og legg inn bestillinger uten videre.

10 beste kofangere for iPhone 11 i 2019

Hurtigkoblinger:

 • i-Blason
 • Moko
 • Tozo
 • Weycolor
 • Temdan
 • Unov
 • CANSHN
 • SURPHY
 • CC Comeproof
 • JETech

#1. i-Blason

i-Blason er et ledende iPhone-merkevare som produserer robuste etuier til Apple-telefoner. Denne støtfangervesken er hentet fra Cosmo Lite-serien fra i-Blason, som er kjent for å produsere tunge saker for iPhones. Denne gangen har merket imidlertid overrasket iPhone-brukere med en slank beskyttelsesetui. Denne hybridvesken er kompatibel med trådløs lading, så du skal ikke fjerne den ofte for å lade enheten trådløst.

Den lette profilen holder iPhone nydelig når du holder den i hendene. i-Blason har brukt støtdempende TPU-støtfanger for å gi enheten din sikkerhet i tilfelle den slippes ved et uhell. Den hevede rammen løfter skjermen når du plasserer telefonen med forsiden ned.

USP: Jevn og blank finish.

Sjekk ut på Amazon

# 2. Moko

Når du har fått den nyeste iPhone 11 i hendene, vil du gjerne vise denne dyrebare besittelsen for alle. Samtidig ønsker du å beskytte premiumenheten mot skade. Hva er løsningen? MoKo har fått riktig svar. Ta med deg denne gjennomsiktige støtfangervesken til din iPhone. MoKo har lagt til doble kvaliteter av åpenhet og styrke. Den klare forsterkede TPU-støtfangeren beskytter din iPhone mot riper og dråper.

Saken passer nøyaktig over din iPhone-kropp og den gjennomsiktige ryggen viser Apple-logoen; Dermed kan du vende premium-enheten din til alle og invitere noen sjalu stirrer. Et kjennetegn ved denne saken er mikroprikkemønsteret, som motstår vannflekker og flekker.

USP: Microdot mønster.

Sjekk ut på Amazon

# 3. Tozo

Jobben din krever at du holder din iPhone hele dagen. Dette får håndflaten til å svette, og som et resultat får den nye enheten flekker av svette og fet fingeravtrykk. Du kan forhindre dette ved å installere TOZOs hudvennlige, ultratynne veske. Denne støtfangervesken er utpekt som verdens tynneste sak med en behagelig følelse. Du kan holde på iPhone lenge, og fremdeles vil du ikke føle noe vesentlig.

Den supertynne 0, 35 mm-profilen gjør den slankere enn alle andre tilfeller tilgjengelig på markedet. Det er imidlertid ingen grunn til å henvise denne saken til gjengen med skjøre stykker. TOZO har produsert en robust sak for å beskytte din iPhone mot riper og dråper.

USP: Hudvennlig sak.

Sjekk ut på Amazon

# 4. Weycolor

Mange iPhone-brukere liker ikke å holde telefonen i hendene, og de bruker heller ikke armbåndvesker for å sette telefonen inne. De bare glir telefonen i lommene. Imidlertid ville en klumpete sak blåse opp lommen. Weycolor tilbyr en løsning her. Merket har designet en ultraklar støtfangerveske, som tilfører minimum bulk til din iPhone. Dermed kan du putte iPhone-en i lommene, og buksene ville ikke bule ut.

For å beskytte din iPhone har Weycolor brukt polykarbonat-hardback, med semifleksible TPU-støtfangere. Du kan enkelt betjene telefonen din, ettersom saken har en unik design som gir rask tilgang til porter, knapper og kontroller på iPhone.

USP: Unik design.

Sjekk ut på Amazon

# 5. Temdan

Temdan har laget en 360-graders beskyttende støtfangerveske til din iPhone 11. Hele saken er delt i to deler - foran og bak. Den fremre delen har en innebygd skjermbeskytter som beskytter iPhone-skjermen mot riper. Og bakdekselet er laget av gjennomsiktig polykarbonat, som er tynt og lett, men gir maksimal beskyttelse.

Den robuste, tapsikre saken motstår riper og beskytter iPhones to-kamera når du plasserer enheten på en flat overflate. Gjennomsiktig PC-bakside viser Apple-logo fremtredende på din iPhone.

USP: All-round beskyttelse.

Sjekk ut på Amazon

# 6. Unov

For å få full fordel av den trådløse ladefunksjonen til iPhone 11, kan du bruke denne støtfangervesken. Bare legg iPhone på den trådløse ladeplaten uten å fjerne saken. Mens telefonen lades, kan du lytte til musikk via Bluetooth-hodetelefoner eller koble telefonen til trådløse høyttalere. Unov har designet denne saken med den øvre rammen for å beskytte telefonens skjerm og kameralinser.

Unov har brukt preget trykkteknologi for å lage et søtt mønster med høy tetthet. Mønsteret vil ikke forsvinne raskt ettersom det er anti-riper. Siden saken er lett og har et grep om design, kan du bruke den hver dag.

USP: Preget trykkteknologi.

Sjekk ut på Amazon

# 7. CANSHN

CANSHN har lagt et oleofobt belegg på en krystallklar støtfanger for å beskytte telefonen mot fete og svette fingeravtrykk. Den myke TPU-støtfangeren er designet med militær teknologi. Sjekk de fire kollisjonsputene i hjørnene; disse kollisjonsputene beskytter telefonen din når den gli eller slippes ved et uhell.

Den tunge saken er nyskapende designet med lydkonverteringsdeksel. Denne innovative designen lar deg glede deg over bredere stereoavspilling og forbedrede virkelighetsopplevelser mens du spiller spill eller ser på videoer.

USP: Cover for lydkonvertering.

Sjekk ut på Amazon

# 8. SURPHY

Selv om brukere liker å endre saker ofte, kan du bruke denne krystallklare saken i lang tid. Når du installerer saken på enheten din, etterlater det ikke noen boble; dessuten er saken laget av høykvalitets antigult TPU-materiale. Dette holder din iPhone-sak ny i lang tid, og som et resultat ser iPhone-en din ny selv etter måneder med bruk.

Hybridtelefonetui har avansert mikrodot-teknologi for å unngå flekker. Den harde PC-ryggen og den forsterkede TPU-støtfangeren beskytter din iPhone mot riper, og holder en slank profil av din iPhone. Nyt det tynne, gode grepet, og skvis telefonen i lommene komfortabelt.

USP: Antigult TPU-materiale.

Sjekk ut på Amazon

# 9. CC Comeproof

CC Comeproof er et fullkropps bumperveske til din iPhone. Denne saken har en innebygd skjermbeskytter som beskytter telefonens delikate berøringsskjerm. Saken er funksjonsrik, siden den kan holde premiumtelefonen din i god form i lang tid. Den støvtette vesken forhindrer at støv kommer inn i portene på telefonen.

Den lette saken har løftet fire hjørner for å beskytte telefonen mot plutselige fall og fall. Ikke gå glipp av det dype kamerautskjæret som beskytter iPhone-kameraet med to kameraer mot riper. Kamerautskjæringen kommer aldri i veien for blitsfunksjon. Etuiet passer nettopp på din iPhone som en hanske.

USP: Støvsikker sak.

Sjekk ut på Amazon

# 10. JETech

JETech er et av de kjente merkene i verdenen av iPhone-tilbehør. Denne støtfangervesken for iPhone 11 absorberer støt effektivt og holder telefonen beskyttet mot hyppige fall og fall som skjedde ved et uhell. Dekselet har en klar rygg som er laget av PC og TPU for å beskytte telefonen din når den er plassert på en ujevn overflate. Den ultra-gjennomsiktige saken viser Apple-logoen på enheten din.

Nyt rask tilgang til alle kontrollene, portene og knappene på din iPhone, slik JETech har designet denne saken nøyaktig. De hevede rammene beskytter telefonens skjerm og kamera. Du kan legge iPhonen med ansiktet ned på et flatt underlag.

USP: Ultra-transparent.

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av…

Støtfangerdesker er den mest effektive måten å beskytte din iPhone og bruke den stilig. I motsetning til lommebokvesker, gjør støtfangere aldri din iPhone tung eller klumpete. Noen av de lette og tynne støtfangersetui holder iPhone-en like vakker som en nyfødt baby.

Det kan være lurt å utforske de lagene nedenfor:

 • Beste saker for iPhone 11
 • Beste iPhone 11 batteri tilfeller
 • Beste iPhone 11-skjermbeskyttere

Hvilken støtfangerveske vil du kjøpe til iPhone 11? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å sjekke annet iPhone 11-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar