Beste iPad Pro 9.7 ases tilfeller i 2020: Beskytt enheten mot alle hjørner

En av de enkleste måtene du kan holde iPad-en din i fin kjele er ved å gi den et passende deksel i forskjellige situasjoner. Som for eksempel kan du bruke en beskyttende lommebokveske mens du reiser for å sikre at den forblir sikker. Ved å huske på forskjellige behov, har vi samlet denne lange listen over de beste iPad 9, 7-tommers etui for å hjelpe deg med å velge en perfekt dress til nettbrettet - i henhold til dine spesifikke krav!

Sjekk den klare saken for å la nettbrettet avsløre all sin sjarm uten hindring. Gå for den ultra-slanke profilen slik at den ser strålende ut og forblir beskyttet fra bunnen av. Og velg en meget beskyttende sak for å alltid forbli på den tryggere siden av bekken - i tilfelle uhell støt. La oss dykke rett inn for å utforske alle sakene og deres unike salgspunkter!

Beste iPad Pro 9, 7-tommers etui i 2019

#1. i-Blason

Denne saken fra i-Blason er laget vakkert for å forbedre stilkvotienten på iPad Pro. Syntetisk skinnveske er gjort slank, slik at du kan bære nettbrettet komfortabelt. Ikke bekymre deg for riper da materialet er behandlet med innovativ teknologi uten riper.

Saken gir deg plass til å plassere ID, kredittkort og kontanter. Standsfunksjonen gir optimal synsvinkel. Det er flere fargealternativer å velge mellom.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 2. LUVVITT KLAR GRIP

LUVVITT CLEAR GRIP-veske gir iPhone din full frihet til å vise frem sin klasse. Det ultraklare dekselet passer godt på nettbrettet; som gir enkel tilgang til alle knappene og portene.

Den ergonomiske designen hjelper den ikke bare med å klikke perfekt på iPad, men gir også bedre grep slik at du kan bære enheten komfortabelt.

Det høye kvaliteten tyske Bayer termoplastisk materiale gjør denne saken veldig holdbar. Den klare saken kan beskytte enheten din mot riper og dråper. Den hevede leppen og de forsterkede hjørnene hjelper den med å tilby all-round beskyttelse til enheten din.

USP: Krystallklar profil

Sjekk ut på Amazon

# 3. ESR

ESR-sak har alle kvalitetene du ønsker fra en slank, men ekstremt beskyttende sak. Laget med PU-lær i topp kvalitet, er saken veldig glatt å ta på. Det myke mikrofiberinteriøret legger til den nødvendige pute for å absorbere støt.

Denne ultratynne saken kan enkelt brettes sammen for en håndfri medievisning. Høyt de sterke magnetene; det fungerer ganske bra med funksjonen for automatisk søvn / vekke. Og hvis du elsker sjarmerende farger, har du ti fargetoner for å velge det beste alternativet for nettbrettet ditt.

USP: Myk mikrofiberinnredning

Sjekk ut på Amazon

# 4. Moko

Jakter du på en iPad-sak som kan være barnevennlig? MoKo er et fint alternativ for deg. Den er laget av det premium slagfast EVA-materialet. Den solide konstruksjonen hjelper saken lett å absorbere støtet.

Det er et stabilt stativ som gir både horisontale og vertikale synsvinkler. Den har en holder som holder Apple blyant sikkert. Denne barnevennlige vesken er tilgjengelig i fem farger - oransje, magenta, lilla, grønn og blå.

USP: Slagresistent materiale

Sjekk ut på Amazon

# 5. FYY

FYY-saken kan skryte av et luksuriøst design som gjør at iPad-en din føles ganske spesiell. Det ytre PU-skinnets ytre lar ikke utilsiktet støt skade utseendet på nettbrettet. Mykt mikrofiberinteriør gir dette foliodekslet motstand mot riper.

Med tillatelse til den myke strukturen; du har mer komfort å bære iPad i hendene. Du kan sikkert stash pengene dine inni og sette opp til tre kort. Du vil enkelt doble det opp for å ha flere synsvinkler.

Enda bedre, det er mer enn 15 nydelige farger for å velge den mest passende passformen for nettbrettet ditt.

USP: Luksuriøs profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. JETech

JETech har et formtilpasset design. Det syntetiske utsiden hjelper saken til å tåle virkningen av dråper, mens det glatte interiøret holder riper. Kvalitetsmaterialet tilbyr forbedret grep og gir også holdbarheten.

De fine utklippene for kamera, knapper og porter beriker formfaktoren. Standsfunksjonen gir en utmerket håndfri opplevelse. Du kan enkelt installere og fjerne saken uten problemer. Dessuten får du fire flotte farger å velge

USP: Tri-fold frontdeksel

Sjekk ut på Amazon

# 7. OtterBox Defender Series

OtterBoxs Defender Series-saker trenger ingen introduksjon, ikke sant? Hvis du vil ha et absolutt beist for å holde nettbrettet skjermet mot utilsiktede støt, må dette være ditt topp valg.

Det som får den til å skille seg ut er de robuste trippelbeskyttelseslagene. Det glatte indre skallet og det robuste ytre skallet hjelper det med å spre støt med letthet.

Den forsvarer også berøringsskjermen fra stygg riper. Det er ikke alt; det er et innebygd stativ for å livne opp videotiden din.

USP: Trippel lag med beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Speck

Når du snakker om de beste sakene, kan du ikke holde tilbudene fra Speck borte i altfor lang tid. StyleFolio pakker en solid trøkk uten at det går ut over beskyttelsen. Og det er dette som gjør denne saken til et så godt alternativ.

Folio-saken klikker perfekt rundt iPaden, og gir problemfri tilgang til alle portene og knappene. Du kan ideelt justere det innebygde stativet slik at det blir lettere å skrive og se på vinkelen.

Som fargerike profiler? Vel, du har flere attraktive fargevarianter å velge.

USP: Justerbart stativ

Sjekk ut på Amazon

# 9. SUPCASE

Vil du aldri gi uventede dråper for å skade din iPad? SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series saker kan være verdt å ta en titt på. Den leveres med to lag med konstruksjon for å tåle utilsiktede fall.

Det harde PC-skallet kan absorbere støt, mens det myke TPU-interiøret beskytter enheten fra bunnen av. Takket være de nøyaktige utklippene, har du komfortabel tilgang til alle knappene og portene.

Kickstanden er opp til merket for medievisning. I tillegg kommer Unicorn Beetle PRO-etui i tre farger inkludert svart, blått / svart og hvitt / grått.

USP: Myk TPU-interiør

Sjekk ut på Amazon

# 10. Fintie

Hvis det livlige designet er din greie, bør du holde Fintie under radaren din. Denne foliovesken er vakkert utformet og har en lett design. Blandingen av hardt interiør og syntetisk lær utvendig gir det et sofistikert utseende.

En viktig egenskap ved denne saken er det 360-graders roterbare stativet. Det betyr at du kan plassere iPad-en både horisontalt og vertikalt for en mer komfortabel seeropplevelse.

Når det gjelder farger, kommer Fintie i 11 varianter for å sikre at du raskt kan finne en passende match til nettbrettet.

USP: 360-graders roterbart stativ

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det!

Valget ditt?

Så, gi iPad-en din ønsket beskyttelse og det attraktive dekselet til å se søtt ut. Hvis du vil ha en fantastisk håndfri opplevelse, kan du gå for sakene med kickstand. Hvilken sak vil du bruke med iPad-en din?

Du vil gjerne se på disse innleggene også:

  • Beste iPad Pro-tilfeller under $ 30: Utvalg av rimelige beskyttelsesdeksler
  • Beste iPad Pro tastaturetui: Skriv lange meldinger og e-poster komfortabelt
  • Beste iPad Pro 10, 5-tommers etui: laget for å være et premiumvalg
  • Beste 9, 7-tommers iPad [2018] Folio tilfeller: Flott blanding av stil og beskyttelse

Liker du denne ekstrautstyret? Sørg for å laste ned appen vår, og bli værende med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.